Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narsist insan hasta değildir, bencildir düzelmeleri çok zor..Arkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Kac kurtar mi kendini dersin?? Psikologlarla dialog icerisindeyim kisilik bozukluğu oldugu söylendiNarsist insan hasta değildir, bencildir düzelmeleri çok zor..
Birkac psikolog ile görüştüm açıkçası hic olumlu konusmadilar tedavisi en zor ve uzun olan bi kisilik bozukluğu imis çünkü narsistlik kendini mukemmel görme durumu oldugu icin ...Asla mı tedaviyi kabul etmezmiş?![]()
Arkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Allah'ım Marksist nevtaMarksist kişiler hayatı etrafındakilere zindan ederler.Benim eşim değil de,kayinvalidem öyle.Bu yüzden çok problemli bir aileleri var.Allah'tan eşim hiç etkilenmemiş bu durumdan.
Dünyadaki erkeklerin %95 narsist neden kadınlar işine gelmediği yerde erkeklere bu teşhisi koyuyor. Arkadaşım sen psikolog musun da bu adama Narsist teşhisi koydun?Arkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Psikolog degilim ama psikolog ile görüşüyorum durumu anlattim davdanislarini degerlendirdik malesef narsist olduğuna karar verdim esim degil ama ben sorulara tabi tutuldum çünkü narsistleri tedaviye ikna etmek cok zorDünyadaki erkeklerin %95 narsist neden kadınlar işine gelmediği yerde erkeklere bu teşhisi koyuyor. Arkadaşım sen psikolog musun da bu adama Narsist teşhisi koydun?
Psikolog eşliğinde gorusmeler icerisindeyiz ama eşimi ikna etme durumu var bunu nasil yapacağımi bilmiyorumBu taniyi siz mi koydunuz?
Eski esimde narsistti. Cok bencildi, kendi rahatina cok duskundu, adam kullanmayi coook severdi ve yaptirirdi da istedigini bir sekilde. Kendini cok iyi pazarlardi, agzi cok iyi laf yapardi, yuksek egosu vardi. Inanilmaz azimli ve hirsli idi. Hedefe ulastiginda baska hedef belirlerdi kendine. Hep birseyler ugruna cabalardi. En iyisi her daim onda olmaliydi. Yarış atı gibiydi adeta.Kac kurtar mi kendini dersin?? Psikologlarla dialog icerisindeyim kisilik bozukluğu oldugu söylendi
Kurtar kendini .KaçArkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Çok zor allah yardim etsinArkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Tedaviyi kabul ettirmek diye bi şey söz konusu olamaz zaten canım. Bi insan kendi tedavi olmak istemedikçe düzelmiyor. Düzelmeye kendinin gönlü olması lazım. Sen teşvik edebilirsin ama zorlamayla yapamazsın bence.Arkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Eski eşim narsisti sadece kendini düşünen hayatın etrafında dönmesini isteyen kenidene bağımlı hale getiriyor sonrada değersizleştiyor ben kaç kez teklif ettim pisikolog ama istemedi en sonunda ayrıldım kendimi şimdi hasa değerli görüyorum seviyorum Daha mutluyuz çocuklarımla ben çok çok sabırlı biriyim ben bile pes ettim Allah yardımcınız olsun Çok zor bir durumArkadaslar esimde ileri derecede narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bana ağır seyler yaşattı ama hastalığının etkisinde yaptıgini farkettim. Narsist kişiler asla tedaviyi kabul etmezmis ettrebilen var mi acaba????
Yooo hastadir, kisilik bozuklugudur narsizm ve duzelmezlerNarsist insan hasta değildir, bencildir düzelmeleri çok zor..
Aynen benim eşimde narsisti ve bana hayatı zindan etmişti.Bu narsistler karşı tarafa sürekli değersizlik duygusu aşılarlar.Eski eşim narsisti sadece kendini düşünen hayatın etrafında dönmesini isteyen kenidene bağımlı hale getiriyor sonrada değersizleştiyor ben kaç kez teklif ettim pisikolog ama istemedi en sonunda ayrıldım kendimi şimdi hasa değerli görüyorum seviyorum Daha mutluyuz çocuklarımla ben çok çok sabırlı biriyim ben bile pes ettim Allah yardımcınız olsun Çok zor bir durum