- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Evet eski sevgilisi gelmiş bu da git diyememis.3 yildir beraberiz seni sevemedim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstemiyorum zaten onu ama icimin soğumsini istiyorum karşıma ciksin son kez istiyorum
Kız da rus.rahatca yaşıyor onunla.kiz geliyor istediği zaman kalıyor. Bu da kizin parasini yiyor.geziyorlar pavyon pavyon.onla evlenmem diyor...ancs geziyor rahata alışmıslar
Hayatım pavyonlarda geziyolarmış sallasana sen, iğrenç bir ilişki demekki...
Seninki daha düzgün. Benimki syni hüseyin kağıta benziyor
Sevgilimle 6 aydir beraberiz.25 yasindayiz ikimizde. Eskden tanisiyoduk sonradan sevgili olduk.o is isin başka sehire gitti.haftasonlari geliyor. Ama uzaktayken aramaz sormaz.dun aksam saat 8 de mesaj attim.senle sohbet etmek istiyorum defim tv izliyorum dedi tamam dedim.sira bi daha ses soluk yok.ariyorum arıyorum yok.hep boyle uyumusmus.bende aradim aradım mesajlar attim. Hel boyle aramiyor beni ben arayincada beni bunaltiyosun diyorum. Aramiyorum bu seferde neden aramiyosun diyor.hic alttan almıyor degisik ya anlamadim napcam bilmiyorum. Yanimdayken hersey güzeldi. Ben sadece beni aradin ilgilensin benle konuşmadan uyumasin istiyorum. Napiyim siz soyleyin canlar.
Orda ev tuttu.evi tutar tutmaz kiz geldi yanina.burdada ev tutmuslar zaten yeni bosaltti burdaki evi.ne pislikmis allahim.beraber yasarlar artik rahat sekilde karisan da olmaz
Hayatım hiç düzene girmiyor
Keşke bir ilaci olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?