- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımallah yardimcin olsun canim yorumlari okudum da mide bulandirici bir herif bakire degil ne demek ya terbiyesiz
Benim kaynanam kp de Yok .tek başına mahvetti beniKurtulusun insalahh tez vakitte.
Bende benzer iftiraları kaynanamdan duydum
Hep eşimle arami bozmaya çalıyor.
Öyle bir durum yok,bazı meslektaslarimin isguzarliklari oluyor tabi ama bunlar avukatın kendi kisiligiyle alakalı. baroya sikayet ya da av.degistirme talebi gibi imkanlariniz var.o ücretsiz avukatlar kazanmıyormuş davaları ....ücretsiz olunca ilgilenmiyorlarmış
Kararin kesinse erteleme, bi an once islemleri baslat ve ortak olan seylere tedbir koydur..Sağol biraz zarardayim babamdan 5 Bin borç almıştı vermiyor . telefon almiştim onu da vermiyor dolandirildm .
Kesin ben ona çok şans verdim düzelme di . zaten sinir hastası olduğunu düşünüyorum .normal davranışları yok .Kararin kesinse erteleme, bi an once islemleri baslat ve ortak olan seylere tedbir koydur..
Evlilik cüzdanı onda vermiyor onsuz olmuyor muAdliye önlerinde dilekçe,yazanlar var.onlara anlatıp;dilekçeni yazdır.Adliye içerisinde ilgili yere ver ve dosya harç masraflarını yatır.onlar seni gişelere yönlendiriyorlar.evlilik cüzdanı ve kimlik fotokopinde olsun.boylelikle davanı açmış oluyorsun.onbes gün icinde ona dilekçen gidiyor.karsiliginda oda gidip dilekçe veriyor suçlamalara.bir onbes gün sonra onun dilekçesi de sana ulaşıyor.sende onun dilekçesine cevap yazıp veriyorsun.bir yirmi gün sonra;mahkeme gunun belli oluyor celp geliyor.
Evlilik cüzdanı onda vermiyor onsuz olmuyor mu
Teşekkür ederimMuhtemelen oluy0rdur.sonucta kimliğin var.tc den her Bilgin cikacaktir.yinede adliye icerisine girip sorabilir vermediğini söyleyebilirsin.sorun olacağını sanmıyorum.
mesela benim boşanmayı istemek gibi bir durumum var çünkü benim kocam olacak kişide mikrobun biridir...ama benim kuruşum yok iki genç oğlum var hayırsızlar yardım etmezler...ben ücretsiz avukat tutmak için nereye nasıl başvurabilirim benden ne istenir?Öyle bir durum yok,bazı meslektaslarimin isguzarliklari oluyor tabi ama bunlar avukatın kendi kisiligiyle alakalı. baroya sikayet ya da av.degistirme talebi gibi imkanlariniz var.
Bulunduğunuz ilin barosuna gidin.adli yardima başvurmak istiyorum deyin,orda sizi en iyi şekilde bilgilendirirler.baroyu bilmiyorsanız adliyeye gidin büyük ihtimalle adliyenin içindedir değilse de söylerler nerde olduğunu.mesela benim boşanmayı istemek gibi bir durumum var çünkü benim kocam olacak kişide mikrobun biridir...ama benim kuruşum yok iki genç oğlum var hayırsızlar yardım etmezler...ben ücretsiz avukat tutmak için nereye nasıl başvurabilirim benden ne istenir?