- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Kiza verdi tele konuştum bitanem. Dusunemezsin halimi gururum öyle kırıldı ki ankatai.diyorki o benden daha cok seviyormus ben sewmiyomusum hep şikayet hep herseyin fazlasini istiyomusum cok para harcatiyomusum.ya ben dışarı çıktığımizda hep çiğ köfte yedim 6 lira zoruna gitmis.cok kötüyüm bilemezsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni kullandi kullandi attı iste hic bir zaman evlenemeyecegim sanirim
Ceyiz yapmaya bile baslamistim.agustosta nisanlancakmisiz.hersey yalanmis.bak böyle yazdım yine olesim geldi
Zannetmiyorum aldattigini bak şimdi icime kurt düştü. Nasıl anlayabilirim aldatıp aldatmadigini
aynı durum bendede var şuan. tayni çıktı başka şehire gitti ve değişti. ama kendisi değiştiğini kabul etmiyor nedense.
başka biri olabilir, seni sevmiyodur falan demiş arkadaşlar, hepsini düşüne düşüne kendimi nasıl bi gaza getirdiysem artık herşeye sinirlenir oldum.
herşeyi zamana bırak bence, ben öyle yaptım.
sadece izliyorum ve ne olacağını bekliyorum. büyük ihtimalle bizim delirip bitirmemizi, sen bitirdin sen sevmiyosn sen suçlusun konumuna düşmemizi bekliyolarlar :44:
kendini geri çek o aramıyosa sende arama. mesaj atmıyosa mesaj atma. onsuzda hayatına devam edebileceğini görsün. (bunları yaptığım için söylüyorum)
sonucu kendin görür, değerlendirirsin ama kendini sakın üzme
Allah doğru yolu göstersin bize inşallah
senin en azından hafta sonları geliyormuş, benim oda yok işten izin alamadığını, uzak olduğu için yol çekemeyeceğini, otobüs yolculuğunun başını ağrıttığını söylüyo.
herşey olacağına varır napalım..
kızlar size tavsiyem böle ilgisiz insanlardan lütfen uzak durunnnnn bunlardan ne sevgili olur nede koca.... seven insan ilgilenir vAkit ayırır zaten bunlarsız bi ilişki yürümez mutsuz olursunuz Allah a sığının dua edin hayırlısını isteyin
Evet hayal_alemi ozelden de gorusebiliriz benimde cok ihtiyacim var beni anlayacak biriyle konusmaya.benim her iliskim böyle hep sevem hep uzulen ben oldum hic kimse sewmedi beni sevmicekte.yapayalniz öleceğim
Bende ilk başlarda sewmiyordum sewgili olamayiz gibi geliyordu.hep arar yanimda olurdu.sabah öğlen akşam beraberdik biz.alistim iste ona.sonra bana ne desin baslarda benle olmak istemiyordun ne değişti amacin ne diye. Alistim sana salak alistim :'( ne zaman is için şehir disins gitti biz bu hale geldik
Bende ilk başlarda sewmiyordum sewgili olamayiz gibi geliyordu.hep arar yanimda olurdu.sabah öğlen akşam beraberdik biz.alistim iste ona.sonra bana ne desin baslarda benle olmak istemiyordun ne değişti amacin ne diye. Alistim sana salak alistim :'( ne zaman is için şehir disins gitti biz bu hale geldik
Napicam bilmiyorum gururum kırıldı
o nasıl bir cümledir ya ne değişti ne demek ! egosunu mu tatmin etti naptı acaba dengesiz herif cx cxcanım hiç arama sorma bırak kendini de hırpalama üzme kaçan kovalanır hepimiz biiyoruz bunu sen uzak dur hiiiç üzülme o zaten mutlaka döner gelir ...
malesef ama yıl gecer donerler.sekıl a benım.ılk cıktıgım cocuk dondu gerıye hayatında bırı var benımde vardı o zamanlarda sen dekı gel hemen ayrılırım dedı.ama ben hayatımdakıne hep sahıp cıktım.kıı onlada olmadı 15 aylık askerlıgını bekledım aılem ogrendı herseyı yarı yolda bıraktı benı.
sahıp cıkamadı aılesı ıstemedı benı.sımdı gene yazar asılır resımlerımı gorunce ama benım ıcımde varmı yok.bu son ılıskım yaktı benı ya yenı olması bılmıyorum2,5 ay ya bu kdr kısa surede meger hersey olmus yazık o kdr vaadler verdı.o kdr yorgun hıssedıyorumkı kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?