• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nası destek olucam

İnsan sasirir tabi hergun karsilastigin bi durum degil ama abartmissin hele bazi cumlelerin bana cok merhametsizsin hissi uyandirdi...
Bi arkadas yazmis annene destek olmak istiyorsan bir daha bu konuda agzini bile acma en hayirlisi bu olur

iyi de pembesu, genç yaşta anne-baba olanların garantisi mi var?
44 yaşı resmen toprağa gömdünüz.

hayır bir de şu var, hep düşünürüm, başıma bir şey gelse, evladıma annem babam baksın isterim, ya da kv.

o zaman bunu da dememek gerek, sonuçta ne verebilirler ki, nasıl bakabilirler ki değil mi?

yok canım tabiki.. ama herşeyin güzel bi yaşı var..
nasıl ki 17 yaşında kız evlenince erken diyoruz 44 de çocuk için geç.
ne verecekler bu saatten sonra..
emanet bırakmak konusunda haklısın dede ve baabne anane olrak bakarlar ama anne baba olarak ben geç kalınmış bir yaş olduğunu düşünüyorum.

Siz de anne oluyorsunuz ve çocuk getirecek yaşa gelmişsiniz.

Anneniz de hamile ve kapris çekecek, sizin evhamlarınızı dinleyecek durumda değildir. Kendisi, bebeği, çocukları, çevresi için zaten yeterince endişelidir.

Bence annenize destek olun ve bu yaptığınızı şımarıklık boyutuna taşımayın.

44 unde hamilelik sagliklimi yaa bilmedigimden soruyorum arkadaslar dogacak cocuk icinde iyi gelecek goremiyorum :( sonucta cocuk 10 yasindayken annesi 55 yasinda olucak ah teyze azcik dikkat etseydin dicem ama allahim verince veriyor iste canim seni iyi anliyorum benim annemde 39 40 larda kaldiydi kardesime ve resmen psikolojim bozulmustu ama simdi kardesim 13 yasinda annem hala genc sayilir cok sukur simdide diyorum iyiki dogurmussun anne cunku biz evlendik annemle babam da kucuk kardesimle yasiyolar yalniz degiller mutluyum oyuzden

Ayy konu sahibi ben yettim sana herkes gömmüş seni ama :D
Benim de bir erkek kardeşim var o doğucağı zaman okadar bozulmuş okadar sinir olmuştum ki anneme anlatamam bacak kadar boyumla terör estirmiştim. Şimdi de kalkıp hamileyim dese ayy Allah korusun çok şükür menapoza girdi.
bende çoook sinir olur gıcık olur hatta küserim :D
Çünkü ben doğuracağım zaman geniş ailede tek yeni doğmuş bebe benim bebem olsun istiyorum ne var? Anneyle bir doğurmak çok normal bir olay değil sonuçta insanlar laf söz ediyorlar yani. Onlara maruz kalacak olanda sensin. Sinir olman gıcık olman anormal değil bence ay napıcaktın zil takıp göbek mi atcaktın bu insanlarda bir tuhaf.
Sonuçta kardeşini istemeyecek değilsin, hamileliğin boyunca gıcık bile olsan doğunca seversiniz bu bebe işi öyle dünyaya geldiler mi sevdiriyolar kendini :D Seninkiyle büyür gider inşallah sağlıcakla doğurun inşallah ikinizde

Valla benim bir tanıdığım 42 yaşında anne oldu. ÇoğumuZun geçirmediği kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdi ne bulantı ne şeker ne tansiyon düşmesi. Turp gibiydi vallahi.
Şimdi de çocuğu 10 yaşında iyi okullarda okuyor bir sürü kursa gidiyor. Çok başarılı çok akıllı maşallah. Öyle güzel ilgileniliyor ki o çocukla, anneannesi dedesi hepsi de sağ bir cocugun büyüklerinden alabilece her tür sevgiyi alıyor.
Önemli olan çocuğu iyi büyütmek, anne babadan ayrı ayakları üzerinde durabilecek donanımı vermek.
Artık insanlar 80'ine kadar yaşıyor da geçiyor bile, daha ne olsun...

25 yaşında kpss'ye hazırlanan veya hala okuyan birinin hamile kalmasından daha mantıklı ve güzel bir şey bence 40 lı yaşlarda her şey rayına oturmuşken hamile kalıp doğurmak.

Ben bu duruma karsiyim.
Yaşlı başlı insanlarin kucagında cocuk olmasi bana gercekten garip geliyor.
Cocuk icinde zor bi durum. Okula basliyor babanesi yasinda kadinin elini tutarak okula gidiyor.
O yastaki ana baba cocuguna ne kadar yetebilir?
Ilk cocugu olanlara lafim yok fakat yetiskin cocuklu insanlarin o yasta hamile olmasi bence kotu bi durum.
Senin cocuk riskini goze alacak durumun yoksa cok dikkatli korunacaksin.

Su an bile o kadar saskinim ki gulmekten zar zor yaziyorum. Benim annem hamileymis, torun bekleyen annem resmen hamileymis, aglayayim mi guleyim mi bilemedim. Ogrendigimden beri gulmemi durduramiyorum, hatta su icerken kendimi tutamadim suyu puskurttum annem suratini asti. Ama napayim anneanne olmus ve olacak kadin cocuk bekliyo yani nasil gulmem? Ben de isteyerek yapmadim ki kizim diyo. Dikkatli olsaydin anne 44 yaşinda kadinsin ben mi ogreticem sana dedim, kendi dogurdugumun maskarasi olduk dedi.
Kendimi durduramiyorum, alayli alayli konusup laf sokuyorum surekli. Esim de kendini zor tutsa da kiziyor bana sen de anne olucaksin yazik gulme kadina diye ama, kayinvalidemlere de rezil olucaz ona mi yanayim, herkesten gelecek sacma sapan esprilere mi..
Tamam annem bayagi erken anne olmus, ablami 17 yasinda dogurmus yasi cok fazla yok ama 4.cocugu olacak bu yani dusundukce ne tepki versem kestiremiyorum.
Bu sabah 'tuh anne, simdi insanlar hangimizin bebegine hediye alacak sasirmislardir' deyince bana aniden cikisti. neyse bebek esyasi almayin hic, benim bebegiminkileri direk sana veririm giydirirsin zamanlama super deyince suratima kapadi telefonu.
Ya napiyim durduramiyorum kendimi niye bilmiyorum ama cok sinirliyim aslinda. Torun sevdikleri su zamanda nerden cikti yani? Hakli degilim soylediklerimde biliyorum ama tek bildigim cok sinirli oldugum. Siz o cocuga ne verebilirsiniz yani elim ayagim titriyor gercekten!
Madem boyle bi sey yaptilar, anneme nasi destek olucam gonlunu alicam? Anne kiz iki hamile yanyana oturucaz resmen bundan sonra ya saka gibi.

Guncel: Ogle tatilinde annemi arayip ozur diledim. Abarttigimi ama elimde olmadigini soyledim. İstedigin kadar destek olurum ozur dilerim anne dedim biraz agladik beraber. Seni biliyorum kizim kardesine kiyamazsin cocukken de boyle ofkeliydin sonra gider en sevdigin oyuncaklarini dizerdin ablana arkadaslarina dedi. Bana bisey olsa hem ogluna can yoldasi hem sana deyince daha cok agladim. O benim annem her seyden cok seviyorum onu, hala saskinim ve kirginim ama annem sonucta. Sonra gulduk beraber cunku biraz komik oldugunu o da kabul etti. Bugun evine gidicem konusucaz. Insallah affetmistir beni. Ama hala yeni cocuk fikrine isinamadim acikcasi.
Abimle ablam da pek sevinmemis ama ablam cocuklari cok sever, beraber bakariz annemle demis.
Valla okuyunca ben sana uyuz oldum kusura bakma bunda anormal bişiy görmedim ben veren Allah dalga geçmek istememek ne haddine ?

Güncellemeyi simdi okudum bende doğru olanı yapmissin annenle okadar dalga geçtikten sonra toparlanmna sevindim.

Sonradan duzenleme yapip annenin gonlunu aldigini ilave etmissin ama beni ikna etmedi hic.. Demek bu acayip tepkileri yadirgamadan, yanlışlığını farketmeden verebilecek birisiniz..
44 yaş buyuk degil bile.. Ha kaldi ki buyuk olsun, bu kadar haddi aşmak olmaz.. Bi saskinlik olur,belki bi iki espri döner ama alay nedir?
Bence kendinizi iyi bi sorgulayin..

Sonradan duzenleme yapip annenin gonlunu aldigini ilave etmissin ama beni ikna etmedi hic.. Demek bu acayip tepkileri yadirgamadan, yanlışlığını farketmeden verebilecek birisiniz..
44 yaş buyuk degil bile.. Ha kaldi ki buyuk olsun, bu kadar haddi aşmak olmaz.. Bi saskinlik olur,belki bi iki espri döner ama alay nedir?
Bence kendinizi iyi bi sorgulayin..
Kesinlikle Katılıyorum benim kızım öyle yapsa bana saçını başını yolardim herhalde ne demek anne ile dalga geçmek nedense bende çok sinirlendim

Allah korusun böyle bi seyin basima gelmesini istemezdim. Normal bi sey gibi de karsilayamam. Ama sizin kadar alayci yaklasmazdim herhalde. Kirilirdim anneme. Hem de ben hamileyken böyle bi olay yasandigi icin.

44 yas 3 cocuklu ve 17 yasinda anne olmus biri icin bence genc bi yas degil bu arada. Üzücü bi durum. Hem anneniz hem de sizin icin zor. Umarim kolay atlatirsiniz bu dönemi.

bende sizi kiniyorum ne yani siz hamilesiniz diye anneniz hamile olamaz gibi bir kuralmi var. ne var bunda menapoza girmemis her saglikli Kadin istedigi yasta cocuk sahibi olma ozgurlugune sahiptir. ayricada cok genc daha anneniz. 44 yas nedirki . ben sizi ayipladim annenizin kalbini kirdiginiz icin. millet ne derden cok kendi ailenizi dusunun.

Back
X