bırakma canım tabi.Zaten 1 sene cezası kaldi ve seviyorum nası bırakırım ordayken
dudağımın kenarından öptü derkenArkadaşlar benim sözlüm cezaevinde babasından çok korkardım tanismadan önce sert bi görüntüsü vardı sözlüm tanıştırdı beni her gördüğünde çok fazla yakın davranıyor buda benim çok hoşuma gitmiyor açıkçası sürekli sarılıp dudağımın kenarından öpmeye çalışıyo ben belki rahatsız olduğumu anlar diye geri çekiliyorum ama hep aynı adam ben babamla bile çok samimi ilişkim olmadığı için adamın bana ne gözle baktığını anlayamıyorum sizce benmi abartıyorum sözlüme de soylemeye korkuyorum kötü bişey yapmasın diye napcagimi şaşırmış durumdayım
Nası bi aile sözlün hapiste ,babası sapık...nediim hayırlısı....
elim ayağım birbirine dolandı sinirden bi mesaj yazmayı beceremedim
bırakma canım tabi.
1 sene sabret bu arada elin sapığıyla görüşmeye devam
1 sene sonra sevdiceğin hapisten çıkar artık sapıkla daha çok görüşeceğiniz için sözlünü tekrar hapise yollamak zorunda kalırsın MUTLU SON!
Ayrılırsa da aynısı olabilir.Babama iftira attın diye kızı da kesebilir bence. Sonra çöp kutusundan parça parça çıkartırlar.
derkenDoğrusu o gibi görünüyo
Kavga etmek ayrı ,adam yaralamak ayrı..nyse inşAllah herşey iyi olur sizin içinCezaevine benim yüzümden kavga ettiği için girdi zaten siz olsanız yarı yolda bırakırmiydiniz
Yürekten fazlasını yemiş bence.hayırlısı nedielim...+1
Su aileye gelin gitmek, cezaevindeki adamla sozlenmek...konu sahibesi yurek yemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?