- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
geçiyo canım benim oda gecicek elbetteki yorgunsun elbetteki üzgünsün elbette ki kırgınsın ama zamanla hepsi unutulucak dilerim ki herşey gönlünce olur
Ne istiyorum biliyor musunuz arasin gelsin yanima cok pismanim beni affet desin.yapar mi sizce. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu ınanmaya o kdr ıhtıyacım var kı.
aslında ben cok kırılgan bırıyım hayatıma gırmeye calısan ınsanlara bunu en basında soledım ama onlar kendılerını dusundu.benım ozel durumum var.ayagımda bır engelım.bole sonlarla karsılasınca kendımı eksık yarım hıssedıyorum.yıllarca kendıme hazırladıgım oz guvenım kırılıyor.o gucum gıdıyor.
cok sukur kımseye muhtac degılım hep sukrettım halıme.okudum unv mezun oldum bırıncılıkle.hıc acıkta kalmadan ısıme gırdım 5 yıldır calısıyorum.5 ay once arabamı aldım. bakımlı bırıyım.hıc bı zaman kusmedım ıcıme kapanmadım.benı bole goren hayranlıkla baktı.ama gelkı dygusallık gırınce bundan eser kalmıyor.
herşey her zaman dört dörtlük olmuyor insanlar evlenip ayrılıyor üstelik çocukları oluyor bizler (bende bekar biri olarak ) en azından şanslıyız öyle bir durum yaşamadık, için onunla dolu o kadar iyi anlıyorum ki seni biz ne desek boş sen yinede üzülecek sen yinede ağlayacaksın ama şunu unutma birşey olmuyorsa olmuyodur .. tam yaz zamanı imkanın varsa ya yalnız yada dostlarından birini yanına al git güzel bir tatil yap gez dolaş .. mübarek ramazan ayı geliyor Rabbime dua et ..
bende ole dıyerek bıtırdım yapamadı belkı sevemedı belkı alısamadı.baktım olmuyor olmuyorsa olmuyordur dedım.
ramazanın gelmesı ıyı oldu.tatıl olayım bu yıl zor bıraz.haklısın evlenıp bosansak daha fecı olurdu.dun bı arkadasıma dıyorum aılem baskıcı bırılerı degıl ısedıgım yere gıder kalırım bırsey demezler.ya dıyorum evlılıkten sonra mutsuz olaydım dahamı ıyıydı.rabbımın bı bıldıgı vardır.belkı sınanıyorum
Kesinlikle canımmm Rabbim büyüktür .. Tez vakitte herşey gönlünce olsun inşallah
depresyon modu saclarımı boyattım :)Eki Görüntüle 1160946 Eki Görüntüle 1160948
çoook güzel olmuşşş güle güle kullan :)
üzgünüm ama gittiği şehirde başka bir ilişkisi olabilir
malesef ama yıl gecer donerler.sekıl a benım.ılk cıktıgım cocuk dondu gerıye hayatında bırı var benımde vardı o zamanlarda sen dekı gel hemen ayrılırım dedı.ama ben hayatımdakıne hep sahıp cıktım.kıı onlada olmadı 15 aylık askerlıgını bekledım aılem ogrendı herseyı yarı yolda bıraktı benı.
sahıp cıkamadı aılesı ıstemedı benı.sımdı gene yazar asılır resımlerımı gorunce ama benım ıcımde varmı yok.bu son ılıskım yaktı benı ya yenı olması bılmıyorum2,5 ay ya bu kdr kısa surede meger hersey olmus yazık o kdr vaadler verdı.o kdr yorgun hıssedıyorumkı kendımı
Keşke beni adi bir sekilde aldatmasaydi.bu kadar çok aglamazdim
canım yorgun olmamak münkün değil ama birde şöyle düşünün Allah size daha güzelini vericek bu yüzden bu insanlar hayatınızda değiller. Cidden ben kendi hayatımı anlatsam biraz rahatlarsınız diye düşünüyorum... ciddi anlamda 2 kişiyle çıktım hepte ben üstlerine düşerdim ama tabi zamanla bitti hatta ikincisi benden ayrıldıktıktan sonra bi kızı kaçırdı çok ağlamıştım şimdi gülüyorum :) İlk çıktıgım çocugu hiç unutamam sanıyordum onunla evlenmeyı çok istemiştim oda biriyle nişanlandı ayrılmış hatta sonra başka bi kızlada evlenceği güne bir gün kala ayrılmış yani beni Allah korumuş diyorum şimdi evlensek benide boşarmış yada yarı yolda bırakırmışBen çok üzülürdüm hiç bi zman mutlu olamıcam galiba derdim depresyona bile girdim agır depresyon ilaçlarla atlattım sonra neysekı karşıma bi Melek çıkardı Rabbim şuan 2 yıllık evliyim ve çok huzurluyum çok anlayışlı bi eşim var eşimin aileside mükemmel insanlar yani geç evlendım ama iyikide geç evlenmişim en azından dogru bi evlılık yaptım darısı size inş. hiç unutmam hıdırellezde dilek yazıp gül ağıcının dibine koymuştum dilegimi tuttu onun duasıda var bu sene geçti mayısın 6 sıydı galiba önümüzdekı sene deneyın bişi kaybetmessınız
Kız da rus.rahatca yaşıyor onunla.kiz geliyor istediği zaman kalıyor. Bu da kizin parasini yiyor.geziyorlar pavyon pavyon.onla evlenmem diyor...ancs geziyor rahata alışmıslar
Konuşmuyorum onunla ama biliyorum eski sewgilisi olduğu için anlatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?