Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

şu konudaki tuhaflıkları görmek için Sherlock kafasına sahip olmak zorunda olan üyeler, üyelerimiz..

olay çok basit.. "şu an havaalanındayım" dediği mesajları yönetime bildirdim.. IP'den bulunur nerede olduğu nasıl olsa.. en azından ben üzerime düşeni yaptım bir Sherlock olarak :KK6:
Diğer konuları bu konuyu destekler nitelikte. Havaalanında olduğunu söylemiş ama havaalanında değilse onun bunca yazdığı her şeye yalan mı diyeceğiz. fazla şüpecisin sherlock hanım :KK53::KK53::KK53:

konunun anlatımında problem vardır belki. insan niye böyle bir hikaye uydursun bilmiyorum. belki ben çok safım. olayın gerçek olması üzerinden yorum yapacak olursak adamın birlikte olduğu kadın evin hanımının bornozunun cebine not bırakıyorsa bulunsun istemiştir. yani niye adamın bornozuna değil de kadının bornozuna not koysun ki. o saçları da özellikle bırakmıştır ya da o süreçte sıkça gelmiştir eve yoksa o kadar saçın bir gecede dökülmesi imkansız gibi görünüyor. yalnız boşanma sırasında adamın çirkeflik yapmasını önlemek açısından delil toplasaydı keşke arkadaş mahkemeye sunabileceği. bildiğim kadarıyla sadakatsizlik için dava açıp tazminat falan da alabilir ama tabi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir. geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın.

valla bu nasıl ruh halidir kendi bornozunda, elin kadının ,herşey çok güzeldi yazısını okuyan kadın gidip ,o ruh haliyle başka konulara yorum yazabilir,
bende anlamıyorum.
dip not. sanırım bu kadar sakin olmak her yiğidin harcı değil. kısaca o kadar yiğit değilim demek

Diğer konuları bu konuyu destekler nitelikte. Havaalanında olduğunu söylemiş ama havaalanında değilse onun bunca yazdığı her şeye yalan mı diyeceğiz. fazla şüpecisin sherlock hanım :KK53::KK53::KK53:
Sen bahsedince baktım kızcağız Mayıs'ta Herşeyi bırakıp dönecekmiş eşi de bizden olmaz artık heyecan bitti Demiş zaten belliymiş durum yani konu gerçek arkadaşlar

mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna ":KK66:" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..

mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna ":KK66:" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..
Aynen bazı karışıklıklar var tam ifade edememiştir belki,ben de adamın notu görmemesine sasırdım kadının bornozuna koymuş kadının görmesini istemiş demekki. :KK53::KK53::KK53:

kadın duşa girmeden yazmıştır çantasından kalem kağıt çıkarıp. banyoya girince de atıvermiştir kadının bornozunun cebine görsün anlasın diye. çok da zor değil gibi görünüyor.

kadın duşa girmeden yazmıştır çantasından kalem kağıt çıkarıp. banyoya girince de atıvermiştir kadının bornozunun cebine görsün anlasın diye. çok da zor değil gibi görünüyor.

işte bu senin tahminin, gerçekte böyle olup olmadığını bilmiyoruz..

bende konularına baktım. hepsi birbirini tutuyor.
demekki herkesin olaylara tepkisi farklı demek.
kiminin gözü hiçbirşeyi görmez,o notu gördükten sonra başka konulara bakıp yorum yapacak kadar rahat,sakin olamaz. kimide olur. . dna-ların kodu farklı diyelim

Bence de zor değil ayrıca zaten bir kadın farkedilmek istemese o Saçları toplar kadın kadını bilir bence karşı tarafta aylardır adam Tarafından oyalanan bir kadın var adam boşanacağını söyleyip bir de Eşiyle tatile gittiyse diğer kadın sinirinden yapmıştır.

valla bu nasıl ruh halidir kendi bornozunda, elin kadının ,herşey çok güzeldi yazısını okuyan kadın gidip ,o ruh haliyle başka konulara yorum yazabilir,
bende anlamıyorum.
dip not. sanırım bu kadar sakin olmak her yiğidin harcı değil. kısaca o kadar yiğit değilim demek
Eski Konularına bak canım 6 aydır adam Kadından uzak duruyorlar U da uzaklaştırmaya Çalışıyor yani bu konu sahibi için şok olunacak bir durum değil

• Beğen
Reactions: kdf
Bence de zor değil ayrıca zaten bir kadın farkedilmek istemese o Saçları toplar kadın kadını bilir bence karşı tarafta aylardır adam Tarafından oyalanan bir kadın var adam boşanacağını söyleyip bir de Eşiyle tatile gittiyse diğer kadın sinirinden yapmıştır.

katılıyorum. kadın kadının kurdu diye boşuna dememişler. ama bi bakıma iyi yapmış adamın ne halt ettiği çıkmış ortaya. yoksa ortaya çıkması imkansız olmasa da zaman alırdı.

Kac gundur esinizin yaninda degil miydiniz,daha yeni mi dusa girdiniz de dusa kabinde tekrar sac gordunuz? Yoksa siz disari ciktiniz da o ara mi eve yine birini getirdi bu adam. Ben de bunu anlamadim, anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim

Kac gundur esinizin yaninda degil miydiniz,daha yeni mi dusa girdiniz de dusa kabinde tekrar sac gordunuz? Yoksa siz disari ciktiniz da o ara mi eve yine birini getirdi bu adam. Ben de bunu anlamadim, anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim

benim anladığım kısa bir süreliğine gelmiş zaten yeni farketmiş olabilir.

Back
X