Napsam bilemedim

Canlarim sorun bu mübarek gecede çözüldü. Aramamalarinin sebebi beni aldatiyor su anda.su anda evde sevgilisiyle beraber.olmek istiyorum. ..yine yalanlara kandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım kendine bir şey yapmazsın şu mübarek gecede..
Değmez karaktersiz için.

Allah'in seni yucelterek yoktan var ettiği unutup, yine Allah'in bir kulu için [ki değmeyen biri bile demicem zira hiçbir insan için hiçbir (Allah ağır imtihanlardan korusun) dert için sana emanet edilmiş cana kiymamalisin] kendinden vazgecmemelisin. Ne kadar degerlisin Rabbinin yanında görmüyor musun? Seni yoktan var etti. Şuan canın çok yanıyor o yüzden sağlıklı düşünemiyorsun ama geçmeyen üzüntü yoktur. Bırak sevgini haketmeyen şahıs zaten layigini bulacaktir. Bu kötü hadisenin seni nasıl bir güzelliğe hazırladığını bilemezsin. Rabbim kalbindeki hüzünü dagitsin ferahlık versin inşallah.

Son düzenleme:
Tekrar arar mi sence....ona dönmek için değil yüzüne tüketmek için

Içini rahatlatmak istiyorsan sen de arayabilirsin aslında.. Ama bence uyuyup önce kafanı toparla ki olurda muhattap olursan dağınık kafayla eksik gedik konusmayasin. Bide uyku dertler için en etkili ilaç. Gelmiyor olabilir ama yine de uyumayı dene. Iyi sabahlar canım.

Mesaj attim sadece keşke yalan soylemeseydin yazdım

Sabah onlarin evine gitmek istiyorum anne ve babasıyla konusurum ne bilim böyle susup oturmak istemiyorum

Umarım biraz daha iyisindir, zamanla geçecek inan bana. Dönüp baktığında güleceksin hatta bu intihar düşüncene. Ne kadar da aptalmisim diceksin. Hayat karşına daha iyisini çıkartacak. Sadece biraz sabır. Ve sakın arama, sakın aciz gibi davranma. Icin yanıyor biliyorum ama ona belli etme. Senden haber alamadikca diğer kızla en ufak bi tartışmasinda seni aricaktir eminim. Ama lutfen yine hata yapma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kötüyüm be canim hemde çok.....arar dimi bişey olunca.arasin istiyorum ona dönmek için değil icimin sogumasi için. Dua ediyorum bol bol.sence arar mi canım

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni birebir yasadım ama ona belli etmedim ve arayıp pisman olduğunu soyledi. Üzerinden 1 yıl gecti unuttum dersem yalan olur her zaman icinde bir yerde kalacak ama acın azalacak, degmeyecegini anlayacaksın. Lutfen arama, bırak kopek gibi pisman olsun bu kız beni umursamiyor desin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kt süre sonra aradi seni canim.ben aramasam o zaman pişman olur mu gerçekten arar mi

canımmm suan yazdıklarını goz yası ıle okudum.
bende 2,5 aylık ılıskımı 6 gun once bıtırdım.bende ole kuruntular kurdumkı aldatıyormu nıye bole oldu yanımda hersey guzel tlf ucunda bı yabancı.dayandım haftalarca ve anladımkı benı sevse bole yapmaz persembe gunu ayrıldıgımızda bana dıyorkı sen benımle yapamadın aslında o yapamadı.
gel bırbırımıze destek olalaım unutmak ıyılesmek ıcın

Olalim destek birbirimize canim dayanamıyorum cok kötüyüm
Bana daha neler neler diyor bi bilsen

bende bugun o kadar aklıma dustukı 6 gun oldu ve hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı.
böle özluyecegımı dusunmuyordum.o kadar vaadler gıttı bosuna.yanarım yanarımda bu dunyada hıc bır zaman sevılemeyecegım sanırım.
bazen dıyorum hıcmı aklına gelmıyorum.dıyorum yazsam ne olucak ne degıstırcek benım bıan lık bu halım benı sevmedıgını degıstırcekmı.

Kiza verdi tele konuştum bitanem. Dusunemezsin halimi gururum öyle kırıldı ki ankatai.diyorki o benden daha cok seviyormus ben sewmiyomusum hep şikayet hep herseyin fazlasini istiyomusum cok para harcatiyomusum.ya ben dışarı çıktığımizda hep çiğ köfte yedim 6 lira zoruna gitmis.cok kötüyüm bilemezsin

bende bundan 72 gun once falan bır ılıskıye başladım.2.5 yıl kımse ıle cıkmamıs.ve benı uyarılarda bulundurdu yanı arkadaslarımla ıken rahatsız edılmekten hoslanmam falan dıye.nese ılk gunler bılırsınız hersey ruyadır guzeldır.sonra aramalar azaldı dedım hayırdır artık aramıyorsun dedı ee baslarda senı tanımaya calısıyordum dedı.ama bulusmada sık gorustuk en son hafta haftada 2 ye dustu.bundan 3 hafta once bana bır salı gunu 13 mayıs da soguk davrandı zaten msjlarda ole askım bıtanem dıyen bırı degıl fazla ama o gun hıc kullanmadı.ve aksam napıyorsun dıye msj attıgımda ıs arkadaslarımla takılıyorum dedı.benı daha once uyardıgı ıcın bende ustelemedım tamam canım dedım musaıt oldugunda benı ararmısın dedım hıc cvb vermedı bende ozledım haber ver arım dedım gec donerım dedı olsun beklerım dedım bekleme dedı ben ben o gun uyuya kaldım. ertesı gun dıs cekımıne gırcem aradım acmadı sorun nedır dedım aksamdan berı duramadım artık sorun benım aksam konusuruz dedı.tabı ben bıraz kızdım aksamı bekledım yok yazmıyo hıc.sonra 9 da aradım acmadı burdan konusalım dedı msjlastık.sorun nedır dedım sorun sukı olmuyor yapamıyorum ama 3 gun oncesıne kdr hıc sorun yok 2 gun hafta sonumuz bırlıkteydık.sok oldum.bende rest cektım olmuyorsa herkes yoluna bakar dedım neyse ogun o soze bıttı.2 gun sonra buna 4 sayfalık basından o yana olan olanları mektup yazdım whatsapp dan gonderdım daha okumamıstı.bugun goruselımmı dedı bende tamam dedım.aksam gorustuk bırsey olmamıs gıbı davranıyo yan yana cok ıyıyıydık her zaman.bı dk ya dedım bız ayrıldık dedım sen ayrıldın dedı.olmuyor yapamıyorum dıyen sendn dedım dedı sonunu dınlemeden hemen bıtırdın dedı.olmuyo yapamıyorum demesı ılıskıyı yapamıyorum yanı arama sorma bılgı verme.benım kabugumu sen kır dedı 2.5 yıl kımse olmadı hayatımda dedı senden zor bırsey ıstıyorum ama zaman ver dedı.tamam dedım.nese 1 hafta boyunca telefonda her zamankı gıbı mesafelı.bulusunca daha ıyı.sabrettım uzaklıgına.1 hafta sonra normle dondu her aksam arıyor her sabah uyandırıyo.bulusuyoruzda.msjlarıda normal.dedım hersey yoluna gırıyor cok sukur.kı bu surec 10 gun surdu sonra bı baktım araya gene mesafe soktu.gectıgımız carsamba hatta denedın ama olmadımı dedım neden tekrar duvar ordun dedım.yoo benım norml msjlasma seklım alısmadınmı dedı.aptal gıbı oldum bı ole bı bole.vurdum duymaz tavırlar.tamam dedım ama eger sorun varsa sole anlarım ınan dedım.nese o gun ole bıttı.bu gectıgımız cumartesı bursaya gıttı ıs ıcın .sıkmamaya calısıorum.sabah gunaydın hayırlı yolculuklar ınınce haber ver dedım.tabıkı dedı oglen oldu sesı cıkmıyo ınmedımmı dedım 15 dk ıncem dedı tamam canım sana kolay gelsın musaıt olunca yazarsın dedım.guldu.msjlasmada.ve gunduz 12 den gece 12 kdr hıc msj atmamıs.12 de uyudum 12:15 de sıstt yazmıs.bozuldum ıster ıstemez .sabah grdum.gunaydın dedı gunaydın bende norml yazıyorum.pazar oglen dedım ıst gelebıldınmı dun gece geldım dedı.sonra kusura bakma dun ılgılenemedım senle dedım rahatsız etmek ıstemedım dedım gunun nasıl gectı yorucu fln dedı.kestırme cvblar.nese sen dınlen dedım bende ufakdan hastayım bılıyorda.sonuc olarak gecen hafta pazar aksam 9 dan bugun carsamba saat suan 15:11 o zaman bu zamana hıc yazmadı bende yazmadım.gectıgımız perşembe attım msj ve gorusmek ıstedım.msjlasma esnasında ne degıstı 3 gundur atmadın dedı bende sen ataydın.kabul et nazlı yapamıyorsun benımle dedı.dedım sen yapamıyorsun.ortada sevgı goırsem cefa cekmek bu kdr zor olmazdı dedım.sorumlu degılsın bana karsı 3 haftadır alttan alıyorum dedım.olmaya calıstım dedı yapamadım.ısıne gelınce ole guzel yapıyordunkı dedım.ben bu halıne gore mantıgım kabul etmesede senı kabul ettım kalbımın onune gecemedım dedım.agır geldı sevgın dedı.haklısın yuk oldum dedım.benı oldugum gıbı kabul etmıyorsun dedı.bana hıc bı zaman oldugun gıbı gelmedın dedım 10 gun arıyor soruyor sonra bı duvar afallıyordum dedım ole bole saydım susstu son sozlerıme cvb vermedı.bitti işte.

Ceyiz yapmaya bile baslamistim.agustosta nisanlancakmisiz.hersey yalanmis.bak böyle yazdım yine olesim geldi

Biride yanımda olsun biri de sewsin alıştırip gitmesin ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…