- 12 Mart 2019
- 282
- 568
- 33
- 39
- Konu Sahibi hayalim gercek oldu
-
şükür değilim öğretmenim ama o 3 yıldır işsiz yani o bana değil ben ona bakıyorumOnun vereceği bir dilim ekmeğe bir bardak suya muhtaç değilseniz yaşamayın hanimefendi. Birde size bunları yaşatan biri sizi sevmiyordur ve kaybetmekten korkmuyordur.
Ne dalgası pardon? Istedıgı cevabı almayanların da öfke nöbeti gecırmesı en az narsist kadar moda oldusiz insanların sıkıntıları ile dalga geçmeye devam edin 2 yıl önce bir psikiyatristin koyduğu teşhise ne haddimize degilmi
Olmadı, çünkü çocuğunu gerçekten düşünen bir insan onun psikolojik sorunlu biriyle yaşamasını istemez.İleride çocuğuna da psikolojik şiddet uygulamayacağı ne malum?belki narsist kişi maddi manevi kötü durumda olduğu için çocuğun hatrına bir süre katlanmak zorundadır insan ve bu durumu yaşayan varsa fikir danışmak istemişizdir. Sizin için yeterli bir zorunluluk oldu mu.
EvetÖnceki konuya yazmıştım buna da yazayım. Doktor tanılı mı?
Ee o zaman neyi bekliyorsunuz? Kaçın kurtulun. Siz kimsenin psikoloğu değilsiniz. Hayatınızı mahvetmeyin.
bitmek üzere ben aslında sonrası için de sordum çünkü ben gorusmesemde çocuk ömür boyu görüşecek ve onun bu karakterden etkilenmemesi için nasıl davranmam gerekiyor. oğluma nasıl anlatmaliyim.Olmadı, çünkü çocuğunu gerçekten düşünen bir insan onun psikolojik sorunlu biriyle yaşamasını istemez.İleride çocuğuna da psikolojik şiddet uygulamayacağı ne malum?
işe başlayacak kısa bir süre sonra onu bekliyorumEe o zaman neyi bekliyorsunuz? Kaçın kurtulun. Siz kimsenin psikoloğu değilsiniz. Hayatınızı mahvetmeyin.
Yokk canım kardeşim boşandı...ve hala uyuz kendini haklı görüyor...Narsist bir insanla yaşayıp Kültür seviyesi ne olursa olsun kendini hiçbirşey den anlamaz hissetmeyen, her olayda kendini suçlu sanmayan kısaca narsistin manipulasyonlarina gelmeyip oyunlarına kanmayan sağlıklı Psikolojisi ile mutlu yasayabilen varmı.
Bence psikolog/pedagog eşliğinde söyleyin. Sizin anlatımınızla onların anlatımı arasında çok fark olur.bitmek üzere ben aslında sonrası için de sordum çünkü ben gorusmesemde çocuk ömür boyu görüşecek ve onun bu karakterden etkilenmemesi için nasıl davranmam gerekiyor. oğluma nasıl anlatmaliyim.
şükür değilim öğretmenim ama o 3 yıldır işsiz yani o bana değil ben ona bakıyorum
Narsist bir insanla yaşayıp Kültür seviyesi ne olursa olsun kendini hiçbirşey den anlamaz hissetmeyen, her olayda kendini suçlu sanmayan kısaca narsistin manipulasyonlarina gelmeyip oyunlarına kanmayan sağlıklı Psikolojisi ile mutlu yasayabilen varmı.
neden kurtuldugumuNasil kurtuldugunu soylersen bende sana söylerim
nasıl yaşarım diye akıl sormusum öylemi. ise yaramaz diyemem bu ülkede iyi kariyer sahibi olan bir sürü insan iftira yüzünden işinden atıldı. suan dönüş aşamasındaNeden işsiz ? Koskocaman adamların senelerce işsiz olduğunu da bu sitede gördüm. Benim çevremdeki erkekler hep çalışıyor. Benim rahmetli babam tek başına neler yapmış bizi düşünüp. Ben böyle bir babanın kızı olarak asla saygı duymuyorum çalışmayan erkeklere.
Alışmışlar kadınların bakmasına yan gelip yatmak varken çalışmak nedir ki ? Çalışan bir çok kişinin psikolojik sorunları dertleri sıkıntıları var. Suç tamamen Sizde. Eli ayağı tutan adam çalışacak ki bizim eski oturduğumuz yerde tekerlekli sandalyede bir adam pazarcilik yapardı. Elleri bile engelliydi. Bir çocuk okutuyordu.
Buradaki bir çok üye ise yaramaz evine 2 kuruş getirmeyen adamlara aylarca yillarca bakmaya bayılıyor. Ben Böyle calismayan eve para getirmeyen adama asla saygı duymam. Hem eve 1 kuruş getirmeyecek hem de psikolojik sorunlarıni çekeceğim? Siz bırakırsanız mecbur ise girip bakacak zaten basinin caresine. Birde hala nasıl bu adamla yasabilirim diye akıl soruyorsunuz
şükür değilim öğretmenim ama o 3 yıldır işsiz yani o bana değil ben ona bakıyorum
bitmek üzere ben aslında sonrası için de sordum çünkü ben gorusmesemde çocuk ömür boyu görüşecek ve onun bu karakterden etkilenmemesi için nasıl davranmam gerekiyor. oğluma nasıl anlatmaliyim.
nasıl yaşarım diye akıl sormusum öylemi. ise yaramaz diyemem bu ülkede iyi kariyer sahibi olan bir sürü insan iftira yüzünden işinden atıldı. suan dönüş aşamasında
Fibromiyaljidenneden kurtuldugumu
Ben cogunlugun aksine turkiyedeki erkeklerin onemli bir kisminin narsist oldugunu goruyorum.
Evlenirken seviyordu sonra sevgisi bitmis diyorsunuz. Nisanliyken ya da sevgiliyken de ayni seyleri yapanlar var. Ayrica bunlar iyiyken herkesten iyi oluyorlar. Ilk etapta mukemmeli oynayip, cok da ozguvenli olduklari icin insanlari kendilerine bagliyorlar.
20-30 yil onceki anne babalarin surekli mudahaleci, elestirel tavri bir kisim cocugu narsist, gerisini ana babaya bagli edilgen tip yapti bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?