Napsam şaşırdım lütfen yardımcı olun

Ay ne romantik. Hiç benim için kavga edip adam yaralayarak hapislere düşen hamsi bir sevgilim olmadı. Kimse beni bu kadar çok sevmedi.

Allah akıl fikir ihsan eylesin, ne diyelim. İnsan kendi kaderini kendi yazarmiş.

Sizi inandırmak gibi bi zorunlulugum yok inanmıyosan yazma kardeşim gerçekten napcagimi bilemediğim için bu siteye yazdım belki bi fikir edinirim diye
Görüştüğünde tokalaş yada elini öp geri çekil. Sarılıp öpüşmene gerek yok. Ben kp yanaktan öpmem şahsen.

sapıkkayınbaba cezaevinde sözlü kızım uzak dur derim

Adam bitti demi memlekette. Tüh tüh.
Uzulemedim bile sana.
Her sey insanlar için.
Ilerde kayinpederim tecavuz etti diye konu acarsan fake olmadigini biliriz en azindan.

Çok mu aradın bu insanları? Aç 3. Sayfa haberlerini oku geleceğini gör. Bi bahane bul ve ayrıl. İstemeden ayrılıyormuş gibi yap aileni falan bahane et de bela olmasın.

Canim çokmu aradın bu aileyi

Ben inanmadım açıkçası.

Önce cezaevinde, sonra adam yaraladı, tepki alınca da benim için yaptı demeler.

Söz de pastane sözüdür kesin. Madem rahatsızsınız görüşmeyin babasıyla. Mecbur musunuz. Ha pardon belalı sözlün ailemle görüşmedin de ne haltlar yedin diye bıçak dayar çıkınca boynuna maazallah.

Insallah goz gore gore kendini yakmiyorsundur.senin yuzunden hapiste olma sebebi nedir?
Boyle birsey nisanliya soylenmez.Sen soguk ve sert davranarak;her gordugunde opmeyerek;uzaktan merhaba diyerek tavrini belli edersen kurtulursun.

Başka napabilirim gercekten dışardan konuşması çok kolay teşekkür ederim benim için onca şey yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…