- 28 Temmuz 2017
- 67
- 7
- 86
- 35
- Konu Sahibi Yorgunum666
-
O narsist olabilir kuzumda. Önemli olan senin mazoşist olup olmayışın.Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?
Aynen oyle.ozguvenim kalmadi sanirim. herNe kadar su an hayatimda olmasa daNarsist kişilik senin özgüvenin ile beslenir.
Böyle birine aşık olduğunu zannetmek ( çünkü aşk değildir o .oyle istemiştir)
Insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük
Nasildi sana karsi? Cevreye karsi nasildi? Ne kadar surdu evliliginiz ki? Bide evlenmeden önce nasildi? Ne kadar surede evlendiniz. Ya kusura bakmayin cok merak ediyorum bu insanlari benBen. Boşandım gitti
Neler yasatti peki nasil anladiniz oyle olduğunu bastan belli miydiilKurtuldum. İyi ki de ayrılmışım. Bence hiç bulaşmayın, unutmak daha iyi çekeceğiniz psikolojik acıya göre.
Konunda tanımlandığın özelliklere sahipti işte. Bu bir hastalık, belli ettiyse arkana bakma kaç. Deşelemenin bir yararı yok.Nasildi sana karsi? Cevreye karsi nasildi? Ne kadar surdu evliliginiz ki? Bide evlenmeden önce nasildi? Ne kadar surede evlendiniz. Ya kusura bakmayin cok merak ediyorum bu insanlari ben
O baskasiyla birlikte zaten. Ama ona bana davrandigi gibi degildir belki. Oyle olsaydi o kiz dayanamazdi. Demek ki sadece bana boyleymis diyorumKonunda tanımlandığın özelliklere sahipti işte. Bu bir hastalık, belli ettiyse arkana bakma kaç. Deşelemenin bir yararı yok.
Evlenmek uzereler. Degisti mi degismedi mi bilmiyorum. Sadece bana mi kotuydu onu da bilmiyorum. Ama asiri inatci ve elestiren elestirilmwye tahammulu olmayan kendini alttan alttan öven biriydi bana. Baskalarina nasil ona nasil bilmiyormDeğişeceğini sanmıyorum . Sadece maske takıyordur. Er geç ortaya çıkar. Evlendiken sonra olmaması önemli.
Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?
Acaba bunlar herkese mi boyle oluyorlar yoksa bizi gucsuz bulduklariicin sadece bizemiSanırım ben.. narsist bi kisilikti ona aşık oldum. Egosu cok yuksek ama egosu olan insanları sevmez. Kendisi elestirir ama elestiriye gelemez. Karsindakinde her zmaan bir yalan dolan arar.. en hakli en doğru odur.. en iyisi ona layiktir.. nu yuzden kendimi baya kötü hissetmistin
Benim hala duygularim suruyor ama en iyisi uzak kalmak..
Beni kötü hissettiren biriyle nereye kadar gider ki?
O terketti. Baskasini bulmuspeki siz mi ayrıldınız bu narsist kişiden o mu sizi terk etti
Acaba bunlar herkese mi boyle oluyorlar yoksa bizi gucsuz bulduklariicin sadece bizemi
32 yıllık hayatımın 29 senesini narsist biri olarak yaşadım. insanlara pek önem vermem varsa yoksa kendi fikirlerim kendi doğrularım çıkarlarım vs idi. şimdi hayatımda eşim var beni baştan yarattı. ailem bile şaşırıyor halime. eşim dışında kalanların çoğuna hala narsistim ama eşim başka bir dünya benim için...Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?
O terketti. Baskasini bulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?