Ayy evet nasıl üzüldüm, sinirlendim anlatamam.Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu. Böyle düşünmeyin
İnanmıyorum ya okurken canımı sıktı, sokakta selam vermemek nedir, para gözüyle baktıgı icin iste, diyince dedi diyorlar
Yok ya ben zor biriyim şuan 2.5 senelik ilişkim var zaten ama katlanması zor biriyim beklentim çoktur ama karşılık vermem ilişkilerde hep almak isterim hep alttan alınmak isterimBence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu.
Takip ettigi ekole gore danisaniyla sosyal hayatta iletişim kurmamayi tercih edebilen psikologlar var.Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu. Böyle düşünmeyin
İnanmıyorum ya okurken canımı sıktı, sokakta selam vermemek nedir, para gözüyle baktıgı icin iste, diyince dedi diyorlar
Yok valla buna iyi niyetle bakamıyorum.yasadışı iş mi yapıyoruz, fuhuş mu yapıyoruz da birbirimizi tanıdığımızı belli etmeyeceğiz?.tamam mesajla telefonla iletişimde dediği doğru ama kanlı canlı denk gelince selam verilmesi gerekiyor.değersizlik duygusuyla gelen bir danışan düşün mesela.Takip ettigi ekole gore danisaniyla sosyal hayatta iletişim kurmamayi tercih edebilen psikologlar var.
Ayrica danisanlar da sosyal hayatta psikologlarinin kendilerini tanidigini belli etmek istemeyebiliyorlar. Bu nedenle selam vermemesi abes degil.
Ben kendi psikologumla stand upta karşılaştığımda o da belli etmemişti. Ben selam verince konustuk. "Reel hayatta diyaloga girmek istemeyebilirsin diye senden adim gelmese ben atmazdim" dedi.
Ha genel olarak adamin yapısı budur, onu bilemem. Ilk gittigim psikolog o kadar rahatsiz hissettirmisti ki uc seans sonra biraktim mesela.
Çok doğru söylemişsiniz, ben ortaya çıkmadan kimse benim varlığımdan haberdar olmayacak ama işte. O ortaya çıkmak beni geren ve geri çeken şeyPsikolojik destek alınız.
Görücüyü beklemeyin,siz meydana çıkın.
Aramakla bulunmaz ,lakin bulanlar arayanlardır.
Düşünme çık,yap bir şeyler .Kasma ,yanlış yapmaktan korkma.Çok doğru söylemişsiniz, ben ortaya çıkmadan kimse benim varlığımdan haberdar olmayacak ama işte. O ortaya çıkmak beni geren ve geri çeken şey
Canım İnan hiç beklemediğin anda oluyorIsin sakasi bir yana kismet tabii ki.
"Canim inan hic beklemedigin anda oluyor" cumlesini bir gun ben de kuracağım umarim ahshd
Bende her zaman diyorum: Evlilerden daha bekari yok diye.Aman biz flort ediyoruz da noluyor. Iyiler hep kapilmis.
Arkadaslar bosanip bizim önümüzü acar misiniz artik yeter hep siz evlisiniz. Accuk da biz mutlu olalim
Bir akademisyen doktor olarak yaziyorum: Evet, cok dogru, fazla gelismis olmak egolarina dokunyor ne kadar kibirsiz olursaniz olun.Hımm o zaman sen kendini fazla geliştirmişsin kısmetin o yüzden kapalı olabilir.
Bizim tipik Türk erkekleri bu kadar kendini geliştirmişini istemez, ezik hissederler.İstisnalar vardır elbette.
Kısmetini yabancılarda aramaya bak , bir de bunu dene.
Galiba sorun ben hep o beklemedigim anı bekliyorum, dolayısıyla beklemedigim an olmuyorCanım İnan hiç beklemediğin anda oluyorama gerçekten böyle oluyor.
Benim iş yerimden bir arkadaşım vardı. 26 yaşında idi. Kız,çok uzun dönem bir ilişkiden çıkmıştı. Yani nasıl desem liseden başlamış o yaşa kadar. Hastane ,postahane her yere sevgilisiyle gidiyordu. En nihayetinde ee yaş da gelince mevzu evliliğe geldi. Kız ,tüm çeyizini dizdi. Aileler tanıştı. Tanışma sırasında pürüz yaşanmış. Yani kızın içine sinen şeyler olmadı. Oğlan da maddi olarak yetersizliğini hissettirmiş. Evi geçindiremem diye. Ayrıldılar. İşten de ayrıldı.
Neyse aradan 5 ay geçti geçmedi yine o iş yerinden biri kızın işten ayrilmasini beklemiş.Kiza mesaj atmış. Görüştüler. 6 ay sonra evlendiİnan herkes şok oldu. Ya o adam bunu yapar mı dedik. Çünkü ne kizla ne de kimse ile muhabbeti yoktu. Şu an çocuğu var. Hakikaten beklemediğin anda oluyor.
Evlilerin bile sevgilisi varken bekar olmak cok uzucuBende her zaman diyorum: Evlilerden daha bekari yok diye.Tamam, en bekar sizsiniz diyesim geliyor. Cok dogru, azcik bir kenara cekilseler keske
Nedense 15 senedir evli olanlar genelde: "Canim en beklemedigin anda oluyor diyor". Nasil bir sey bu bende anlamadimGaliba sorun ben hep o beklemedigim anı bekliyorum, dolayısıyla beklemedigim an olmuyorbeklememeyi beklemek, beklemek sayilir mi
Arada oturup "beklemeee beklemee" diye meditasyon yapayim
Ben evlenemeyen insanalrda genelde şunu gozlemliyorum.Daha çok mantık odaklı ama tabii içime de sinmesi lazım. Sadece mantık odaklı değilim ama mantığıma uyanı bir şekilde gönlüme uydururum diye düşünüyorum. Bilmiyorum, o kadar toyum o kadar bilgisizim bu gönül işlerinde. Ne sorulur ne anlatılır onu bile bilmiyorum o kadar sosyal bir insan olduğum halde
Şimdi 3 ayda tanışıp nasıl evlendik onu anlatıyorum kızlarrrNedense 15 senedir evli olanlar genelde: "Canim en beklemedigin anda oluyor diyor". Nasil bir sey bu bende anlamadim
Olsun bacım.evlenemedik ama en azından çoğu kadından daha kaliteli cinsel hayatımız oldu.nice evli kadınin bilmediği şeyleri biliyoruz.o da bir kısmet sonuçta.orgazm konusunu okumuştum da :))Galiba sorun ben hep o beklemedigim anı bekliyorum, dolayısıyla beklemedigim an olmuyorbeklememeyi beklemek, beklemek sayilir mi
Arada oturup "beklemeee beklemee" diye meditasyon yapayim
Aman biz flort ediyoruz da noluyor. Iyiler hep kapilmis.
Arkadaslar bosanip bizim önümüzü acar misiniz artik yeter hep siz evlisiniz. Accuk da biz mutlu olalim
Şimdi 3 ayda tanışıp nasıl evlendik onu anlatıyorum kızlarrr
Haa bir de görür görmez ben bu kişiyle evleneceğim dedim.
Sanki hep başkalarına olacakmış gibi geliyor değil mi?
bu iş yerlerinde bir keramet var :))) kimi duysam iş yerinde tanışıp evlendim diyorCanım İnan hiç beklemediğin anda oluyorama gerçekten böyle oluyor.
Benim iş yerimden bir arkadaşım vardı. 26 yaşında idi. Kız,çok uzun dönem bir ilişkiden çıkmıştı. Yani nasıl desem liseden başlamış o yaşa kadar. Hastane ,postahane her yere sevgilisiyle gidiyordu. En nihayetinde ee yaş da gelince mevzu evliliğe geldi. Kız ,tüm çeyizini dizdi. Aileler tanıştı. Tanışma sırasında pürüz yaşanmış. Yani kızın içine sinen şeyler olmadı. Oğlan da maddi olarak yetersizliğini hissettirmiş. Evi geçindiremem diye. Ayrıldılar. İşten de ayrıldı.
Neyse aradan 5 ay geçti geçmedi yine o iş yerinden biri kızın işten ayrilmasini beklemiş.Kiza mesaj atmış. Görüştüler. 6 ay sonra evlendiİnan herkes şok oldu. Ya o adam bunu yapar mı dedik. Çünkü ne kizla ne de kimse ile muhabbeti yoktu. Şu an çocuğu var. Hakikaten beklemediğin anda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?