kizlar bu arada gece cok aclik hissediyorum bunu bastirmak icin ne tur yontemler uyguluyorsunuz???acil yardim bu konuda lutfen
kizlar bu arada gece cok aclik hissediyorum bunu bastirmak icin ne tur yontemler uyguluyorsunuz???acil yardim bu konuda lutfen
cok sagol canim acligi unutup uyuma fikri guzelmerhabaleblebi yiyebilirsin ya da kalorisi düşük bi meyve olabilir ama en güzeli açlığını unutup uyumak :)
arasevgili gunlugum
sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
bir dilim peynir
2 kepek ekmeginin uzerine 1 catal kadar krem peynir
1 kucuk domates
1 sb taze sikilmis mandalina suyu
yarim ltre su
ara
kucuk bir muz
1tane susamli tako
ogle
2 yemek kasigi kirmizi et
2 dilim kepekli ekmek krem peynir surdum
yesil cay demliyecegim birazdan kendime
2 gundur az su iciyorum su icme istegim azaldi biraz dun sporda yapmadim bugunde yapasim yok bakalim ne yapacagim
neyse bugun pazartesi yeni ve guzel bi baslangic olsun benim icin hafta sonlari en tehlikeli gunlermalum konuda....
cok sagol canim acligi unutup uyuma fikri guzeldeniyecegim leblebi ye demissin kalorisi yuksek degilmi bide malesef burda leblebi yok
canim ben yurt disinda oturuyorum.turkiyeden baya uzaktayim yeme icme kulturu turkiyeden cok cok farkli malesef..acikcasi simdie kadar leblebide aramadimleblebinin kalorisi 20 miymiş günlüğüme bi arkadaş öyle yazmıştı.10 tane yesen yeter zaten açlığını bastırır.orası neresi merak ettim açıkcası her kuruyemişçide leblebi olmazmı şaşırdım şimdimarketlerde de kuruyemiş paketleri oluyo leblebide var görmüştüm onlardan da alabilirsin orda marketlerde de yoktur Allah bilir :)
canim ben yurt disinda oturuyorum.turkiyeden baya uzaktayim yeme icme kulturu turkiyeden cok cok farkli malesef..acikcasi simdie kadar leblebide aramadim
yabancilarin genelde gittigi marketler var bi oraya bakicam artik belki bulurum
Sagol gercekten ac uyumaya alismaktan baska bir carem yok gibi cok fazla istegim olursada yarim brdakda olsa sut icmeyi dusunuyorum.yada dedigin gibi elma olabilir.evlenmeden yatmadan once hep bir elma yerdim cildim guzellessin diye cidden faydasi oluyordu tekrardan o kurume baslayabilirimdetahmin etmiştim yurtdışında olduğunu orda leblebi kültürü olmayabilir doğru..leblebi bulamazsan çok acıktığında orta boy bi elma da yiyebilirsin ama kendini geç vakit bişey yememye alıştırmalısın bence acıktığında yemeyi düşünmemeye çalış biliyorum zor bişey ama mide zamanla alışıyo aç uyumaya..
süper paylaşım, sabah ve aralarda ne yiyeceğim belli de akşam yemekleri büyük sorundu benim için, burdan kendime akşam menüsü seçebiliyorum :) aslında en büyük sorun gece 12 den sonra 3 e kadar olan zaman dilimi. ben geç kalkıp geç yatıyorum. bu yüzden dün akşam 2 de çok acıktım ve 3 avuç leblebi yedim. sabaha kadar rahat ettim. hamilelikten dolayı her 3 satte bir bebeyi beslemem lazım. azar azar ihtiyacı olan şeyleri veriyorum ona. tabi benimki diyet değil, kilo kontrolü. 25 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım. bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmem için kiloma dikkat etmem lazım. inşallah geri kalan 3 ayım daha bilinçli ve rahat geçer :)
süper paylaşım, sabah ve aralarda ne yiyeceğim belli de akşam yemekleri büyük sorundu benim için, burdan kendime akşam menüsü seçebiliyorum :) aslında en büyük sorun gece 12 den sonra 3 e kadar olan zaman dilimi. ben geç kalkıp geç yatıyorum. bu yüzden dün akşam 2 de çok acıktım ve 3 avuç leblebi yedim. sabaha kadar rahat ettim. hamilelikten dolayı her 3 satte bir bebeyi beslemem lazım. azar azar ihtiyacı olan şeyleri veriyorum ona. tabi benimki diyet değil, kilo kontrolü. 25 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım. bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmem için kiloma dikkat etmem lazım. inşallah geri kalan 3 ayım daha bilinçli ve rahat geçer :)
aksam menune yardimci oduguma sevindim.ilk bebeginmi?ben hamileleigimin sonunda 17 kilo kadar almistim.dohgum sonrais 75 falandim ama sonrasi cidden cok duzensiz beslendim yine kendimce dikkat etmeye calisiyordum. umarim faydasi olmustur belki 90 falanda olabilirdim.kizimi sutten kestikten sonra olayin farkina ciddi anlamda vardim. suan 80 kiloyum 4 kilom gitti.ve ins geriye kalanda gidecek.ama onerim simdi biraz yesende uzulme ama dogum sonrasi kesinlikle dikkat et ve duznli beslen.ben kendm icin zararin neresinden donulurse kardir kavramini kullaniyorum.ama yinede yaizk etmisim kendime diyorum.inan oncesi ne su iciyordum ne bi cay sadece ekmek yemeek abur cubur simdi kendime geldim su ile cylar ile baristim spor yapar oldm ki evlenmeden once yapardim bularin hepsini cok sukur cabuk uyandim.ha bide bilgisyarin televizyonun karsisinda hic birsey yemiyorum..simdi daha saglikli ve duzenli besleniyorum belki yavas kilo veriyorum ama kalici olacak diye umuyorum.canim bir dokundun n bin ah issittin ama yazacaktim zaten bugun bunlari sana denk geldi
simdi hamileleliigm aklima geldi esimde hep benle ayni kilolari aliyordu
keşke bu diyet günlüklerini daha önce keşvetseymişim. kimler ne yiyo neler yapıyor bilirdim. zararın neresinden dönülürse kardır. 3 ay zor geçecek ama olsun, her muayenede tartıp "kiloya dikkat" diyor doktorum. haliyle insan utanıyor. eşimde benle birlikte 10 kilo aldı, oda diyette. bu küçük çekirdek aile ne kadarda hevesliymiş kilo almaya
ben eve artik kek falan vs yapmiyorum ancak bir misafir gelirse yada esim isterse yapiyorum ama bana gelen misafirlerimde eli bos gelmiyor.sutlac ve keek onlarin eserievet gunlugum evde suan mayimis durumdayim biraz hareket lazim bana
bugun ogunsuz yedim menumu hemen yaziyim suana kadar
1 dilim kakoulu kek
5 tane biskuvi
bir haslanmis yumurta
1 kase sutlac
1kase pilav
1 kase etli fasulye yemegi
1 bucuk litre kadar su
50 gr kadar beyaz ekmek
suan saat 4 30 burda artik agzima lokma koymiyacagim.
sadece su yesil cay belki meyve
simdi yuruyuse cikacagim.
biraz hizli kilo vermek istiyorum ne yapsam acep bana kur onerin lutfen????
1litre su icmisimdir simdiye kadar islerimi bi guzel bitirdim aksamyemegimi yaptim ve yedimde....oy oy ben geldim.
spor su ve yesil cay bende aliskanlik ve bagimlilik oldu.yada en azindan ihmal edince vicdan azabi oldu.
sabah
4 miles leslie
1 ltre kadar su
kepekli ekmekle yapilmis bir tost(kizima yaptigim ince tost ekmeginden malesef biraz tirtikladim)
2 fincan yesil cay
hizimi alamadim birazdan muzik acip oynayacagim tempolu bi sekilde evimi toplayacagim temizlik yapacagim
artik burda oglen kahvaltimi gec yaptim sayilir
yapacak cok isim var cok bide yapsam harikayim ben harika
camasir bulasik yemek cocuk koca bildigin ev hatunuhadi bakalim simdilik by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?