- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesinMerhaba;
Zor Zamanlar gecirdim.tek cocuklu ve cok mutlu bır silem vardı. Cok rahat cok ıyı bır hayat yasarken;annemin hastalığı ile karabulutlar evımıze cöktü.
Küçüktüm anneme cok duskundum herseyımdı.. Gunden gune erıyordu. Herseyı bıraktık babamla elele verdık yurtdısı ve turkıyedeki işinin ehli tum doktorlar ile büyük bır mucadeleye gırdık. 3 gun ömur verdıklerı annemi 5 yıl yasattık. Tv ler gazeteler tıp dergılerı hepsınde annem bır mucıze olarak gecıyordu. Herkes mucadelemızı takdır edıyordu. 5 yıl sonunda annem vefat ettı. Sonrakı 1 yıl bıtkısel hayatta gıbıydım konuşamadım yıyemedım kalkamadım. Acı oyle bır acıydıki anlatılamaz yasanmasıda tarıfsızdi.
Hala yutkunamadığım yumruktur boğazımda annem. Bunca seyı yasarken yanımızda kımse yoktu ananemler dayılarım teyzelerım babanem halam amcam vs vs. Es dost hep yanımızdaydı ama.. Şöförsuz yanımıza gelmeyen dayı teyze musvettelerini o an silmiştim. Bır ev anahtarı bırakıp nolur yardım edın dıye ameliyata gorın dıye agladıgımız doktorlara mılyarlar verırken onların pAra beklemesınden tiksindimmm. Basımıza kalacak korkusuyla hasta bulasır gıbı sacmalıklar uzaklasan babanemden ise utandım nefret ettım. 3 ay hıc eve gitmeden hastanelerde kalıyorduk uyumuyordum yemıyordum her an bişi olursa korkusuyla perısandım. Bır gun bıle Ailemi cagırıp sadece banyo yapabılecegım zamanım olmadı. Iyıkı olmadı zaten. Bız ölüme inat gezdık agrılara inat hayatı yasadık dolu dolu. Şimdi annem yok dayım ananem teyzem hLam herkez var!! Ben sildim hepsını evıme bıle sokmuyorum vıcdan azabı cekıyorlar kapımı asındırıyorlar . Affedemıyorumkonuşamıyorum olmuyor o hastane gecelerı geliyor aklıma yalnızlığım caresızlığım..şimdi herkes affet dıyor . Onlar senin ailen!! Helal etmıyorum hakkımı .. Kimse kimssnın ne yasadıgını bılmedıgınden affet dıyorlar.. Gormedıgım buyuklugu benım gostermemi istıyorlar kırli cıkarcı vicdanlarını rahatlatayım istıyorlar. Bunu şuan ben yapsamda cocuklugum yapamaz
![]()
Babam hıc yoklarmıs gıbı davranıyor ama annemın hatrı o kadar buyukki aradıklarında alıyor allahın selamını. Ben ne sevyrm ne nefret edıyorumGözlerim yaşardı. Çok zor bir dönem yasamissiniz. Affetmek zordur bilirim. Ama sen de daha affedrmemissin. Hala öfke duyuyorsun onlara. Öfke yada kızgınlık duymadığın an affedermissin kişileri çünkü. Baban onlara karşı nasıl duygular besliyor? Bilmiyorum ama onunla içini rahatlatan belki bakış açıni değiştirebilir.
Aynen oyle canım..Allah rahmet eylesinseni cok iyi anliyorum benimde omrum boyunca affedemeyecegim insanlar var onlari affetsen bile icin hic bir zaman isinmaz ve aklina sadece kotu gunlerin gelir..
Hatasiz kul olmaz diyoruz ama zor gunde yanimazda olmayanlarida affedemeyiz gibime geliyor..
Onların yerınde olsam ben affersemde kendımı affedemezdım.En buyuk hatayi bencil insanlari affederek yapmiyor muyuz zaten
Sen cok guclu birisin..onlara ihtiyacin yok ben olsam affedemezdim canim..Aynen oyle canım..
Benimde buna benzer bir hikayem vardi hic kimse kotu gunumde yanimda olmamisti kotu gunumde yanimda olmayanlara 2 kere sans vermistim affetmistim ve sonunda yine aynisini yapmislardi birdaha tovbe ettim zaten..Onların yerınde olsam ben affersemde kendımı affedemezdım.
Ben yasadıklarımın agırlığından dolayı bunu yapamam. Affetmek bır kenara gormek dahı istemıyorum.Annenin hatırına affet o Zaman yerinde olsam o annenin kızı olarak bunu yapardım.
Ayni bensiniz..Ben yasadıklarımın agırlığından dolayı bunu yapamam. Affetmek bır kenara gormek dahı istemıyorum.
Sanıyorum cocuk sahıbı olmakla ılgılıde ortak bır noktamız var.. Tedavıye basladın mı??Ayni bensiniz..
Basladim 2 ay once ama malesef olmadi pskolojimi alt ust etti zaten..Sanıyorum cocuk sahıbı olmakla ılgılıde ortak bır noktamız var.. Tedavıye basladın mı??
Cok haklısın. Ama agırlık verecek kadar kızgınlıgım kalmadı. Hepsı oyle seyler yasadı ki benım yasadıklarımı yasayıp anladılar. Ben ölmeden önce ananeme gittim cok hastaydı konusamıyordu. Annemın adıyla seslendı bana afdıledı . Ama küçüçüktum cok yalnız kalmıştım 3 ay hastanede uyumamış dus almamış aglamaktan mosmor olmuştu yuzum.. Annem saclarını kaybetmiş bende kesmiştim .. Ne kadar cırkın oldugumu bılmıyordum onlar ay ne kötu olmuş sac kalmamış dıye haykırırken ve gulerken ben annemin cok genc bır kadın oldugunu bakımlı bır kadın oldugunu karsısında belime kadar uzun saclarımla duramayacagım için kesmiştim. Aldıgım yaraları be kendım sardım annemle mucadele ederek .. Affetmıyorum ve zerre agırlık yok. Allah mutlu saglıklı ömür versın onlara. Bana uzakCok iyi anlıyorum sizi. Nefret mefret degil bu.hayat dersini ordan almanz gerekiyormus. Yok ders almayip musaade edersek ayni seyleri yasar dururuz.kin iyi bir sey degil elbet ama her sey ayni kefeye koyulmamali.
Iyi ve kotu ayirt edilmeli su hayatta.herkesin yeri aynı olmamalı. Onlar zaten iyi niyetini haketmiyorlar ki.. duyarsin ya da duymazsin bilemem ama insan yasattigini yasamadan olmezmis. Dilerim onlarda sana yasattigini yaşar.
unut allaha havale et. Kul hakkina kimse karısamaz canın yandıysa kimse affet diye zorlayamaz ama nefret sana yük olur.elinde de degil zaten umarim tez vakit atlatirsin onlar da belasini bulur
Canım neden peki??Basladim 2 ay once ama malesef olmadi pskolojimi alt ust etti zaten..
Bilmiyorumki sorun esimdeydi benimde fsh yukselmis tup bebege basladik 7.gunde adet oldum tutmadi sebebinide arastrmadilar..Canım neden peki??
Mutlaka arastır sen üzerinde dur canım allahın izniyle olacak.. Yasın kaçBilmiyorumki sorun esimdeydi benimde fsh yukselmis tup bebege basladik 7.gunde adet oldum tutmadi sebebinide arastrmadilar..