Nasibinin kapalı olduğunu düşünen var mı?

İşyerlerindeki tek keramet evlilik olsa keşke.

Şimdi 3 ayda tanışıp nasıl evlendik onu anlatıyorum kızlarrr
Haa bir de görür görmez ben bu kişiyle evleneceğim dedim.
Sanki hep başkalarına olacakmış gibi geliyor değil mi?
Aynen, bir de hemen nasil tanisip birbirlerini evlenmeye ikna edecek dereceye geliyorlar bunu da anlamis degilim. Su an genelde ikinci bir bulusma gerceklesince, "ah, bu sefer bir tik daha iyi geciyor galiba" demeye dahi yeltenemiyorum. Yani ikinci bulusma asamasi bile zor bir mevzu sanki sacma bir sekilde.

G galafa Konu sahibine de sunu söylemek istiyorum: Genel olarak iliskiler cok zorlasti nedense. Ama bu nasibinizin kapali oldugunu göstermez. Daha cok caba sarf edilmesi gerektigini gösterir. Sosyallesmeniz gerekiyor. Tabi bu konuya ne kadar sicak bakiyorsunuz bilmiyorum ama, tanisma uygulamalarida var. Avrupa genelinde en azindan suan herkes bu sekilde tanisiyor gözlemledigim kadariyla ama sunu söyleyeyim: dikkatli kullanin, iyi tartin ve o sekil tanisin. Gönlünüzü bir de ferah tutun: Negatiflik gercekten insanin durusuna ve yüzüne yansiyor. Mutlu olun. Partnerim yok diye kendinizi üzmeyin. Mutlulugunuz ona bagli olmasin. O zaman da nasip denen sey daha iyi isliyor. Benim de yok partnerim suan ama pozitif bakiyorum. Hayat tek yönlü bir sokak degil. Her sey olacagina varir diyenlerdenim. Umarim biraz olsun yardimci olmustur bu yorumum.

Son düzenleme:
Tabi bu konuya ne kadar sicak bakiyorsunuz bilmiyorum ama, tanisma uygulamalarida var. Avrupa genelinde en azindan suan herkes bu sekilde tanisiyor gözlemledigim kadariyla ama sunu söyleyeyim: dikkatli kullanin, iyi tartin ve o sekil tanisin.
Off şu forumda uygulamalara öcü muamelesi yapmayan birini daha gördüğüme nassiill sevindim anlatamam

Düzgün kulanilinca gayet tanisilabilir ama gercekten cok cok secmek gerekiyor. Birde sabir gerektiriyor. Sacma adam dolu cünkü. Ama gercek hayattada öyle degil mi zaten? :)
Ahah ben uygulamalarin adsız neferiyim. Tinder haric ama
Applerde dediginiz gibi gözünüzün açık olmasi gerekiyor. Ama gunun sonunda o appteki adamlar reelde yasayan adamlar. Benim reelde tanistigim adamlari applerde gordugum oldu mesela. Ya da tam tersi, appte gorup gectigim ama reelde bir sekilde tanistigim oldu. Duzgun ve temkinli kullandiktan sonra bence gayet eglenceli oluyor.
Hatta iki farkli arkadasim applerde tanistigi insanlarla evlendi. Olacaksa bir sekilde oluyor.

O kadar haklısın ki ben normalde güzel bir kadınım.ama kendimi iyi hissetmiyorsam resmen yolunu değiştiriyor millet.her ne kadar belli etmiyorum sansak da içimizde ne varsa dışımıza yansıyor.

Aynen, yani sonucta ordaki insanlarda gercek insanlar. Her seyi internet üzerinden yapiyoruz artik. Tanismak niye olmasin ki. Arkadaslariniz da hepimize güzel ve ümit verici bir örnek oldu.

Hangi şehir?

Düzgün kulanilinca gayet tanisilabilir ama gercekten cok cok secmek gerekiyor. Bir de sabir gerektiriyor. Sacma adam dolu cünkü. Ama gercek hayattada öyle degil mi zaten? :)
Ben de gayet eğitimli, seviyeli, belli bir derecede olan kişilere denk gelmiştim. Ama uygulamadan uygulamaya çok fark ediyor.bazıları resmen çöp olurken bazılarında sen ben gibi insanlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…