Narsistle Mucadele

Bu da meshur oldu sanırım. Ucan kaçan herkes narsist.
Kişilik bozukluğu olduğunu düşündüğünüz biri ile birlikte olmayın.
Sizi aşağılayan, ozguveninizi yerle bir etmeye calisan, bencil biri ile hayatinizi sürdüremezsiniz.
Ilişki inatlaşma üzerine kurulmaz.
Ruh sağlığı yerinde, normal insanlarda var.

ben kk da sürü psikolojisi olduğunu düşünüyorum
Çoğu insan biriyle yaşamak zorunda olduğunu düşünüyor çok ilginç....

İnsan bir tek kronik hastalıkla dkdkdkd yaşamak zorunda
O bile ilaçlarla kontrol altına alınıyor...
Durum ilaçlık değilse daha vahimse intihar ötenazi yollarına gidiyor(yani insanlar o derece kurtulmak istiyor)

sizin ne intihara ne de ilaca ihtiyacınız varken kendiniz mücadeleyi seçiyorsanız başarılar

Her dönem yeni bir terim meşhur oluyor. Narsist de bu dönemin modası herhalde.

Narsist(!) bir insanla yaşamak zorunda mısınız? Nasıl bir zorunluluk bu?
belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.

Narsist mi, beni sevmiyor mu? Önce doktordan tani olması lazım narsıst demek ıcın

Kocası tarafından sevilmeyenlerde kocam narsist diyor cunku, sevmiyor demek zor geldigi ıcın.

Foruma bakarsak (günde en az bir narsist koca konusu) ülkedeki erkeklerin yarıdan fazlası narsist.

Benim iş yerimde vardı usttum bir bayandı subem ayrılınca en son küfür etmekten beter laf sokup engelledim
Çok rahatladım
Hakkımda dedikodu yaysin
Degdi

Peki çocuğun böyle bir ortamda büyümesi sizce ne derece doğru
Gerçekten çocuğu düşünüyorsanız eğer

Yok olmadı maalesef. Ben de narsistim herhalde. Bana eziyet eden bir insanın maddi manevi sorunlarıyla ilgilenmem. Çocuğum huzurlu bir ortamda, dik duran ve kendini ezdirmeyen bir anneyle daha mutlu olur eminim.

Foruma bakarsak (günde en az bir narsist koca konusu) ülkedeki erkeklerin yarıdan fazlası narsist.
Halbuki hepsi çevresi tarafından sevilen, ailesine saygıda kusur etmeyen yer yer iyi birer baba bu adamlar..

beni sevmiyor artık demek yerine, 'severek evlendik' sonra böyle oldu gibi argumanlar sunuluyor. Hoop adam narsist

Evlenirken seviyordu ve artık sevmiyor, bu kadar basıt aslında.

Ya kadınların çoğu zaten çocukları için katlanıyor
Ben de bir anne var çalışıyor da bak boşanmıyor ya mutsuzum diyor boşanmıyor

bu bazı kadınlar için bir tutku bir bagımlılık (kendi annem de dahil)

iyi mutsuz olsun vallaha biz umursamıyoruz zaten
Ben annem benimle bu konuda konuşmaya kalkınca boşanmayacaksan şikayet etme diyorum

ve açıkçası pek saygı duyamıyorum
Çocuklarınız benim hissettiklerimi hissetmez umarım

siz insanların sıkıntıları ile dalga geçmeye devam edin 2 yıl önce bir psikiyatristin koyduğu teşhise ne haddimize degilmi

Ne kadar bir süre?
Bu sürede kari-koca yaşantınızda devam edecek mi?

Size yardımcı olmaya çalışan insanlara çıkışırken gösterdiğiniz dirayeti (!) kocanıza karşı göstererek başlayabilirsiniz.
Ekonomik özgürlüğünüz yoksa yapacağınız bir şey yok, susup oturacaksınız, narsistler değişmezler, sizin umursamamanıza, üzülüp yıpranmamanıza izin vermezler.
Tek çözümü narsisti hayatınızdan çıkarmaktır(psikiyatrist arkadaşım söyledi, kişisel görüş değil) Narsist biriyle yaşayıp etkilenmemek pek mümkün değil.
20 küsür sene çekerseniz yaşlanıp elden ayaktan düşünce bi taraflarına tekmeyi yememek için adam oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…