- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
mesele o da değil aslında, takıldığım çok fazla nokta var. duştan çıkan bir kadın adam görmeden peçeteye notu ne ile yazmış? saç teli surata nasıl fırlatılır? o psikoloji ile evden çıkan bir kadın başkasının konusuna "" ifadeli yorumu nasıl yazar? 2 gün havaalanında nerede yaşar? havaalanında değilse neden havaalanındayım dedi? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi falan falan..
Biz böyle bir konuda daha 1 ay yazıp çizip sonra sahte olduğunu öğrenmistik. Hande idi konu sahibinin adı. Hatırlayan var mı?
Aldatmış evet zaten o anda itiraf etmişti de,yani etmek zorunda kalmıştı diyelimE hayirlisi olsun insallah hakkinda
Aldattigini kabul etmis miydi aldatmis mi kesin olarak
Teşekkür ederim,geçmiş oldu gerçekten ,çoluk çocuksuz ucuz atlattımÇok geçmiş olsun:-(
Merhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
Sence evinizin banyosunda olupta sana ve eşine ait olmayan uzuuun saç telleri yeterli kanıt değil mi?Aslında ben kocasını seven bi kadındım belkide ondan daha çok sevdiğim için oldu bunlar.ama artık sevgimi haketmiyor.istemiyorum artık ve en kısa zamanda hatta hemen akşam bitirmem gerek bu işi.öyle kötü hissediyorum ki kendimi.duşa girip orda görmüş gibi yapsam çıkınca nedir diye sorsammı bilemiyorum.kanıt lazım en acilinden
Leen konu hortlamış ya laSence evinizin banyosunda olupta sana ve eşine ait olmayan uzuuun saç telleri yeterli kanıt değil mi?
Teşekkür ederim canım ama çok geçti üzerinden boşandım şuan çok şükürvalla ciddi suphe uyandirici bir durum, sizin adiniza uzuldum (is durumundan esiyle uzakta yasayan bir kadin olarak). Bana kalirsa ses etmeyin sabredin ve saglam bir takibe alin ama sezdirmeden birakin o siz olayi unuttunuz sansin, hareketlerinizlede belli etmeyin yani: sinirli hareket imali konusma gibi.
Allah sabir versin ..
saç telini bir tarafa bırakıyorum, eşinin başta göstermiş olduğu ilgisizlik senden vazgeçtiğinin belirtisiMerhaba kızlar,
Gerçekten sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden size ihtiyacım var.aslında bana göre olay net.aldatıldığımı düşünüyorum.daha önceki konulardan durumumu biliyosunuz belki eşimden iş dolayısıyla uzaktayım 9 aydır.ama bu sürede çok şey kaybettik artık bana güzel cümleler bile kurmuyor ilgilenmiyor merak etmiyor başka şehirde olmama rağmen.eve geldiğimde sevinmiyor yüzüme bakmıyor.neyse asıl konu;
İzne geldim tatil yapıcaz diye tatile gitmeden önce kahvaltı yaparken yerde saç teli buldm benim değil o kesin!! Gösterdim bu ne ya diye?eşim de alla alla o kadar uzun kimn var saçı dedi ters ters baktım ozaman da dışardan gelme ihtimali hiç mi yok kapı pencere açık dedi.neyse tamam dedim tatile gittik geldik 6 gün.bugün banyoda bi sürü aynı saçtan vardı.şimdi bi şekilde söyliycem zaten bunlar da mı dışardan geldi banyoda kapı pencere mi var diye? Ama yeterli ve geçerli bahanesi olmayan şekilde olur mu? Net ifade etmek istiyorum .yardım edin elim ayağıma dolaştı siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?