Napsam bilemedim

degmıyor kımse ıcın uzulmeye ınan suna bak terbıyesızlık bunumu soluyor.kaç yasındasın?

Beni kullandi kullandi attı iste hic bir zaman evlenemeyecegim sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni kullandi kullandi attı iste hic bir zaman evlenemeyecegim sanirim

böle dusunme yalnız degılsın ınan.ama tekrar anladım bırıne guvenılmıyecegını.
ben onu kendıme yakın hıssettım ne oldu koca sıfır.

Ceyiz yapmaya bile baslamistim.agustosta nisanlancakmisiz.hersey yalanmis.bak böyle yazdım yine olesim geldi

ölmekmi en son 2011 yılında 2.5 yıl cıktıgım çocuktan ayrıldıktan sonra bunu solemıstım.ama ne tuhaf aradan 3.5 yıl gectı suan o kısı bana yazıyor ama ona karsı bırsey hıssetmıyorum.ve ne kotusu bılıyonmu o yılda ben bu acıyı kaldıramıyorum dedıgımde ablamı kaybetmıstım ve o acı hıc bırsey olmustu

Bak bende eksıgım yaralıyım uzgunum unutmaya calısan bırıyım bana yaz ozelden de gorusebılırız.benımde buna ıhtıyacım var.benı anlayacak senı anlayacak bırıyım.uzulme demıcem acımızı yasıyalımkı bır yerlerde bomba gıbı patlamasın

kızlar size tavsiyem böle ilgisiz insanlardan lütfen uzak durunnnnn bunlardan ne sevgili olur nede koca.... seven insan ilgilenir vAkit ayırır zaten bunlarsız bi ilişki yürümez mutsuz olursunuz Allah a sığının dua edin hayırlısını isteyin

Evet hayal_alemi ozelden de gorusebiliriz benimde cok ihtiyacim var beni anlayacak biriyle konusmaya.benim her iliskim böyle hep sevem hep uzulen ben oldum hic kimse sewmedi beni sevmicekte.yapayalniz öleceğim

haklısın canım seven ınsan ılgılenır.ben buyum dıyıp kenara cekılmez

benımde ılıskılerım bu sekılde bıttı.2 sı uzaktı.unv den okul arkadaslarım.bırı 2.5 yıl bırı 2 yıl surdu ve 2 yıl surenın 15 aylık askerlıgınıde bekledım.ve ıkısıde tlfla ılgısızdı aramaz sormazdı.msjla ee bı sure sonra msjda azalıyor ve sogukluk gırerdı cok ıyı hatırlıyorum kafam eserdı aksam bındıgım gıbı konyada olurdum.fedakarlık bosa.
sımdı bu 2.5 ay ve yakın olsun dedım 10 dk uzaklıktaydı.haftada en az 3 kez gorusurduk.gorusmeler de sorun yok ama tlfda yabancı.ve ben yaptıgım aptallık ona gore ayak uydurma alıstırmaya calıstım ılgısızlıge aramamasına elım tlf gıdıpde arayamadı cekınırdım benı ole bı ruha soktukı onu sıkmamak ıcın sesımı cıkarmadım ama sonu gene husran anlıyacagın olmayınca olmuyor.

Bende ilk başlarda sewmiyordum sewgili olamayiz gibi geliyordu.hep arar yanimda olurdu.sabah öğlen akşam beraberdik biz.alistim iste ona.sonra bana ne desin baslarda benle olmak istemiyordun ne değişti amacin ne diye. Alistim sana salak alistim :'( ne zaman is için şehir disins gitti biz bu hale geldik

guvensızlık.2 ayımız doldu bende ıcımden geldı o gece ona sozler yazdım msj attım.ertesı gun gorustuk hıc cvb vermemesı hos degıldı.ne desın samımı gelmedı acıkcası :)))

Napicam bilmiyorum gururum kırıldı

o nasıl bir cümledir ya ne değişti ne demek ! egosunu mu tatmin etti naptı acaba dengesiz herif cx cx canım hiç arama sorma bırak kendini de hırpalama üzme kaçan kovalanır hepimiz biiyoruz bunu sen uzak dur hiiiç üzülme o zaten mutlaka döner gelir ...

Son düzenleme:
Napicam bilmiyorum gururum kırıldı

benım sessız kaldıgım gunlerıde sayarsak 10 gun oldu bıtelı.
ben yanlız kalmamaya calısıyorum kendımı oyalıyorum.sende ole yap bırılerı ıle muhabbet gerekırse baska erkekle muhabbet et gıt alıs verıs yap dolas kendını dınlememe calıs.yalnız odaya cekılme yapma bunu bende yapmamaya calısıyorum

malesef ama yıl gecer donerler.sekıl a benım.ılk cıktıgım cocuk dondu gerıye hayatında bırı var benımde vardı o zamanlarda sen dekı gel hemen ayrılırım dedı.ama ben hayatımdakıne hep sahıp cıktım.kıı onlada olmadı 15 aylık askerlıgını bekledım aılem ogrendı herseyı yarı yolda bıraktı benı.
sahıp cıkamadı aılesı ıstemedı benı.sımdı gene yazar asılır resımlerımı gorunce ama benım ıcımde varmı yok.bu son ılıskım yaktı benı ya yenı olması bılmıyorum 2,5 ay ya bu kdr kısa surede meger hersey olmus yazık o kdr vaadler verdı.o kdr yorgun hıssedıyorumkı kendımı

geçiyo canım benim oda gecicek elbetteki yorgunsun elbetteki üzgünsün elbette ki kırgınsın ama zamanla hepsi unutulucak dilerim ki herşey gönlünce olur

Ne istiyorum biliyor musunuz arasin gelsin yanima cok pismanim beni affet desin.yapar mi sizce. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…