- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.822
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
Bu duruma yenik düşecek kadar zayıf olmamalı insan .Evet ben de öyle yapıyorum birisi bir şey deyince 2 kişi daha gelip diyor önemli değil tabii. Tekrar diyelim insanlar eşiniz, ananız, babanız diye size onların telini karıştırma hakkı gidip arkadaşıyla, ailesiyle mesajlarını okuma hakkı vermiyor. Görüyorum burda gidiyo eşinin annesiyle olan mesajlarını arkadaşıyla olan mesajlarını tek tek okuyor. Yok artık diyorum yaa...
Kendi parasının bağımsızlığının hazzını sonuna kadar kullanmalı bi kadın . Kimseye taviz vermemeli , bunlar benim korkularım değil toplumda kadınların hep arkaya atılmasının bende bıraktığı şeyler.
Bağımsızlığı olmayan bir kadın ülkede boşanamıyor bile.
Sahip olduğumuz tek şey bir telefon ise hiç değilse bunda size saygı göstermelerini isteyin bir telefon ya bu kadar da abartma deyip geçmeyin bazı kadınların sahip olduğu tek şey telefon olabiliyor onda hiç değilse bi sınır koyulabilir. Sizin ya sizin senin o sana ait bi sosyal medya hesabi bile kari koca ortak açıyor allahım senin hiç mi kendine ait bir şeyin olamaz neden bu kadar duygusallık bu aşk sevgi güven bu mu yani mesela