Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

41 sayfalık konu olmuş, var mı gelişme?

Banyoda sana ait olmayan saç teli var daha ne olsun ? Sorgusuz ayrılırdım.

Ay bir yıl olmuş kız
Çok merak ettim noldu acaba..

Aradan bi yil gecmis hala dusuncede bi defisiklik olnadi mi yada dusuncenizi ispatlayacak jir kanit
Gelişme var aslında,
Yani üzerine daha da düşsem daha da gelişme çıkacaktı.ama açıkçası uğraşmaya değer görmedim.Şöyle ki evet birisi var gerçekten eve getirmiş itiraf da etmişti zaten.ama o anda uydurduğu yalan gibi tek gecelik bişey fln değil.zaten hangi erkek tek gecelik ilişkisini evine getirme riskini alır ki?
Neyse hani kadınlar hisseder de içten içe ama kanıt olmaz ya, ben bununla aynı işyerinde çalışan bi kızdan uyuz oluodum,yani bi kanıt yok ama kız ne dese bana batardı.velhasıl kelam; o kızmış beni aldattığı.sağdan soldan görenler söyledi.
Şuan asla kabul etmez boşandıktan sonra sevgili olduk der.şuan hala aynı işyerindeler ve işyeri kuralları gereği bu yasak.ben de birilerine duyurmak istiyorum.ama bi yandan da diyorum ki Allah ından bulsun ,enerjimi harcayamam.
Böyleyken böyle yani

Hanımlar konu coktan sonuçlanmış

Anlamadım. Boşandıniz mi?

Ayrildiniz mi eger ayrildiysaniz bosverin hic degmez size yaptigini yarin oburgunde ona yapacak yani illa akacak cezasini

Reactions: kdf

En başında araya ayrılık koymamalısın.İş sebebi ve ya başka bir şey.Gözden ırak,gönülden ırak.

Durum o ki,aldatıldın.Ayrıl ya da ayrılma diyemem.Ama tepkin ne olursa arkasında dur.

En başında araya ayrılık koymamalısın.İş sebebi ve ya başka bir şey.Gözden ırak,gönülden ırak.

Durum o ki,aldatıldın.Ayrıl ya da ayrılma diyemem.Ama tepkin ne olursa arkasında dur.
Konu sahibi bunu yazalı bir yılı geçmiş ve şuan boşanmışlar

kadin hep hissederde kimi konduramaz kimi goze alamaz.
Tebrik ederim sizi cok gecmis olsun o adi adamdan kurtulmussunuz. Ama keske anlasmali bosanmasaydiniz surunseydi herkes herseyi ogrenseydi. Insan icine cikicak hali kalmasaydi ama ilahi adalete inaniyorum ben insallah birgun o adam ettigini bulacak yapayanliz bi basina kalicak.

Kesinlikle ben de inanıyorum İlahi adalete ,herkes ettiğini bulur ve hiçbir kadın bunu haketmez.herkes öğredi saklamadım kimseden rezil de oldu ama Allaha havale ettim ..
Ben çok şükür iyiyim ,hayatımı düzene koydum yeniden

maşallah hayatınızı duzene soktugunuz için cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…