Artık bir kez değil binlerce kez düşünmelisin.
Bak devam ettikçe sorunlar da bitmeyecek açtığın konularda.
Sen onun yaptığı en ufak iyilikte diğer herşeyi siliyorsun.
Zaman ilerledikçe sorular ve sorunlar da artacaktır.
Çok çok iyi düşün, bu sefer kendini.
Unutamamış mıdır diyorsun? Ne anlamda düşünmeliyim anlamadım?
Tek sorun bu değil ki.
Sadece bu olsa ona göre birşeyler yazardım ama öyle değil.
Sen o kadından bahsedince "bak aklımda yoktu aklıma getirdin" gibi bişi söylemiş.
Hep bu şüphelerle mi yaşayacaksın onu diyorum ben, ondan iyi düşün dedim
Evet aklına sokuyor gibi mi oldum anlamadım ki...
Unutamamış olsam inan bu kadar çekmezdim ben manyak mıyım dedi
Beynini yiyorum da biraz. Nasıl karar vermeliyim bilmiyorum ki?
Güvenmeli miyim güvenmemeli miyim?
İnanmalı mıyım inanmamalı mıyım?
canım, hepimizin geçmişinde bir aşk hikayesi var,(mesela artık benim de var) bu çok doğal ve insani. ama ben özellikle geçmişinde çok aşık olmuş erkekten korkuyorum. çünkü bu konuda o kadar üzüldüm ve tükendim ki.. erkek bir kere çok aşık olduğunda ondan sonra karşısına çıkan kadına öyle delicesine vurulmuyor. ama yeniden sevebiliyor elbette. yani bu benim gerçeğim, çok genellemek de istemem ama hem kendi yaşadığım hem de çevremden gözlemlediğim buydu.
senin durumuna gelince.. bir kadın hisseder zaten sevilip sevilmediğini. gözünün içine bakıyorsa, seni görmek sesini duymak seninle olmak için can atıyorsa, seni sahipleniyorsa zaten seviyordur.. sürekli onu unuttun mu diye sorman bir süre sonra onu da sıkar, seni de bunalıma sürükler. şuan huzurun varsa, hiç bunları didikleyip de kendini ve ilişkini yıpratma..
Senin o konuları açmanda doğru değil gerçi ama hadi açtın konuyu, e onun da boşver kapat bu konuları artık geçmişle alakam yok diyemiyor mu? Diyemiyor. Aklımda yoktu aklıma getirdin diyor.
Ben çok takılırım böyle şeylere ama sen kendini suçluyorsun ben aklına getirdim ben beynini yiyorum diye.
Güvenmek konusuna gelince geçmişte yaptıklarından ders çıkarmalısın.
Şimdi es geçsen bile ilerde en mutlu anında böyle şeyler aklına gelipte üzüleceksen ne anlamı kalır ki?
Dedi aslında ama çok takıntılıyım. O geçmişten konuşmak istemese de ben sıkıştırdım. En son dedim ya hediyeyi kendi kafasına vurdu aptalım aptal diyeBelki de ben aptalım. Bundan sonrakinde de emin olamıcam ki ayrılsam, hep ya unutamadığı biri varsa kaygısı
Hissediyorum ilk günden beri hissediyorum. Ben onla tanıştığımda inanılmaz bir bunalımdaydı. Gözleri parlayarak izliyor beni, canım diye sarılıp sıkıştırıyor gıdıklıyor filan, ilk günden beri kalbi inanılmaz hızlı atıyorAma korkuyorum, en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum... Aklında geçmişin kırıntısı kalmasın istiyorum... Sana ondan kat kat daha fazla aşığım diyor ama bilemiyorum içim rahat olsun diye mi diyor gerçekten mi diyor...
şimdi çok sevmemiş olsa bile bazen eski sevgililer problem olabiliyor. nedense onları da sorun gibi, unutulmamış insanlar gibi düşünebiliyoruz. hal böyleyken sevdim diye belirttiği biri konusunda evet insan hep şüphe duyabilir. inanırsın ama bi şekilde de emin olamazsın. bu ne o seviyordur demek ne sevmiyordur demek aslında, yani bunun bir kesin sonucu pek olmuyor. seni sevdiğine inanıyorsan, bunu hissettiriyorsa bugününe bak, geçmişini kurcalama adamın. benim de hayatımdaki önceki insan çok sevdiğim biriydi. asla ondan çok birini sevemem diyordum. bunu yeni ilişkimdeki insana da söylemiştim. çok değerliydi benim için, bi şeyleri ciddi düşündüğüm insandı yeri ayrıdır demiştim. ama şu an hayatımdaki kişiden bir gram fazla değeri yok. arada erkek arkadaşım da bu sözümü anımsar ve içerler üzülür hala. arada duymak ister en özel olduğunu. bence bu kadar açık yürekli olup sevdiğini söylediyse zamanında yani en çok onu sevdiğini, bugün de ona toz kondurmazdı. sen güven bence dediklerine.
şimdi çok sevmemiş olsa bile bazen eski sevgililer problem olabiliyor. nedense onları da sorun gibi, unutulmamış insanlar gibi düşünebiliyoruz. hal böyleyken sevdim diye belirttiği biri konusunda evet insan hep şüphe duyabilir. inanırsın ama bi şekilde de emin olamazsın. bu ne o seviyordur demek ne sevmiyordur demek aslında, yani bunun bir kesin sonucu pek olmuyor. seni sevdiğine inanıyorsan, bunu hissettiriyorsa bugününe bak, geçmişini kurcalama adamın. benim de hayatımdaki önceki insan çok sevdiğim biriydi. asla ondan çok birini sevemem diyordum. bunu yeni ilişkimdeki insana da söylemiştim. çok değerliydi benim için, bi şeyleri ciddi düşündüğüm insandı yeri ayrıdır demiştim. ama şu an hayatımdaki kişiden bir gram fazla değeri yok. arada erkek arkadaşım da bu sözümü anımsar ve içerler üzülür hala. arada duymak ister en özel olduğunu. bence bu kadar açık yürekli olup sevdiğini söylediyse zamanında yani en çok onu sevdiğini, bugün de ona toz kondurmazdı. sen güven bence dediklerine.
Aslında bunu en iyi sizin anlayacağınızı düşünüyorum.Gözlerden,mimiklerden;ama insanoğlunun çiğ süt emmiş,erkeklerin ise kusursuz birer oyuncu olduğunu düşünenlerden biri olarak,kadınsal hislerinizin doğruyu hissettireceğine inanmaktan başka çözüm yok çünkü,kalpte olanı yalnız ve yalnız Allah bilir.
Yaklaşık 1 yıllık bir beraberliğim vardı,çok tutkulu,çok sancılı ve sonu ayrılıkla biten bir beraberlik.Öyle pisliklerini yakaladım ki Allah tarafından önüme önüme serildi ki,kendimle savaşa savaşa kanaya kanaya terketmekten başka çarem kalmadı.Sonra kendi deyimiyle beni unutmak için aleacele bi evlilik yaptı.Sonuçaha 1 haftalık evliyken bile,karısının yanından bana mesaj atıyordu seni unutamıyorum diye.Nefret ettim bu iğrençlikten...
Uhde çok kötü,büyükler boşuna dememişler;hevesten korkma,kursakta kalan hevesten kork diye.Herkesin geçmişinde birileri vardır,ama erkek garip bi takıntıyla o anıyla yaşayabiliyor.Ama siz bu soru işaretleriyle yaşamayın,zaman size en doğru cevabı verecektir.Güvenmekten başka çareniz var mı...
sanırım dün ya da bugün bir başka konunuza yorum yapmıştım..
biraz pinpirikliyiz sanırım
kendine güveniniz tam olsun , şu an sizin yanınızda,sizi seviyor..size aşık..kalbi sizin yanınızda atıyor..
geçmişi tırtıklasanız da bir şey çıkmıcak ordan , cidden hatırlatmış olucaksınız..
niye huzurunuzu kaçırasınız..
öncekiler dünde kalmış..unutulmuş gitmiş..geleceğe güvenle bakmalısınız..
eğer sadece ona karşı değilse bu kararsızlık/güvensizliğiniz ilişkinizi boşuna yıpratmayın..
ben de aynı sözü duymuştum. aynen şu sözü: sevgi neymiş şimdi gördüm. meğer ben hiç sevmemişim.( sen karşıma çıkana kadar demek istiyor) ve bunu diyen adam senelerce o kişiyi sevmiş ve ayrıldıktan sonra perişan olmuş. bazen bir kelime bütün hayatın olur, bazense felaketin. insan o anki duyguların etkisiyle kelimeleri böyle fütursuzca kullanabiliyor. ben sonradan anladım bana biçilen değeri..
sana tek diyebileceğim, zaman zaman zaman. bir sene sonra da iki sene sonra da aynı güzellikte gözlerinin içine bakıyorsa sorun yok demektir. ve sakın, hislerin gerçeğin önünü kapatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?