Nar23'ün Diyet Günlüğü

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

ssagol canim onerilerin icin. bu konuda baya bi bilgilisin gordugum kadariyla. bu yontemlerle kac kilodan kaca dustunuz?
bende suan cok istikrarli gidiyorum.ictiklerim yediklerim yaptiklarim
1.yesil cay
2.lotus cayi
3.papatya,yesil cay, gul, 2bitki daha var karisik zayiflama cayi
4.normal ogunlerin yanina mutlaka arada yapiyorum(bir oneki yeme krizlerimin tek sebebi ara ogun koymamam di.yemiyeyim diyordum ama sonrasi daha acikip herseye saldiriyordum birkac gun boyle gitti cok sukur tekrardan yola girdim.ve kesilnikle ara ogun yapiyorum meyve bitki cayi yogurt bir dilim ekmke ve peynir sevdiginiz tok tutacak seylerden az az yenilebilir)onceki deneyimlerle beslenme davranis;arim cok degisti ve sunu anladim bu yol cok asamali bir yol asilir ve alisilir herseye yeterki devamliligi olsun )
5.mango (tok tutuyor)
6.sabah ve arada 1 er kuru kaysi
7.bitki caylari arada yada aciktikca
8.spor ve yuruyus
suan adetli olmama ragmen 80.200 gr adetin 3. gunundeyim
istikrarimi bozmayaagim bu sefer +corek otunuda ara ogunlerimde birnde yogurtla yiyim diyorum nasil olur?

leslie 1 miles + mezdeke
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cayi
1 bardak su
kahvalti
1 kucuk domates
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir kibrit kutusu gibi
ogle
1 kase yogurtlu makarna
ara
3 kuru kaysi biraz ceviz(tatli krizimi atlatmak icindi ama gel gorki yinede cikolatayi yedim)
25 kalorilik cikolata

selam canım, ben de çörek otu yemeye başlamıştım.ama midemi çok fazla bulandırdı.sen de dikkat et.bence ara öğün olarak yoğurtla yemeyi dene.

canim daha almadim corek otu alir almaz deneyecegim yogurtla bi ara ogunumde tuketirim madem o kadar faydali faydasindan faydalanayim

sabah
1 kupa diyet cayi
1 kuru kaysi
1 bardak su
cavdar ekmegiyle tost
1 dilim peynir
ara
sutlu kahve az sekerli
ogle
1 kase makarna
50 gr yogurt

dun aksami ekliyim
4 kasik pilav
4 kasik makarna
sevdigim biskivilerden biraz yedim
1 kupa da diyet cay

eğer çörekotu yiyecekseniz mutlaka aç karnına yiyin..yemeklerden yarım saat önce yani.. tok karnına alırsanız kilo aldırıyormuş..aman dikkat..:)

sevgili diyet gunlugum uzn bir maraton sonrasi 79 a geldim pazartesi killomu garantiletim tikcer mi atacagim..eski beslenme aliskanligima donmem beni suan cok mutlu ediyor.uzun zamndir bana olmayan mini etegim dun gece uzerime sak dedi oldu fermuari kapandi .cok sukur diyorum uzerimde donecegi gunlerde gelecek ins...bu bir ayim biraz stresli bi ay.ufukta yolculuk hazirliklari var anliyacaginiz valiz telasi memlekete ne goturecegim orda ne giyecegim vs..okul dersleri falan da var.ev hanimligi ogrencilik annelik hepsi bir arada yurutmeye calisan bir hatunu hayirlisiyla su ayi bi atliyim allah saglik versin derin bi oh cekecegim yani simdilik benden bukadar agda yapicam

bugun tam tesekkullu ligh bir alisveriste yapicagim otlar mootlar yagsiz biseyler

sabah
1 dilim cavdar ekmegi
6 zeytin
1 dilim peynir
kizartilmis 1 yumurtanin yarisi
ogle
100 gr yogurt
4 yk pirin pilavi
1 pogaca
sekersiz cay 4 bardak
ara
turk kahvesi bir fincan
aksam
tost
3 bucuk etimek tatlisi

ya ben yine 80 olmusum neyse zaten gram oynuyor arad moralim bozmayacagim
sabah
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cay
2 ardak su
kahvalti
tost
1 dilim peynir
ogle
1 kase corba
ara
10 tane fistik
aksam
bol salata
1kucuk kase pilav
6 parca citir paneli tavuk ortalama 100 gr eder
2 kasik yogurt sonrasi bol uyku artik
bol yuruyus....
yarin tartilip daha takipli gidecegim sonraki pazartesi tarti gunu yapacagim bakalim 1 haftada nekadar kilo gidecek

yeni hedefim. umarim busekilde su 80 sene takilma olayindan kurtulacagim ya ben mi cok aceleciyim anlamdim gitti.ciddi dikkat de ediyorum hayatimdaki hareketi artirdim yeme aliskanligim yuzde yuz degisti...
bu hafta yediklerimi birazda daha azaltacagim nede olsa bunyem alisti ve ilk olarak bugun basladim 1 hafta boyle gidecegim bakalim ne olacak
sabah 1 kase musli sutle
1 kupa yesil cay
ogle
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilimden az ekmek
ara
1 muz 1 dilim elma
1 bardak sutlu kahve
aksam
salata corba balik ve brokoli kizartmasi ve pilav yapacagim miktarlari tabiki yemek ten sonra

aksam
4 tane brokoli kucuk kucuk
4 kasik pirin pilavi
bol salata 100 gr yogurt
yarim cikolata
icimde acayip bir yeme istegi var ama yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegimyemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim yemiyecegim 40 dan fazla soyledim artik yemem heralde

sabah
1 kupa yesil cay
2 dili ekmek
3 zeytin
1 tilimden az peynir
kizartilmis 1 yumurtanin 3\1
ogle
100 gr yogurt
1 kaseden az brokoli
ara
180 kalorilik bi cikolata

kizlar ben hala zayiflayamadim hatt bu surecte verdigim kilolari geri aldim.yani 83 oldum 1 haftada 2 kilo verdim ve suan 81 .. tekrar karar verdim zayiflamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…