Şimdi karşımızdaki kişiye bir doktor gibi narsist gibi bir kişilik bozukluğu durum tespitini biz koyamayız.işin ehli uzman olmak lazım konu hakkında. Ancak benim psikoloğum eski eşimle hiç görüşmediği halde, benim yaşadıklarıma istinaden öyle olduğunu düşündüğünü söyledi. Benim malum varlığın özellikleri şöyleydi:asla empati duygusu yok, gelişmemiş.(annemi bir hastalık sonucunda kaybettim, hastalık ve ölüm zamanında asla beni anlamadı. Şöyleki annemin 7 mevldünde ailemin evine geldi, mevlüt günü eline 2 çift ayakkabı almış ve gelmişti. Sorduğumda indirimdeydi ve ayakkabım yırtık dedi. Doğru ayakkabısı hakikaten yırtıktı ama buraya gelmeden öncee al giy ayağına, eskisini at gitsin. Sonra annemin gömüldüğü gün bana, annenin helvasından var KI been yemedim dedi, krize girdim bunun gibi çok abuk şeyler) asla karşısındaki ne durumdadır diye düşünemiyorlar. Çok sık yalan söyler ve ben bişiy söylediğimde de bana yeminler ettirirdi, inanmazdı.asla haksız veya hatalı olduğunu kabul etmezdi. Dışarıda çok beyefendi görünür, bununla övünürdü, çok bakımlıydı, ama özüne Bi inin aileden asla sevgi görmemiş, itilip kakılmış ve özgüveni yerlerdeydi. Sürekli benimle Bi yarışa girer, ezikliğini bastırmaya çalışırdı, bu da bir ortamda beni konuştırmayarak, konuştuğumda ellerime cşmcik atarak şeklinde olurdu. Sürekli benim kötü olduğumu, hasta olduğumu, ezik olduğumu, he bir de ailemin de ruh hastası olduğunu söylerdi. Aileme en büyük sevgisizlipinşn sebebi ise onu sevmemeleri olduğunu gösterirdi. Derdim mesela söyle kim sana ters bişiy söledi ailemden, ben gidip konusıyım. Öyle bir durum yoktu, sevmiyorlar beni, sen de sevmiyorsun. Ailene giitğimizde beni Bi yerlere götürüp gezdirmiyorlar cart curt GB ipe sapa gelmez şeyler ki bu dönemde annem hasta ve bizim onu ziyarete geldiğimiz zamanlar bunlar.