Napsam şaşırdım lütfen yardımcı olun

Sozlune soylesen de bence kabul etmez serefsiz adamdanda uzak dur valla hic iyi niyetli dusunemicem bana kayinpedrm oyle yapicak sozlum kocam filan dinlemem ben agzima ne geliyosa soylerim sen illaki bu cocukla evleniceksin senin evine tek gelip seni sikistirabilir hersyi yapar soncta sn onun kizi degilsn bi kan baginiz yk serefsiz yaa sinir oldm smdi varya

Yorumları okumadım belki yazan vardır yoksada ben yazıyım
Yanağından öpeceğini anladığın anda eline uzan elini öp oda anlar artık

Zaten 1 sene cezası kaldi ve seviyorum nası bırakırım ordayken

Salivermediler mi?

Cezasi az kalan yaralamalari biraktilar diye biliyorum ben...

Olmazsa cikinca soyle. Bi de babasini yaralasin.

Birak hem oglani, hem babasini boyle aile basina dert...

Heeee; ay olur mu, ay seviyorum, ay nasil gorusmeyeyim gibi seyler dusunuyorsan ayrilma sakın. Evlen. Mutlaka. Hic tepki falanda verme. Oyle devam...

Soyle taciz, siddet gibi konularda bişeyler sorup care soyleyene ay nasil olur, ayip olur diye cevap olarak korku ve bahane sunanlara ayri bir sinir oluyorum...

Benim sözlüm cezaevine girse ailem beni dünyanın en uzak noktasına yollardı. Senin ailen ne diyor bu işe?
Bence durum çok açık. Sözlüne de durumu söylemeden adamla arana mesafe koy. Ne münasebet o yokken görüşmek! Öpmek nedir? Beni babam bile öpmez,izin vermem. O kimiş?

ailesi ayrıldı diye biliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…