Napsam şaşırdım lütfen yardımcı olun

Seviyorsunuzdur mutlaka ama aile aile değil, sözlü adam yaralamadan içeride. Yol yakınken vazgeçersiniz inşallah, bu yolun sonu iyi görünmüyor.

Sizi inandırmak gibi bi zorunlulugum yok inanmıyosan yazma kardeşim gerçekten napcagimi bilemediğim için bu siteye yazdım belki bi fikir edinirim diye

elim ayağım birbirine dolandı sinirden bi mesaj yazmayı beceremedim
Zaten 1 sene cezası kaldi ve seviyorum nası bırakırım ordayken
bırakma canım tabi.
1 sene sabret bu arada elin sapığıyla görüşmeye devam
1 sene sonra sevdiceğin hapisten çıkar artık sapıkla daha çok görüşeceğiniz için sözlünü tekrar hapise yollamak zorunda kalırsın MUTLU SON!

dudağımın kenarından öptü derken

Doğrusu o gibi görünüyo ama şuan cezaevinde bıraksam belki unuturum diye o orda sıkıntıya girer çocuğun sonuçta hiç bir suçu yok

Cezaevine benim yüzümden kavga ettiği için girdi zaten siz olsanız yarı yolda bırakırmiydiniz

adam yaralamaktan içeri giren birinden ayrılırsan çıktığındaki ilk hedefi gene son olursun.
ya sen kimin ahını aldın neyin içine düşmüşsün böyle?

Babama iftira attın diye kızı da kesebilir bence. Sonra çöp kutusundan parça parça çıkartırlar.

Cok zor bi durum . Fazla görüsmemeye calisin ve sinirli , kaba davranin. Belliki sizi yanlis anliyo bazi malum kadinlardan sandi galiba . Hic sevmem samimiyeti kocam haric.

Gitme ne işin var orada. Hadi gittin nasıl yapismasina izin veriyorsun. Tokalaşma bile. Sapık herif....

Sözlün nasıl içeri girdi sizin yüzünüzden. Öfke kontrolü yok demekki. Yarın sizi yaralamayacaginin garantisi var mı?

Sizin aileniz yok mu arkanızda...

sözlüm diyosun ya konu sahibi; ailen ne diyo bu duruma.

bence öyle bi aileye gelin gitmemeli.
burda insanlar kv ile mesafemi korumak istiyorum diye konu açıyo. sen kp dudağımın kenarından öpüyo diyosun. yani farkında mısın bu durumun?

Tabiki ailem her zman arkamda ben birbirlerine düşsünler istemiyorum suçlu ben kalırım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…