Napsam bilemedim

Evet eski sevgilisi gelmiş bu da git diyememis.3 yildir beraberiz seni sevemedim dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ondan sana artık yar olmaz unutcaksın.sonucta hayatta ne acılar var bassettım dun sana 24 yasında ablamı kaybettım yalnız kaldım bı basına evde.hıc bır yere sıgamadım.sonuc ne yanımda kım oldu o surecte kımse.acız degılız hayat onlardan ıbaret degıl.olmadıysa daha ıyısı olacagından dır dıyıp gecıcez

İstemiyorum zaten onu ama icimin soğumsini istiyorum karşıma ciksin son kez istiyorum

Bu serefsiz iste.bunuda ben cekmistim

Eklentiler

• $1403081202292.webp
    18 KB · Görüntüleme: 99
İstemiyorum zaten onu ama icimin soğumsini istiyorum karşıma ciksin son kez istiyorum

ınan bırseyı degıstırmıcek.bana 10 dk uzaklıkta ısten geldıgı saatıde bılıyrum ıstesem karsısına cıkarım ama nıcın.
benı sevıyormu hayır.deger mı hayır.ondan bana yar olur mu hayır.neyı duzeltcem bence kendını sorgula gerek duyma bole bırseye.
bende cok resım cekıldım onunla.ama sunu bılıyorum ben ondan daha guzelım bak buda o

Son düzenleme:

Hayatım pavyonlarda geziyolarmış sallasana sen, iğrenç bir ilişki demekki...

Seninki daha düzgün. Benimki syni hüseyin kağıta benziyor

Seninki daha düzgün. Benimki syni hüseyin kağıta benziyor

resımlerde cırkın cıkıyordu.:) aman hersey bos ya ınsanı tanıdıkca gozundekı durusuda degısıyor.ben onun gozlerıne kapıldım.

Uzaklıktan falan değil eğer gerçekten içinde sevgi ve ilgi hissetse dünyanın öbür ucunda olsa hissettirir canım bunu sana bence hiç uğraşma derim. Çok istiyorsa o senin peşinde koşsun. Yapacağın şey belli takmayacaksın işim var diyeceksin o ararsada o yokmuş gibi devam et hayatına onu görmezden gel. Eğer seni seviyorsa kendine gelir kendini toplar yok aynıysa uzaklaş derim

Bebeğim ayrildik zaten

Orda ev tuttu.evi tutar tutmaz kiz geldi yanina.burdada ev tutmuslar zaten yeni bosaltti burdaki evi.ne pislikmis allahim.beraber yasarlar artik rahat sekilde karisan da olmaz

aslen nerelısın mamures

Hayatım hiç düzene girmiyor

Bana mutluluk haram canim biliyorum hic mutlu olamicam ben. Kalbim cok kirik kendime bişi yapmak istemiyorum ama cok umutsuzum.ne için kim icin....

O kadar yedik içtik güzel vakit gecirdik bi insan bu kadar mi Kalpsiz olur. Hic mi insanin insanda hatiri kalmaz

mesaj falan atmıyorsun dımı atma sakın.
biz degersız onursuz gurursuz degılız.
bız cok degerlıyız.kım kı onlar bee her gun daha ıyı toparlancaz arada husran coker ılakı ama ıyılesıcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…