Aldatma havası sezdim. İnşallah değildir.Sevgilimle 6 aydir beraberiz.25 yasindayiz ikimizde. Eskden tanisiyoduk sonradan sevgili olduk.o is isin başka sehire gitti.haftasonlari geliyor. Ama uzaktayken aramaz sormaz.dun aksam saat 8 de mesaj attim.senle sohbet etmek istiyorum defim tv izliyorum dedi tamam dedim.sira bi daha ses soluk yok.ariyorum arıyorum yok.hep boyle uyumusmus.bende aradim aradım mesajlar attim. Hel boyle aramiyor beni ben arayincada beni bunaltiyosun diyorum. Aramiyorum bu seferde neden aramiyosun diyor.hic alttan almıyor degisik ya anlamadim napcam bilmiyorum. Yanimdayken hersey güzeldi. Ben sadece beni aradin ilgilensin benle konuşmadan uyumasin istiyorum. Napiyim siz soyleyin canlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldatma havası sezdim. İnşallah değildir.
Zannetmiyorum aldattigini bak şimdi icime kurt düştü. Nasıl anlayabilirim aldatıp aldatmadigini
Cok sagol canim benim dediğini yapacağım cok tesekkurler gercekten.ben bi de beni sevsin diye cikolataya 71 kere kevser suresini okudum yedirdim aramiz düzeldi bi sure ayrilcaktim ama olmadi aramiz duzeldi.yine mi yapsam bu dediginide yapicam
Tamam canım Sağol yapacagim sanada haber vereceğim
Geldi bugün görüştük konuştuk. Beni istedigini borclari olduğunu ama yil sonunda biteceğini söyledi iste nasıl olur şehir disinda yasayabilir miyim falan bunları konuştuk ettik..bilmemiyorum.haftaya cuma cumartesi pazar cok yogun olucagini yanima gelemeyecegini cok fazla benimle ilgilenemeyecegini söyledi
Olunca.ne yapıyoruz o halde umursamiyo musuz gibi davraniyoruz ve mutlu oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?