Nasibinin kapalı olduğunu düşünen var mı?

Ekmek bile markete gidip alınıyor.
Çok güzel yorumlamışsınız. Sanırım ben her şeyin net olarak tak tak konuşulması taraftarıyım:))) onun dışında evet, pek bakımlı birisi olduğum söylenemez maalesef. Her seferinde artık kendime bakacağım diyorum ama başa dönüyorum

Amin, Allah razı olsun. Evet, sanırım bakış açımı değiştirmem gerekiyor.

Konu sahibi belki senin sorunun da psikolojik olabilir. Ben mesela erkeklerle konuşurken utanıyorum, çekiniyorum. Ben de psikolojik destek alacağım mutlaka. Bakış açısı insanın hayatını çok etkiliyor cidden.
Ben de çekiniyorum çokça. Yani herkesle değil ama potansiyel olarak sevgili vs olabilecek durumdaysak (onun ilişkisi olmadığını biliyorsam, yaş vs uyuşuyorsa mesela) direkt geriliyorum, muhabbet etmekten kaçınıyorum. Onun dışındakilerle konuşma konusunda sıkıntı asla yaşamıyorum.
Ben iki yıl gibi bir süredir destek alıyorum başka konulardan ötürü ama bu alanda bir ilerleme sağlayamadım-tam üstüne eğilmedimde açıkçası

Biraz sert kalıyorum sanırım, karşı tarafın ufak bir lafından alınıyorum. Böyle olunca uzaklaşıyorlar. Ghostlayan hiç olmadı, böyle ortak bir sessiz sözsüz anlaşma gibi bıçak gibi kesildi konuşmalar

Gelişe gelişe bir hal oldum:) İki iş, akıcı konuştuğum iki yabancı dil, öğrenme sürecinde olduğum bir dil daha, birkaç lisans, yüksek lisans, dijital alanda kendimi geliştirme... ne ararsanız var. Mutlu olmaya yetmiyor ama

Aman kız görücü gelenler de çok mu iyi sanki

Görücü gelse nolacak ki şahsen bana gelen görücü kesimi genellikle kimsenin beğenmediği döküntü tayfası zaten senin benim beğeneceğim tipteki erkeklerde görücü gezmiyor mantıken kendisi buluyor

Başlığa ithafen ne iş ne gönül işi ne de sağlık da şansım getirmedi her şey nasip kısmet meselesi takmamaya çalış bu tarz konular çok açılıyor ama geneli hep aynı tarz da yorumlar oluyor. insanın elinde olan bir şey olduğunu düşünmüyorum akışına bırak en iyisi

Aynen bana görücü gelenler de öyle. Görücü geliyor sonra bir öğreniyorum ki oğlunun başka bir sevgilisi varmış. Annesi oğlundan habersiz oğlu annesinden habersiz Eskiden sinirlenirdim şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Düzgün tipler kendisi buluyor. Gorucuymus aman aman eksik kalsın

Ay lütfen görücü mörücü gelmesin ya baş ağrısından başka bir şey değil zaten iyi olanları kapıyorlar.
bizim burada geneli kimsenin beğenmediği tipler kapı kapı görücü geziyor iyiyi zaten millet sana bana mı kaptırır herkes arızalı birini kakalama derdinde aracıya görücüye falan güven sıfır ben de O yüzden
Sosyal çevremde yok nasıl olacak bilmiyorum valla Allah halimize acısın

Hey maşallah çok donanımlı birisisiniz Allah gönlünüze göre versin

Hımm o zaman sen kendini fazla geliştirmişsin kısmetin o yüzden kapalı olabilir.

Bizim tipik Türk erkekleri bu kadar kendini geliştirmişini istemez, ezik hissederler. İstisnalar vardır elbette.

Kısmetini yabancılarda aramaya bak , bir de bunu dene.

Ben şakasına yazmıştım. Napayım görücüyü!?

Gelen görücüler, konu sahibinin eğitiminin epey altında kişilerdir, o yüzden bir gelişme olmuyordur.

Aynen ya. Bi de görüyoruz eski sevgilisini unutamayıp görücü usulü evlenen o kadar çok erkek var ki. Allah bizi koruyor cidden. Hem zengin hem yakisikli hem de karakteri sağlam olan erkeğin görücü usulü kız aramaya ihtiyacı yoktur. Kendisi bulur çünkü. Sosyal çevre olur bir şekilde. Siz sanırım bakanlığa işe girecektiniz. İşimizi gücümüzü halledelim evlilik de olur

Bazı erkekler kendinden daha donanımlı eş istemiyor bence. Aşağılık kompleksi var çoğunda

Siz bulamıyorsunuz biz de çevremizde bekar erkekler var kız bakıyoruz nereden buluruz diye öyle bir dünya işte bi kız arkadaşım var çok güzel çok bakımlı o ona o ona uymuyor öyle bir dünya

Aynen öyle ,donanımlı birinin ne işi olur görüce ile falan kendi sosyal çevresi oluyor zaten
Yok bakanlık alımlarına hazırlanıyorum o süreçte boş durmayım diye özelden iş bakıyorum magaza temizlik işi vardı işte oraya görüşmeye gideceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…