Napsam şaşırdım lütfen yardımcı olun

Derin asu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
14
0
1
32
Arkadaşlar benim sözlüm cezaevinde babasından çok korkardım tanismadan önce sert bi görüntüsü vardı sözlüm tanıştırdı beni her gördüğünde çok fazla yakın davranıyor buda benim çok hoşuma gitmiyor açıkçası sürekli sarılıp dudağımın kenarından öpmeye çalışıyo ben belki rahatsız olduğumu anlar diye geri çekiliyorum ama hep aynı adam ben babamla bile çok samimi ilişkim olmadığı için adamın bana ne gözle baktığını anlayamıyorum sizce benmi abartıyorum sözlüme de soylemeye korkuyorum kötü bişey yapmasın diye napcagimi şaşırmış durumdayım

Bunca yıldır çeşit çeşit adamla el sıkışıp öpüşmüşlüğüm var hiç dudağımın yanıma yanına denk getiren olmadı. Sözlüne söylesen kötü ne yapacak? Babasını mı öldürür sözlüme kötü gözle baktım diye? Özlün kendi babasına kötü bir şey yapacak potansiyeldeyse yarın sanada yapar. Neden ceza evinde?

2 sene önce kavgaya karıştı adam yaralama yüzünden girdi babasını çok sever ve böyle bişeyi kaldıramaz ben bile düşünüyorum acaba yanlış mı anlıyorum ama bana samimiyeti fazla geliyo

acayip sinirlendim ya siz mesafenizi koyduğunuz sürece hiçbir şey yapamaz o
2 sene önce kavgaya karıştı adam yaralama yüzünden girdi babasını çok sever ve böyle bişeyi kaldıramaz ben bile düşünüyorum acaba yanlış mı anlıyorum ama bana samimiyeti fazla geliyo
saçmalama ya! böyle düşündüğün için tepkini koyamamamışsın bu yüzden adam şapur şupur zaten!
acayip sinirlendim ya pis sapık

Hayır değil gerçekten böyle bişeyi bende başıma gelmese tuhafıma giderdi ama sonuçta sevgilimin babası nası böyle bişeyi ortaya koyarım ya beni suçlarlarsa diye korkuyorum

Sözlün yani nişanlın bile olmayan kısacası sevgilin hapiste öyle mi? Adam suçlu! Farkında mısın?
Bir de arada resmiyet bile yokken, tutup babasıyla ne diye görüşüyorsun? Anasıyla dahi görüşmemen gerekirken hem de!
Bir de adam dudaktan öpecekmiş neredeyse. Taciz ediyor işte!
Neyse konu fake kokuyor, parmaklarım yorulmasın daha fazla.

Ohaaaaa!!! nin dibi yaniiiiii....
Bak sen hislerinde yanilmadiginda aslinda eminsin.. Fakat sözlümün babasi diye, yakistiramiyorsun.. Tedirginligin burdan..

Seni üzecek belki.. Ama bu iliskini (sözlünle) sonlandirsan en hayirlisi olur.. Sözlüne söylesen, ya sen abartiyorsun diyecek ve sana inanmayacak.. Yada sana inanip babasina dalacak.. Ilerde bu sapik kayinbaban yüzünden Allah korusun ya esin, katil olur.. Yada o sapik sana iftira, kötülük vs. yapar..

KAC, ve hayatini kurtar..

Buram buram taze fake kokuları eşliğinde bir yaz tatilinin sıkıntısını çıkardınız maşallah, hava güzel arkadaşlarınızla dışarda birşeyler yapmanızı öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…