Nar23'ün Diyet Günlüğü

bak sana ne diycem.seninle boylarımız hemen hemen aynı 1 cm fark var.ben bu diyete 76,7 kiloyla başladım 77 de.yaklaşık 1 ay önce başladım.şu an tartıda sabahları71,4 geliyorum.bende başta senin gibiydim nasıl yapıcam diyodum.birincisi burdaki günlükleri okumanın çok faydası var.leslie denen sporu ben burda okudum ve yaptım.çok faydasını gördüm spor sevmeyen biri olarak.ikincisi hiç su içmezdim şimdi su içmeye başladım.tatlıyı azalttım yediklerimi azalttım.ama haftada bir kendimi ödüllendiriyorum tabi.senin yaşında genç bana göre metabolizman hızlı çalışır daha kolay yakarsın.yapamaman için hiç bi sebep yok istedikten sonra tabi.

slm canm
bende 23 yaşındayım.7 aylık oğlum var.1.65 boyundayım.64 ile hamie kaldım 88 ile doğum yaptım.67 kadar düşmüştüm ama oğlum rk gıdaya başadıktan emzirmeye devm etsemde yediklerim bana kalıyor.şuan 70 kiloyum.bende zayıflamaya karar verim.birbirimize destek olalım inş veririz.ben aslında nasıl i diyet yapacağımı biemiyorum.araştırıyorum şimdi yarın aşlıyacam.bende hergün buraya yazarım.bi yerden destek almazsam irademe zor sahip ourum.sağlıklı zayıflamalar diliyorum hepimize

umarim bende basarirrim

canim buraya yaz birbirimii destekliyelim inan boyle daha iyi olur ben kizimi sutten kestim emziren anne diyetleri hakkinda baya bi arastirma yapmistim yardimci olurum sana ben bu aksam karar aldim yarin basliyorum diyete esimde sagolsun hediye olarak bi spor aleti almis zayiflama kemerionuda kullanacagim .bakalim bu sefer pes edecekmiyim etmiyecekmiyim ..destekliyelim birbirimizi gorusuruz
buarada bebisini allah bagislasin

teşekkür ederim cümlemiizn bebişlerini inş.bende dün başladım.kararlıyım.evt birbirimize destek olursak daha başarılı oluruz.ben kendime günlük oluşturdum oraya yazıyorum ama kimse uğramıyor burda daha iyi olacak.birbirimize yardımcı oluruz.

bugünkü ile başlayayım.yanlış yaptığım işey olursa söyle lütfen.
sabahleyin bir dilim kepek ekmeği,bir yumurta ve peynir.sonrası iki bardak çay.
arada bir elma yerim.en az 2,5 litre su içiyourm.

bugünkü ile başlayayım.yanlış yaptığım işey olursa söyle lütfen.
sabahleyin bir dilim kepek ekmeği,bir yumurta ve peynir.sonrası iki bardak çay.
arada bir elma yerim.en az 2,5 litre su içiyourm.

canim sen cocugunu emziriyorsun zaten baya bi kalori yakiyorsun.sana onerim bol bol yesillik tuket mesela kahvaltida marul salatalik domateste tuketebilirsin bunlarin yaninda.ayrica bol bol da meyve sulari tuket tze taze.benimde buugn ilk gunum iyiydi genel olarak bugn yediklerimi yazamiyorum yarindan bende yazarim..grs

canm tvsiyelerini dinleyecem.
dün ikindi:bir elma yedim.bi süre sonra portakal(eşim 20:00dan önce gelmiyor onunla yiyorum çok acıkmıştım)
akşamilav,yemek ayran salata vardı menümde.

bugün sabah:kepek ekmeği iki dilim,yumurta,peynir, havuç

kahvaltin iyi benimde kahvaltiya misafirim vardi anliyacagin ipin ucunu kacirdim aksamada misafirlige gidecegim ama yemiyecegim ikramlari.kararli ve istikrarli bir hal alacagim ins birbirimize daha faydali olacagiz ozaman ins.yarinda misafirim var yogun bir gun olacak yani ama diyetimi uygulayacagim yogunluktan hala ayiflama kemerimi kullanamdim.belki aksam kullanirimsu iyi tuketiyormusun bitki cayalrini benim icesim hic gelmiyor soguktan suda icemiyorum

canm ben hep evdeyim yaşadıım yerde pek tanıdığım yok.ne güzel misafirlerin geliyor.ben senn durumunda olsaydım diyetime sahip olamazdım herhaldeama tutarlı olmalıyız.naasıl kurtulacaz bu kilolardan.ben yeni kıyafetler almayı daha çok alışveriş yapmyı özledim.uzun zamandr hiç dışarı çıkmadım.oğlum çok zor bi bebek.zayıflayıp onuda babasına bırakıp rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum.
bitki çayı bende içemiyorum.yeşil çay falan aldım yok içemiyorum.doğumdan sonra rezene içiyordum mecburen onu bile burnumu kapatım bi kerede zor içiyordum.
budün öğlen:2 dilim ekmek (biraz çok kaçırdım akşam yeeyecem) et yemeği 2 bardak ayran çay 2-3 bardak çay(içmezsem çok uyukluyorum dinlendiriyor beni)

misafir olayi iyide iste yemek olayi isi bozuyorbende bugun normal yedim birazan zayiflama kemerimi kullanacagim.itki cayimin markasini degisecegim belki icebilirimbebisin buyudukce dahada rahat edersin ins bneim kiz 20 aylik oldu yeni sutten kestim geceleride kesintisis uyuyor cok sukur bayabikendime gelldim rahat ol seninde ogunler gelecek ama kilolar iste duruyorda duruyor
artik zayiflamam lazim gercekten bi motive olsam tam anlamiyla cok iyio lacak ama ne zaman o motivasyon gelecek bilmiyorum neyse canim ben bu konusa cok dertliyimya sen genel olarak ekmegi kes bol ol sivi tuket pilav turleri ye abartmadan ama inana emziriyonda daha kilo verirsin bende bi spora baslayip tam anlaniyla ekmegi ve abur cuburu kestimmi olayim bitecekins bakalin ne olacagizzayif zayif kiyafetler alacagimiz gunler bizim olsun diyorum

ah bilemiyorum canm ya gelecek mi o günler:26:evt ya motivasyon önemli.eşimde göbeği var.oda güya 2 haftadr spr salonuna gidiyor.ama maşaallah akşam yemeğinde 1 ekmeği götürüyor.bana durmuş diyorki sen zayıflayamazsın iradene sahip olamazsın.kendisi daha gr bile veremedi.ama ben hırs yaptım ondan önce zayıflayacam.zaten o vermek yerine alıyoryani motive kendi kendimize etmemiz lazım.bak senn eşin zayıflama kemeri bile almış.yalnız ben şunu anladım.kendine güvendiğin ve karalı olduğun zaman yapabiliyorsun.hamile kalmadan öncede diyet yapmya çalışmıştım.akşamı zor ediyordum,başıma ağrılar giriyordu.bak şimdi hem oğlumla uğraşıyorum hemde bikaç gndr kendime şaşırıyorum.gerçi zayıflayacammı onu da bilmiyorum ama neyse ben çok uzattım.dün akşam balık vardı elmek 1 dilim yedim ama balığı çok kaçırdım.bugün akşamda çok kaçırdım.neyse yarın hiç ekmek yemeyeceğim.

ben bugün diyeti bozdum.biraz kırgınlık vsr üxerimde elim kolum kalkmıyor.oğluma zor yetiyorum.ama yarın tekrar başlıyroum.gerçi yarın gün var apart.da neyse dikkat edicez.

ben bugün diyeti bozdum.biraz kırgınlık vsr üxerimde elim kolum kalkmıyor.oğluma zor yetiyorum.ama yarın tekrar başlıyroum.gerçi yarın gün var apart.da neyse dikkat edicez.
canim ben dogru duzgun bile basliyamadim bulduk birbiirimizibende bugun sana desteek cikamiyroum diyecektim ama devam edelim pes etmeden yani birbirimizi tesvike devam ne diyim ya benim en bas problemim kesfettim bugun kendimi kilolu hissetmiyorum ve halimden cok memnununm boyum bir yetmiski sabah tartim 82kg.. 68kg hamile kalmistim...ama ne bu rahatligim billmiyorum of of of

canm doğru teşhis.benmde boyum 1.65 kilom 69-70 bende göstermiyorum.hatta görenler sen yazıflamışsın diyorlar hep.halbuki 10 kilo fazlam var.bende onun rahatlığı var.bende bilemiyorum.diğer gruplara dahil olamadım.hepsi biribrlerini tanımışlar.hiç takmıyorlar.böyel sıkı bi takibe ihtiyacımız var.

ne yaptin gunu canim umarim dikkat etmissindir pastalari borekleri dusman ilan ediyoruzz

tespitimden sonra artik kendimi kilo vermesi gerekne biri olarak gormeye basladim rahat rajhat da nereye kadar bozuyoruz rahatimizi artik

cok tesekkur ederim onerin icin istemem mi:)))haklisin ve 80 ni gormek istemiyorum sabah iyi bir morelle uyandim attim ustumden o hali ve ilk olarak bir su bardagi ilik limonlu su ictim:))biraz osnrada kizimla kahvalti yapacagiz...

oy oy 80 gormusum ozamanlar haberim yokmus
ama suan onceki zamanlarimdan daha guclu ve kararliyim once 70 sonra 60 gorecegim supurgme bindim artik yehhuuuuuuuu

oy oy 80 gormusum ozamanlar haberim yokmus
ama suan onceki zamanlarimdan daha guclu ve kararliyim once 70 sonra 60 gorecegim supurgme bindim artik yehhuuuuuuuu

bende bugün toparlıyorum hemen canm.bende kararlıyımda işte
sabah:iki dilim ekmek-kk kadar peynir-4 zeytin-1 tane kuru kayısı-1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şuanda 1 büyük bardak nescafe içiyorum.

şimdi diğer günlüğü okudum canm o arkadaş sen değilsin.sen burda bana cevap veriyorsun.ben 60-69 arası grubuna bide emzirenler için bi grup var oraya falan yazmıştımda kimse tınlamadı.kendimde günlük açmıştım yine kimse uğramadı oaraları kastettim.dediğim sen bana burda cvp veriyorsun takip ediyorsun yani.buna açıklık getirmek istedim.

Son düzenleme:

canim bu arada ben yur disinda oturuyorum ogle yemegimi yedim yani simdi tabi turkiyede sabah olsa gerekhemen yaziyorum suana kadar 1 lt re su tukettim
OGLE
Ince kare tost ekmeginden hazirladigim tavuklu tostumu yedim
kucuk bir kase yogurt
afiyet olsun bende biri kahve tiryakisi olarak simdi bende icecegimkahvaltin iyi yesilik ekle biraz su nekadar ictin?ben aksama kadar 1 lt daha icerim yatana kadar bir 1 litre daha yani hedefie 2 lt re kaldi....spor daha yapamadim ev isi falan derken baya yorgunum suan ama biraz dinlenim 1 saat spor yapmamyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…