ssagol canim onerilerin icin. bu konuda baya bi bilgilisin gordugum kadariyla. bu yontemlerle kac kilodan kaca dustunuz?Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))
dun aksami ekliyimleslie 1 miles + mezdeke
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cayi
1 bardak su
kahvalti
1 kucuk domates
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir kibrit kutusu gibi
ogle
1 kase yogurtlu makarna
ara
3 kuru kaysi biraz ceviz(tatli krizimi atlatmak icindi ama gel gorki yinede cikolatayi yedim)
25 kalorilik cikolata
aksam
yeni hedefim. umarim busekilde su 80 sene takilma olayindan kurtulacagim ya ben mi cok aceleciyim anlamdim gitti.ciddi dikkat de ediyorum hayatimdaki hareketi artirdim yeme aliskanligim yuzde yuz degisti...
bu hafta yediklerimi birazda daha azaltacagim nede olsa bunyem alisti ve ilk olarak bugun basladim 1 hafta boyle gidecegim bakalim ne olacak
sabah 1 kase musli sutle
1 kupa yesil cay
ogle
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilimden az ekmek
ara
1 muz 1 dilim elma
1 bardak sutlu kahve
aksam
salata corba balik ve brokoli kizartmasi ve pilav yapacagim miktarlari tabiki yemek ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?