Nasıl affedilir ki???

hakiki23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
28
2
36
Diğer
Eşinizin sizi çok ama çok kırdığını resmen paranpsrça ettiğini düşünün
Bir lafıyla bir hareketiyle
Hayattan soğutacak dereceye getirdi sizi
Nasıl affedersiniz?

Affettirmeye çalışsın da Bi görelim bakalım.

Affetmeye ne kadar da hazırsınız şimdiden?

Edersin belki ama
O kırgınlık içinden gitmez

Başka biriyle yaşasan affedemeyeceğin şeyleri eş yapınca affedebiliyorsun.
Bazen kavga ediyorsun. Çok kırılıyorsun ama o özür dileyip gönlünü almaya çalıştığı zaman yumuşuyorsun hemen. Yumuşamam unutamam desen de unutuluyor. Bu Allah tarafından eşler arasında verilmiş bir muhabbettir. Yoksa kimse evli kalamazdı heralde.
Ama ağır hakaret vs. Tarzı şeyler ayrı tabi

Başka biriyle yaşasan affedemeyeceğin şeyleri eş yapınca affedebiliyorsun.
Bazen kavga ediyorsun. Çok kırılıyorsun ama o özür dileyip gönlünü almaya çalıştığı zaman yumuşuyorsun hemen. Yumuşamam unutamam desen de unutuluyor. Bu Allah tarafından eşler arasında verilmiş bir muhabbettir. Yoksa kimse evli kalamazdı heralde.
Ama ağır hakaret vs. Tarzı şeyler ayrı tabi
Çok doğru yazmışsınız elinize sağlık

O zaman affetmeyin. Boşanın. Mesela aldattı mı. Dövdü mü. Küfür mü etti. Boşanın. neden affedesiniz
Şahsen benim için boşanma sebebi aldatma olurdu enbaşta bunun hiç bi affı zaten olamaz
İkinci dövmek bence karşılıklı olmalı valla o el kaldırmaya kalkarsa bende dalardım heralde direk

Mesela önceden bir tartışmada telefonumu yere fırlatmıştı telefonumun ekranı çatladı kullanırken elim kesiliyordu bende bir kaç gün inadına kullandım o yaştığı saçma davranışı unutmayayım diye o halimi de gördü iki gün sonra telefon aldı inatla kullanmadım kullanmıyorum
İçimden o kırgınlık gitmiyor özür dilese de yenisini alsa da
Önemli olan o davranış yani yanlışlıkla bile olsa
Sadece bir örnekti

Mesela önceden bir tartışmada telefonumu yere fırlatmıştı telefonumun ekranı çatladı kullanırken elim kesiliyordu bende bir kaç gün inadına kullandım o yaştığı saçma davranışı unutmayayım diye o halimi de gördü iki gün sonra telefon aldı inatla kullanmadım kullanmıyorum
İçimden o kırgınlık gitmiyor özür dilese de yenisini alsa da
Önemli olan o davranış yani yanlışlıkla bile olsa
Sadece bir örnekti

Bu örneğinize göre soruyorum. Kinci misinizdir?

Back
X