Napsam bilemedim

Iliskilerde hep erkek benim dediğim olsun yok onla gorusme yok buraya gitme.neler cektim daha önce duymadigim gun assagilanmadigim gun yoktu.ama bu deisik biraz ne bileyim benim disimda gerceklesiyor hersey yolunda gidiyor inşallah hep böyle olur. Gerçekten cok yoruldum çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gidene yol verki,gelen ayakta kalmasınn ..

Aldatma havası sezdim. İnşallah değildir.

Zannetmiyorum aldattigini bak şimdi icime kurt düştü. Nasıl anlayabilirim aldatıp aldatmadigini

Zannetmiyorum aldattigini bak şimdi icime kurt düştü. Nasıl anlayabilirim aldatıp aldatmadigini

Canim bak söylediklerimi yap kesin gorceksin aldatip aldatmadigini! Iki rekat namaz kiliosun ama istihare namazi die niyet et ve iki rekatini kil ardindan dua et. "Allahim eger kotu biriyse arkamda is ceviriosa bunu bana goster ve beni ondan sogut.. ama iyi biriyse aramizi yakinlastir eskisi gbi olsun" de ama gercekten evlilik dusunuosan ikinci cumleyi sole cnku dier turlu allahtan gunah £ islemek icn dua etmis oluosun buda kotu bise.. hepsi bu.

Ben bunu eski erkk arkdmda 1 yil surdu iliskim 3 kere yaptim ve inanirmisn hepsindede ssdece bir hafta gecti hata yapti ama ilk ikisinde ayrilamadim takmadim o kdr ve 3. De buyk bi hata yapti yani yakalandi daha dogrusu oylr sogudumki aniden ve bitirdim cok sukur.. sende inanarak yap eger biseyler yapiosa aldatiyosa yada seni sevmiosa illaki hata yapcak ve allah sana gostercek bunu.. buyuklugune bakma bi hata gordugnde bilki allahtan isaret olcak ve ustune devam edersen emin ol daha cok uzulecegin zamanlar gelcek sakin es gecme bu yuzden. Bende ilk ikisinde 1 hafta sonra gordum hatasini 3.sundede 2 gun sonra sende nasil olur bilemem ne kdr zaman snra gorursun filan.. belkife iyi biridir ve hata gormezsin aksine duandaki gbi sana yakinlasir cok iyi olursunuz buda iliskinizin hayrli oldugunu gostermis olcak ama nolur istihareden sonra ki hatasinda " tesaduf ya bu isaret deil" diip gecistirme cnku allah cikarcak karsina ona gore davran ve sonucu kotu olma ihtimaline karsida ayrilmayi goze alcaksin kolay gelsin hayrlisi neyse o olsun cnm insallah

Cok sagol canim benim dediğini yapacağım cok tesekkurler gercekten.ben bi de beni sevsin diye cikolataya 71 kere kevser suresini okudum yedirdim aramiz düzeldi bi sure ayrilcaktim ama olmadi aramiz duzeldi.yine mi yapsam bu dediginide yapicam

Once benjm dedigimi yap cnku onemli olan seni sevmesi degil onemli olan bu iliskiniz hayrlimi? Hayirli olmayan bi iliskide seni sevse ne olur illa biyerden patlak vercek ole bole o yzden benimkini yap baktin hicbi sorun yok araniz da duzelio gbi sonra senin dedigini yap daha guclu bag olusr aranjzda insllah

Tamam canım Sağol yapacagim sanada haber vereceğim

Telefondan yazıyorum burdan nasıl oluyor biememdim

Hafta içi bir g,nlüğüne sen onu ziyarete gitsen sürpriz yapsan yanındada en sevdiği yemeği veya hediye gibi bişi götürsen... Bir tavrını ölç bence sonra oradaki yaşantısını ölç böylece hafta içi neden arayıp aramadığına daha iyi akıl yürütebilirsin. Gerçi erkekler öyle her an aramıyorlarmış ama bilemiyorum ki:125:

Geldi bugün görüştük konuştuk. Beni istedigini borclari olduğunu ama yil sonunda biteceğini söyledi iste nasıl olur şehir disinda yasayabilir miyim falan bunları konuştuk ettik..bilmemiyorum.haftaya cuma cumartesi pazar cok yogun olucagini yanima gelemeyecegini cok fazla benimle ilgilenemeyecegini söyledi

Ben sana kendimden örnek vermek istiyorum. 7 yıllık bir ilişkim vardı. Başka bir ülkede yaşıyordu bırak başka bir şehiri. Yılda 1 geliyor 3 ay kalıp gidiyordu. Ailecek görüşüyorduk ki aile dostumuzun oğluydu içim o yüzden çok rahattı (!) Abisiyle kuzenim nişanlıydı. Burdayken hiç sorunumuz yoktu. Ama gittiği an telefonlarımı açmıyordu. Üst üste arıyordum beni boğuyorsun, sıkıyorsun diyordu. Seninle uğraşamam diyip telefonları açmıyordu. Artık ilaç tedavisi görmeye başlamıştım. Sosyal medyaya fotoğraf koymama izin vermiyordu. Ben de saf gibi beni kıskanıyor diyordum. Meğer aşşağılık herifin 5 yıldır da başka bir kızla ilişkisi varmış. Bunu bu yaz öğrendim. Telefonuna kızı erkek ismiyle kaydetmiş, yanıma gelirken whatsapp'tan falan engelliyormuş. İnşallah böyle bir şey yaşamazsın ama yazdıkların bana benim ilişkimi hatırlattı. Sen yine de dikkat et. Evet bazen erkekler yalnız kalmak, düşünmek ister ama senin ilişkinde bu olay biraz abartılmış. Sallama, umursamadığını hissettir. Aradığında işim var seni birazdan arayim mi de kapat 2-3 saat arama. Ben aldatıldığımı öğrendikten sonra hiç umursamıyor gibi yaptım. Sabahlara kadar ağladım. Antidepresanlarla uyudum ama ona hiç bir şey belli etmedim. Günler sonra kapımda uyumaya başladı. Diğer kızı arattırdı, beni sevdiğini söylettirdi falan filan. Bitti gitti ama ben ona umursamadığımı belli etmesem böyle peşimden koşturup, rahatça içimden atamazdım. İnşallah ben yanılıyorumdur, sen bi dediklerimi yap bakalım.

Üzüldüm canım senin adına. 7yil cok uzun bit süre. Insan kime guvenecegni bilmiyor..inancimi kaybediyorum böyle

Olunca.ne yapıyoruz o halde umursamiyo musuz gibi davraniyoruz ve mutlu oluyoruz

Olunca.ne yapıyoruz o halde umursamiyo musuz gibi davraniyoruz ve mutlu oluyoruz

İçinden elbette mutlu olmayacaksın ama ona sakın üzgün olduğunu belli etme. En büyük hata çok ilgi beklemek. Bırak o seni arasın, o neden benimle ilgilenmiyorsun desin. Her şey o değil senin kendine ait bir hayatın var. 1-2 gün ilgisiz davran bakim ne olacak. Sonuçlarını bekliyorum.

Ne zor is anlamadım. Olduğun gibi olamiyorsun..Evet beklemek çok zor nasil sabredecegim bilmiyorum ama yapacağım. Mesela bugün aksam aradigin da acamayacagim.uyuyup kalmisim diyeceğim o hep öyle yapıyor. Haber veririm sanada Sağol canım

Her ilişkide sorunlar olur, sıkıntılı günler aşılır. Ama benim bildiğim tek bir şey var, seven insan sevdiği için herşeyi yapar. Bu hafta sonu yoğun olucam sana ilgi gösteremem demesi bence bahane. Bi kendini düşün, ne şartlar altında olsan bile ona ayırabilecek zaman bulabilirsin değil mi? O neden bulamasın ki? Bence siz hiç arayıp sormayın. Bırakın üstünüze o düşsün, eğer yanlış yaptığını anlarsa. Yoksa zaten sizi haketmiyor demektir, boşa zaman harcamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…