Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affetmek istesenizde affedemezsiniz bazı durumlarda ben varsayım yaptım ayrıcaAffettirmeye çalışsın da Bi görelim bakalım.
Affetmeye ne kadar da hazırsınız şimdiden?
O zaman affetmeyin. Boşanın. Mesela aldattı mı. Dövdü mü. Küfür mü etti. Boşanın. neden affedesinizAffetmek istesenizde affedemezsiniz bazı durumlarda ben varsayım yaptım ayrıca
Çok doğru yazmışsınız elinize sağlıkBaşka biriyle yaşasan affedemeyeceğin şeyleri eş yapınca affedebiliyorsun.
Bazen kavga ediyorsun. Çok kırılıyorsun ama o özür dileyip gönlünü almaya çalıştığı zaman yumuşuyorsun hemen. Yumuşamam unutamam desen de unutuluyor. Bu Allah tarafından eşler arasında verilmiş bir muhabbettir. Yoksa kimse evli kalamazdı heralde.
Ama ağır hakaret vs. Tarzı şeyler ayrı tabi
Şahsen benim için boşanma sebebi aldatma olurdu enbaşta bunun hiç bi affı zaten olamazO zaman affetmeyin. Boşanın. Mesela aldattı mı. Dövdü mü. Küfür mü etti. Boşanın. neden affedesiniz
Varsayım ? Bir derdim var konu başlığı altında dertlerini paylaşıyor diye biliyorum herkes ...Affetmek istesenizde affedemezsiniz bazı durumlarda ben varsayım yaptım ayrıca
Mesela önceden bir tartışmada telefonumu yere fırlatmıştı telefonumun ekranı çatladı kullanırken elim kesiliyordu bende bir kaç gün inadına kullandım o yaştığı saçma davranışı unutmayayım diye o halimi de gördü iki gün sonra telefon aldı inatla kullanmadım kullanmıyorum
İçimden o kırgınlık gitmiyor özür dilese de yenisini alsa da
Önemli olan o davranış yani yanlışlıkla bile olsa
Sadece bir örnekti
TabikiBu örneğinize göre soruyorum. Kinci misinizdir?