- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
- Konu Sahibi hayalim gercek oldu
-
belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.Her dönem yeni bir terim meşhur oluyor. Narsist de bu dönemin modası herhalde.
Narsist(!) bir insanla yaşamak zorunda mısınız? Nasıl bir zorunluluk bu?
Narsist mi, beni sevmiyor mu? Önce doktordan tani olması lazım narsıst demek ıcın
Kocası tarafından sevilmeyenlerde kocam narsist diyor cunku, sevmiyor demek zor geldigi ıcın.
Benim iş yerimde vardı usttum bir bayandı subem ayrılınca en son küfür etmekten beter laf sokup engelledimNarsist bir insanla yaşayıp Kültür seviyesi ne olursa olsun kendini hiçbirşey den anlamaz hissetmeyen, her olayda kendini suçlu sanmayan kısaca narsistin manipulasyonlarina gelmeyip oyunlarına kanmayan sağlıklı Psikolojisi ile mutlu yasayabilen varmı.
Peki çocuğun böyle bir ortamda büyümesi sizce ne derece doğrubelki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.
belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.
Halbuki hepsi çevresi tarafından sevilen, ailesine saygıda kusur etmeyen yer yer iyi birer baba bu adamlar..Foruma bakarsak (günde en az bir narsist koca konusu) ülkedeki erkeklerin yarıdan fazlası narsist.
siz insanların sıkıntıları ile dalga geçmeye devam edin 2 yıl önce bir psikiyatristin koyduğu teşhise ne haddimize degilmiHalbuki hepsi çevresi tarafından sevilen, ailesine saygıda kusur etmeyen yer yer iyi birer baba bu adamlar..
beni sevmiyor artık demek yerine, 'severek evlendik' sonra böyle oldu gibi argumanlar sunuluyor. Hoop adam narsist
Evlenirken seviyordu ve artık sevmiyor, bu kadar basıt aslında.
Ne kadar bir süre?belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.
bir süre diye yazdımPeki çocuğun böyle bir ortamda büyümesi sizce ne derece doğru
Gerçekten çocuğu düşünüyorsanız eğer
Konuyu açın ayrıntı verin böyle hiçbirşey anlaşılmıyorbir süre diye yazdım
Size yardımcı olmaya çalışan insanlara çıkışırken gösterdiğiniz dirayeti (!) kocanıza karşı göstererek başlayabilirsiniz.belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?