- 28 Temmuz 2017
- 67
- 7
- 86
- 35
- Konu Sahibi Yorgunum666
-
Ben aslinda bu adam boyle mi yoksa bana mi boyle diye dusunuyodum hep. O kizla evleniyorlar. Demek ona boyle degil diyorum. Bu da kendimi suclu hissetmeme sebep oluyorsizde ister istemez diğer kız benden daha mı iyi daha mı değerli diye kıyaslama yapıyorsunuz .
Eğer o sizi terk etmeseydi sizde ömrünüzü ona adamaya bu huylarını görmezden gelmeye razı mıydınız
sorumun cevabı nedir peki ?Ben aslinda bu adam boyle mi yoksa bana mi boyle diye dusunuyodum hep. O kizla evleniyorlar. Demek ona boyle degil diyorum. Bu da kendimi suclu hissetmeme sebep oluyor
Su an evet derdim. Ama sevgim biterse sanirim katlanamazdimsorumun cevabı nedir peki ?
Su an evet derdim. Ama sevgim biterse sanirim katlanamazdim
O kiza mukemmel gozukuyordur belki. Zaten gercek kisiliginin ne oldugunu bile bilmiyorum. Belki o kizla oldugu hali belki bana davranislarindaki hali.diğer kızda belki şuan ona olan sevgisiyle evet diyor sen nasıl göze aldıysan oda göze alıyor belki huyuna gidip adam ederim diyor belki o kızın öncelikleri farklı mutlu olurlar mı Allah bilir. huy kolay kolay değişmez ama şartlara göre insanların davranışları değişir.
narsist mi bilemem ama bende geçmişte çok kıskanç inatçı otoriter biriyle tanışmıştım dış görünüş olarakta çok yakışıklıydı ömür boyu alttan alıp suyuna gidemeyeceğimi düşünerek vazgeçmiştim. tamamen mantıkla hareket ederek verdim kararımı
4sen adamı çözememişsin o zmn kaç ay oldu ayrılalı
Insallah. Haber edicem siz de dua edin bana atlatayin tez zamandaiki üç ay daha sabret inşirah suresini oku bol bol zamanla azalarak geçiyor acın hatta geçtiğinde buraya yaz bizi de haberdar et.
Bende o kurbanlardan biriyim. Sevgilinden ayrılalı 5ay oldu. Ama hala özgüvenimi toparlayamadım. Onu seviyrdum ama ruhumu sıkıyordu adeta. Çok konuşur benim konuşmama izin vermezdi. Beni önemsemezdi. Sürekli şöylesin böyle ol gibi cümleler kurardı. Her zaman onjn hayatını yaşardık ve bana kendimi yetersiz hissettirmeye başladı. Üstelik dışardan görenler onu çok iyi sanardı. Ona karşı kendimi ifade edemiyordum arrık. Ben şuan kendimi kna katlandığım ve zayıf gösterdiğim için affedemiyorumOyle bir adamla birlikte degilim. Ama merak ediyorum bunu yasayan var mi? Zamaninda oyle bir adama asik oldum ve hala kendimi.toparlayamadim. benim ozguvenimi yerle bir etmis. Ayni seyleri yasayan insanlari merak ediyoum. Neler yapmislar nasil davrnamislar
Benim bir zamanlar hayatımda olan insan tam da böyleydi. Ben üniversite mezunu olduğum halde kendisi ortaokul mezunu beni kendinden aşırı derece düşük görürdü. Kendini güzelliğini öv çv bitiremezdi. Acımasızdı sadece yapmacık duygulu gibi görünmeye çalışırdı. İlişkinin başında gerçek yüzlerini göstermiyorlar. Zamanla ortaya çıkıyor.Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?
İlişkinin başında zaten insana prenses gibi hissettiriyorlar bu onların maskeleri zamanla insan anlıyorelbet o kızda zamanla anlayacaltırO baskasiyla birlikte zaten. Ama ona bana davrandigi gibi degildir belki. Oyle olsaydi o kiz dayanamazdi. Demek ki sadece bana boyleymis diyorum
Zaten böyle adamlar da genelde hali vakti yerinde iyi adamlar oluyor. Bu yüzden cazibeli gelio. Başta o narsistliği insana özgüven gibi gelio. Ama sonra anlıyorsun ne mal olduğunuSevgili değil ama böyle biriyle tanıştım
Yapamadım çünkü narsistler sadece kendilerinin değerli olduğunu düşünüyor ve karşısındakine değer vermiyor değer görmüyorsam neden ilişki yaşayayım ki?sürekli fedakarlık yapan ben olamam bu sağlıklı bir ilişki türü değil.
Mutlu olmak için hayatımızda birini istiyoruz sürekli tartışmak için değil
Adam herseyde benle inatlaştı sürekli eski sevgililerini övüyordu vs .aptal aptal hareketler dobrayım deyip sürekli kırıcı oluyordu.beni kendinden soğuttu aptal bir kız olsaydım peşinden giderdim mesela yapmadım zaten buna çok şaşırdı .aslında hoşlanmıştım hali vakti de yerindeydi ama yapamadım .
Evet ve Eminim bir sürü Kadın vardır egosunu şişiren.onların olsun valla çekememZaten böyle adamlar da genelde hali vakti yerinde iyi adamlar oluyor. Bu yüzden cazibeli gelio. Başta o narsistliği insana özgüven gibi gelio. Ama sonra anlıyorsun ne mal olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?