- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Sanırım şuan masumiyeti izliyorsun ve etkisinde kaldın. Doğru bildim hadi itiraf etEski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk deda narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten insanı sömürürler daha ne isterler.
O istiyor diye arkadaş kalmak zorunda değilsiniz. Hani sizin de istekleriniz var ya. İstemeyebilirsiniz. Her yerden engelleyebilirsiniz. Siz ne istiyorsunuz mesela?Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk deda narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten insanı sömürürler daha ne isterler.
Maalesef İsmini dahi duymadım film mi dizi mi :) Hiç TV kültürüm yok. Benim kendi başıma gelen önceki konum ile alakalı bir durum. Maalesef narşist bir insana denk geldim. Ama ayrıldım. Ama bu film/dizi her neyse ilgimi çekti belki narşist insanların motifleri ile alakalı örnekler vardırSanırım şuan masumiyeti izliyorsun ve etkisinde kaldın. Doğru bildim hadi itiraf et
Nolur narsist yazınMaalesef İsmini dahi duymadım film mi dizi mi :) Hiç TV kültürüm yok. Benim kendi başıma gelen önceki konum ile alakalı bir durum. Maalesef narşist bir insana denk geldim. Ama ayrıldım. Ama bu film/dizi her neyse ilgimi çekti belki narşist insanların motifleri ile alakalı örnekler vardır
Tam teşhis bu kadar olurKendi egosunu tatmin etmek icin yedekte tutuyor olabilir. Engelleyin gitsin.
Kendinden biktir onu bir sekilde yakandan düşsünEski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk defa narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten böyleleri ömür törpüsü birliktelik esnasında ve ilişki sonrası ne gibi işleri olabilir ki.
Demin yine bana yazmış. Cvp bile vermeye tenezzül etmedim.Kendinden biktir onu bir sekilde yakandan düşsün
nasıııılNolur narsist yazınnarşist diye birşey yok
Yaz şov ağzına ne gelirse bakalım kaç gün dayanacak kötü laflaraDemin yine bana yazmış. Cvp bile vermeye tenezzül etmedim.
Bu onemlı bu soru. Sahi, neden narsist diyorsunuz adama?Narsist olduğunu nereden biliyorsunuz, doktordan teşhis mi aldi yoksa siz mi narsist diye düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?