- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.767
- 158
- Konu Sahibi floryaaaaa
-
Herşey eşinde bitiyor. Görümce şeytan orası bir gerçek ama eşinde kendini kullandırtan bir g.zekali. Biri bana böyle bir şart koşacak görümce falan dinlemem...bi gezmeye gidersek diğerinde onu götürmek zorundayız yoksa eşimle kavga çıkarıyor
Görümcenizin eşi nerede ?Merhaba arkadaşlar klasik benim bi görümce var evlerimiz birbirine çok yakın bi çocuğu var ve eşi yok ne zaman geleceği belli değil esim onun cocugunun babası gibi davraniloyor kendisi de karısı gibi sürekli bi işi çıkıyor çocuğu bir sey istesin hepimiz hazirola geçmek zorundayız ben bu durumlara tavırlı olduğumdan benide kaleye almiyormus gibi yapmaya çalışıyor bi gezmeye gidersek diğerinde onu götürmek zorundayız yoksa eşimle kavga çıkarıyor beni adam hesabına almıyorsunuz diye daha anlatacak çok şey var uzatmayalım ben bununla nasıl başa çıkarım veyahut takmam
Sürekli kendinden bahsediyor kayinavlideye gidince annem yemekleri benim için yaptı diyor yemekten sonra yoruldum diye kenara çekiliyorNarsist demişsiniz? Narsist tutumlarından örnek verir misiniz?
Görumcenin hayatı da zor şimdi kardeşinin de onu yabana atmasını istemem öyle yaparsa gün gelir bana da aynı davranışları sergiler diye düşünüyorum kocam da ne bilim ya umursuyor beni aslında ama neyse ya ben çok sıkıntılı bi insanım ya da eşim dediğiniz gibiTatlım kocan seni umursamıyor farkında misin? Ablasına üzülebilir, elinden geldiğince maddi manevi yanında olur ok ama kendi çekirdek ailesinin huzurunu bunun için bozan adam salaktir benim gözümde. Ayrıca görümcenin zırt pırt sizinle ne işi var? Kardeşimler beni bir yere 10 kere çağırıyorsa 1 kere ancak gidiyorum. Ailecek takilsinlar. Kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok.
Ben de görümceyim. Sırf gelin kişisi böyle konular açmasın da kk’ya düşmeyelim diye gidip gelme yapmıyorum kızlaMerhaba arkadaşlar klasik benim bi görümce var evlerimiz birbirine çok yakın bi çocuğu var ve eşi yok ne zaman geleceği belli değil esim onun cocugunun babası gibi davraniloyor kendisi de karısı gibi sürekli bi işi çıkıyor çocuğu bir sey istesin hepimiz hazirola geçmek zorundayız ben bu durumlara tavırlı olduğumdan benide kaleye almiyormus gibi yapmaya çalışıyor bi gezmeye gidersek diğerinde onu götürmek zorundayız yoksa eşimle kavga çıkarıyor beni adam hesabına almıyorsunuz diye daha anlatacak çok şey var uzatmayalım ben bununla nasıl başa çıkarım veyahut takmam
Hayır hayır sıkıntı sende değil yarisi gorumcede yarısı eşinde. Bu kadınla susarak başa çıkamazsın cevap vereceksin. Annem yemekleri benim için yaptı deyince ne demek istiyorsun biz yemeyelim o zaman diyeceksin ya da yoruldum dediğinde sen de karnım ağrıyor de evine git acıma yikasin kayinvaliden kızına söz geciremiyorsa. İnceldigi yerden kopsun böyle karakterdeki insanlarla zaten samimi olunmaz. Eşin de bişey derse hemen acitasyon yap hayatım kalbimi kırıyor ablan de. Veya karnım ağrıyor hayatım de. Eşinle de zitlasma. Sinsi davran. Çünkü o sinsi. Biliyorum böyle tipleri. Benim de başımda var. Ben püskürttümSürekli kendinden bahsediyor kayinavlideye gidince annem yemekleri benim için yaptı diyor yemekten sonra yoruldum diye kenara çekiliyor
Görumcenin hayatı da zor şimdi kardeşinin de onu yabana atmasını istemem öyle yaparsa gün gelir bana da aynı davranışları sergiler diye düşünüyorum kocam da ne bilim ya umursuyor beni aslında ama neyse ya ben çok sıkıntılı bi insanım ya da eşim dediğiniz gibi
O zaman onlarda uslu dursunlar buraya düşürmesinler kendilerini sizi katmıyorum ama bazıları gercektende kötü yanıBen de görümceyim. Sırf gelin kişisi böyle konular açmasın da kk’ya düşmeyelim diye gidip gelme yapmıyorum kızla
Allah buraya düşen görümcelerin yardımcısı olsun
Nefes alsak görümcem sesli nefes alıyorne yapmalıyım???? Diye konu açılacak yakında şaşırmam
Eşinizle konusun bu konuyu bizimde kendimize göre bir hayatımız var ve onun her dediğini yapmak zorunda değiliz herkes kendi hayatına kendi düzenini kursun diyin konuşun eşinizle rahatsızlığınızı dile getirinMerhaba arkadaşlar klasik benim bi görümce var evlerimiz birbirine çok yakın bi çocuğu var ve eşi yok ne zaman geleceği belli değil esim onun cocugunun babası gibi davraniloyor kendisi de karısı gibi sürekli bi işi çıkıyor çocuğu bir sey istesin hepimiz hazirola geçmek zorundayız ben bu durumlara tavırlı olduğumdan benide kaleye almiyormus gibi yapmaya çalışıyor bi gezmeye gidersek diğerinde onu götürmek zorundayız yoksa eşimle kavga çıkarıyor beni adam hesabına almıyorsunuz diye daha anlatacak çok şey var uzatmayalım ben bununla nasıl başa çıkarım veyahut takmam
Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Eşiniz bunu ayırt edemiyorsa..tabiki kardeşine yardımcı olacak ancak ölçülü bir şekilde yapmalı bunu. Yani görümcenizin tüm sorumluluğunu almak da neyin nesi. Tamam insan kardeşine kıyamaz ama herkesin bir hayatı var sorumluluğunu kendi ustlenmeli. taşıma suyla değirmen dönmez. Maalesef eşiniz idrak edemiyorsa sizin söylemeniz sadece evinizde kavga gerginlik cikarir. Ama siz geçmeye giderken çanta gibi gorumcenizi taşımak zorunda değilsiniz. En azından bunu kabul etmeyin.Merhaba arkadaşlar klasik benim bi görümce var evlerimiz birbirine çok yakın bi çocuğu var ve eşi yok ne zaman geleceği belli değil esim onun cocugunun babası gibi davraniloyor kendisi de karısı gibi sürekli bi işi çıkıyor çocuğu bir sey istesin hepimiz hazirola geçmek zorundayız ben bu durumlara tavırlı olduğumdan benide kaleye almiyormus gibi yapmaya çalışıyor bi gezmeye gidersek diğerinde onu götürmek zorundayız yoksa eşimle kavga çıkarıyor beni adam hesabına almıyorsunuz diye daha anlatacak çok şey var uzatmayalım ben bununla nasıl başa çıkarım veyahut takmam
Bahsedilen görümce cidden normal değil ama ya. Ne demek gezmeye götürmediler diye olay çıkartmak,beni de götürün diye şart koşmak? Bende bir görümceyim aynı şekilde. Hiç bir sıkıntımız yok yengemleBen de görümceyim. Sırf gelin kişisi böyle konular açmasın da kk’ya düşmeyelim diye gidip gelme yapmıyorum kızla
Allah buraya düşen görümcelerin yardımcısı olsun
Nefes alsak görümcem sesli nefes alıyorne yapmalıyım???? Diye konu açılacak yakında şaşırmam
Şaka yaptım zaten de evet doğru diyorsunuz bahsedilen konuda görümce fena ben benimkiyle ayda yılda bir görüşürüm valla sıkı fıkı olmak gelmiyor içimden abimle sık görüşürüz gelin hanım istediği zaman çağırır çağırmazsa hayatta gitmem sonra çok geliyorsun filan der arkamdan neme lazımBahsedilen görümce cidden normal değil ama ya. Ne demek gezmeye götürmediler diye olay çıkartmak,beni de götürün diye şart koşmak? Bende bir görümceyim aynı şekilde. Hiç bir sıkıntımız yok yengemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?