• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlaşılır ki bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Kızlar üst üste oldu biliyorum ama bu kafama takıldı belki bana biraz daha doğru bir bakış açısı verebilirseniz sevinirim

Sevgilim dul bir beyefendi. Konu bugün geçmişlerimize geldi. Eşinden önceki kadına deli gibi aşık olmuş olduğunu biliyordum o aşık olmuş olduğu kadın da başkasına aşığım deyip son anda bırakmış, onun için hayatını tamamen değiştirmiş, yıkmış, üstüne gidip toparlamak için o eşiyle mantık evliliği yapmış. Bu kadar açıksözlü ve dobraca, vurgulu, derinden aşık olmuş olduğunu söyleyince benim içime vesvese doldu... Çünkü geçen yıl bile seminerde karşılaştıklarında benim ayakta olduğumu bilmesi hoşuma gitti dedi (o zaman tanışmıyorduk) Ya benimle de bu yüzden evlenirse diye korkuyorum. Ya unutamadıysa ya hala umursuyorsa diye. Şimdi o kadın çıkıp gelse ne dersin dedim küfürlü bir tabir kullandı defol anlamında derim ne dicem deyip güldü.

Defalarca sordum unutamadıysan söyle gerçekten diye. Yok diyor. Bir de aklımda yoktu ki ya sen aklıma getirdin dedi kafasına sokmuş gibi mi oldum anlamadım. Ben manyak mıyım unutamamış olsam aşık olmasam sana bu kadar peşinde koşayım, çekeyim seni dedi güldü. Sana çok çok aşığım, ondan, hepsinden daha çok aşığım, en değerlimsin, 7 yıldır kalbim böyle atmamıştı bir kadın için dedi. Hakikaten doğru kalbi yerinden fırlayacakmış gibi atıyordu bugün bile. Ama bahsedince kıskandım mıdır nedir içim sıkıldı. Ya beni rahatlatmak için diyorsa, içim rahat etsin diye? Yani ben de ondan önce deli gibi aşık oldum ama of bilemiyorum o nasıl problem etmiyor bunu ona da söyledim deli gibi aşıktım ona 3 yıl bekledim diye. Burada geçen de bir konu okudum adam ölüm döşeğinde ama ilk aşkımı unutamadım diyor 20 yıllık eşine. :44:

Nasıl anlaşılır ki bu? Ne yapmak, ne sormak lazım?

KOCAMAN BİR EDIT:

Merhaba kızlar
O kadar doğru, güzel ve ferahlatıcı şeyler yazmışsınız ki içim aydınlandı
Bugün sevgilimle kendimize doğrular günü ilan ettik. Çünkü ben artık içimde sakladığım şeyleri ona söylemek istiyordum. Bunlar bana set gibi duvar gibi geliyordu.

İtiraf edemediğim şeyleri ettim, hep içimde bir sıkıntıydı bu geçmişte gizlediğim şeyler ve meğer boşuna kendime sıkıntı yapıyormuşum. Hiçbirini dert etmedi, tam aksine söylediğin iyi oldu içim rahatladı. Neden böyle beyaz yalanlara başvuruyorsun senin için daha çok endişelenip merak ediyorum dedi.
Beni böylesine hatalarımla kabul eden, sarıp sarmalayan bir erkek yolladın bana Allahım, şükürler olsun
Allahım bugün bir milat olmalı, milat!
Gözlerim doldu, taşıyor...

Bunca zaman aramız o kadar kötüydü ki hep aptalca oyunların, beyaz yalanların pençesinde sürünmüşüz.

Ve o konuyu da sordum madem doğrular günü söyle bakalım dedim o kadın hakkında sordum
Ben aslında onu senle tanıştığımda unutmuşum ama bugün fark ettirdin bana o psikolojiden çıktığımı, kimse sen olamaz artık benim için, kimseye senden daha aşık olamam, ilk günkü gibi heyecanla öptüm bugün seni ve bu hisse inanamıyorum, başka hiçbir kadın yaşatamaz bana bunu umrumda değil o dedi

Rabbim nazarlardan saklasın bu kez lütfen Amin
Bir de aileleri ikna ettik mi artık o benimdir ben de onun

Son düzenleme:
Artık bir kez değil binlerce kez düşünmelisin.
Bak devam ettikçe sorunlar da bitmeyecek açtığın konularda.
Sen onun yaptığı en ufak iyilikte diğer herşeyi siliyorsun.
Zaman ilerledikçe sorular ve sorunlar da artacaktır.
Çok çok iyi düşün, bu sefer kendini.

Artık bir kez değil binlerce kez düşünmelisin.
Bak devam ettikçe sorunlar da bitmeyecek açtığın konularda.
Sen onun yaptığı en ufak iyilikte diğer herşeyi siliyorsun.
Zaman ilerledikçe sorular ve sorunlar da artacaktır.
Çok çok iyi düşün, bu sefer kendini.

Unutamamış mıdır diyorsun? Ne anlamda düşünmeliyim anlamadım?

Bugün gerçekten güzeldi, ilk günkü kadar heyecanlı hissettim. Ama bu kadar dürüstlük ağır geldi belki de bana, tuhaf hissediyorum, ben de ondan öncekine deli gibi aşıktım, o nasıl problem etmiyor bilmiyorum off.

Son düzenleme:
Unutamamış mıdır diyorsun? Ne anlamda düşünmeliyim anlamadım?

Tek sorun bu değil ki.
Sadece bu olsa ona göre birşeyler yazardım ama öyle değil.
Sen o kadından bahsedince "bak aklımda yoktu aklıma getirdin" gibi bişi söylemiş.
Hep bu şüphelerle mi yaşayacaksın onu diyorum ben, ondan iyi düşün dedim

Tek sorun bu değil ki.
Sadece bu olsa ona göre birşeyler yazardım ama öyle değil.
Sen o kadından bahsedince "bak aklımda yoktu aklıma getirdin" gibi bişi söylemiş.
Hep bu şüphelerle mi yaşayacaksın onu diyorum ben, ondan iyi düşün dedim

Evet aklına sokuyor gibi mi oldum anlamadım ki...
Unutamamış olsam inan bu kadar çekmezdim ben manyak mıyım dedi
Beynini yiyorum da biraz. Nasıl karar vermeliyim bilmiyorum ki?
Güvenmeli miyim güvenmemeli miyim?
İnanmalı mıyım inanmamalı mıyım?

Son düzenleme:
canım, hepimizin geçmişinde bir aşk hikayesi var,(mesela artık benim de var:ssz:) bu çok doğal ve insani. ama ben özellikle geçmişinde çok aşık olmuş erkekten korkuyorum. çünkü bu konuda o kadar üzüldüm ve tükendim ki.. erkek bir kere çok aşık olduğunda ondan sonra karşısına çıkan kadına öyle delicesine vurulmuyor. ama yeniden sevebiliyor elbette. yani bu benim gerçeğim, çok genellemek de istemem ama hem kendi yaşadığım hem de çevremden gözlemlediğim buydu.

senin durumuna gelince.. bir kadın hisseder zaten sevilip sevilmediğini. gözünün içine bakıyorsa, seni görmek sesini duymak seninle olmak için can atıyorsa, seni sahipleniyorsa zaten seviyordur.. sürekli onu unuttun mu diye sorman bir süre sonra onu da sıkar, seni de bunalıma sürükler. şuan huzurun varsa, hiç bunları didikleyip de kendini ve ilişkini yıpratma..

Evet aklına sokuyor gibi mi oldum anlamadım ki...
Unutamamış olsam inan bu kadar çekmezdim ben manyak mıyım dedi
Beynini yiyorum da biraz. Nasıl karar vermeliyim bilmiyorum ki?
Güvenmeli miyim güvenmemeli miyim?
İnanmalı mıyım inanmamalı mıyım?

Senin o konuları açmanda doğru değil gerçi ama hadi açtın konuyu, e onun da boşver kapat bu konuları artık geçmişle alakam yok diyemiyor mu? Diyemiyor. Aklımda yoktu aklıma getirdin diyor.
Ben çok takılırım böyle şeylere ama sen kendini suçluyorsun ben aklına getirdim ben beynini yiyorum diye.
Güvenmek konusuna gelince geçmişte yaptıklarından ders çıkarmalısın.
Şimdi es geçsen bile ilerde en mutlu anında böyle şeyler aklına gelipte üzüleceksen ne anlamı kalır ki?

canım, hepimizin geçmişinde bir aşk hikayesi var,(mesela artık benim de var:ssz:) bu çok doğal ve insani. ama ben özellikle geçmişinde çok aşık olmuş erkekten korkuyorum. çünkü bu konuda o kadar üzüldüm ve tükendim ki.. erkek bir kere çok aşık olduğunda ondan sonra karşısına çıkan kadına öyle delicesine vurulmuyor. ama yeniden sevebiliyor elbette. yani bu benim gerçeğim, çok genellemek de istemem ama hem kendi yaşadığım hem de çevremden gözlemlediğim buydu.

senin durumuna gelince.. bir kadın hisseder zaten sevilip sevilmediğini. gözünün içine bakıyorsa, seni görmek sesini duymak seninle olmak için can atıyorsa, seni sahipleniyorsa zaten seviyordur.. sürekli onu unuttun mu diye sorman bir süre sonra onu da sıkar, seni de bunalıma sürükler. şuan huzurun varsa, hiç bunları didikleyip de kendini ve ilişkini yıpratma..

Hissediyorum ilk günden beri hissediyorum. Ben onla tanıştığımda inanılmaz bir bunalımdaydı. Gözleri parlayarak izliyor beni, canım diye sarılıp sıkıştırıyor gıdıklıyor filan, ilk günden beri kalbi inanılmaz hızlı atıyor :1: Ama korkuyorum, en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum... Aklında geçmişin kırıntısı kalmasın istiyorum... Sana ondan kat kat daha fazla aşığım diyor ama bilemiyorum içim rahat olsun diye mi diyor gerçekten mi diyor...

Senin o konuları açmanda doğru değil gerçi ama hadi açtın konuyu, e onun da boşver kapat bu konuları artık geçmişle alakam yok diyemiyor mu? Diyemiyor. Aklımda yoktu aklıma getirdin diyor.
Ben çok takılırım böyle şeylere ama sen kendini suçluyorsun ben aklına getirdim ben beynini yiyorum diye.
Güvenmek konusuna gelince geçmişte yaptıklarından ders çıkarmalısın.
Şimdi es geçsen bile ilerde en mutlu anında böyle şeyler aklına gelipte üzüleceksen ne anlamı kalır ki?

Dedi aslında ama çok takıntılıyım. O geçmişten konuşmak istemese de ben sıkıştırdım. En son dedim ya hediyeyi kendi kafasına vurdu aptalım aptal diye :50: Belki de ben aptalım. Bundan sonrakinde de emin olamıcam ki ayrılsam, hep ya unutamadığı biri varsa kaygısı :50:

Dedi aslında ama çok takıntılıyım. O geçmişten konuşmak istemese de ben sıkıştırdım. En son dedim ya hediyeyi kendi kafasına vurdu aptalım aptal diye :50: Belki de ben aptalım. Bundan sonrakinde de emin olamıcam ki ayrılsam, hep ya unutamadığı biri varsa kaygısı :50:

Yapıcak çok birşey yok aslında. Ya artık geçmiş konuları açmayıp devam edeceksin ya da ben böyle tedirgin yaşayamam hep bir sorun çıkıyor benden bu kadar deyip çekip gideceksin.
Böyle sert yazıyorum canım ama diğer konularını bildiğim için. Çok üzüldün bu kişi için.
Artık üzmesine izin verme diyorum. Ve onun hareketlerinde de tutarsızlık görüyorum.
Buluşmaya gelmezsen ayrılırım vs. Sonrada hediyeyi kafasına vurması ben aptalım demesi.
Olgun biri bu çünkü, olgunluktan kastım senden yaşça büyük olması.
Yani daha ağır başlı daha yapıcı olması gerek bu konularda.
Ama anlattıklarına göre öyle değil. Yinede karar senin.

sanırım dün ya da bugün bir başka konunuza yorum yapmıştım..

biraz pinpirikliyiz sanırım :37:

kendine güveniniz tam olsun , şu an sizin yanınızda,sizi seviyor..size aşık..kalbi sizin yanınızda atıyor..

geçmişi tırtıklasanız da bir şey çıkmıcak ordan , cidden hatırlatmış olucaksınız..

niye huzurunuzu kaçırasınız..

öncekiler dünde kalmış..unutulmuş gitmiş..geleceğe güvenle bakmalısınız..

eğer sadece ona karşı değilse bu kararsızlık/güvensizliğiniz ilişkinizi boşuna yıpratmayın..

Aslında bunu en iyi sizin anlayacağınızı düşünüyorum.Gözlerden,mimiklerden;ama insanoğlunun çiğ süt emmiş,erkeklerin ise kusursuz birer oyuncu olduğunu düşünenlerden biri olarak,kadınsal hislerinizin doğruyu hissettireceğine inanmaktan başka çözüm yok çünkü,kalpte olanı yalnız ve yalnız Allah bilir.
Yaklaşık 1 yıllık bir beraberliğim vardı,çok tutkulu,çok sancılı ve sonu ayrılıkla biten bir beraberlik.Öyle pisliklerini yakaladım ki Allah tarafından önüme önüme serildi ki,kendimle savaşa savaşa kanaya kanaya terketmekten başka çarem kalmadı.Sonra kendi deyimiyle beni unutmak için aleacele bi evlilik yaptı.Sonuç:Daha 1 haftalık evliyken bile,karısının yanından bana mesaj atıyordu seni unutamıyorum diye.Nefret ettim bu iğrençlikten...
Uhde çok kötü,büyükler boşuna dememişler;hevesten korkma,kursakta kalan hevesten kork diye.Herkesin geçmişinde birileri vardır,ama erkek garip bi takıntıyla o anıyla yaşayabiliyor.Ama siz bu soru işaretleriyle yaşamayın,zaman size en doğru cevabı verecektir.Güvenmekten başka çareniz var mı...

şimdi çok sevmemiş olsa bile bazen eski sevgililer problem olabiliyor. nedense onları da sorun gibi, unutulmamış insanlar gibi düşünebiliyoruz. hal böyleyken sevdim diye belirttiği biri konusunda evet insan hep şüphe duyabilir. inanırsın ama bi şekilde de emin olamazsın. bu ne o seviyordur demek ne sevmiyordur demek aslında, yani bunun bir kesin sonucu pek olmuyor. seni sevdiğine inanıyorsan, bunu hissettiriyorsa bugününe bak, geçmişini kurcalama adamın. benim de hayatımdaki önceki insan çok sevdiğim biriydi. asla ondan çok birini sevemem diyordum. bunu yeni ilişkimdeki insana da söylemiştim. çok değerliydi benim için, bi şeyleri ciddi düşündüğüm insandı yeri ayrıdır demiştim. ama şu an hayatımdaki kişiden bir gram fazla değeri yok. arada erkek arkadaşım da bu sözümü anımsar ve içerler üzülür hala. arada duymak ister en özel olduğunu. bence bu kadar açık yürekli olup sevdiğini söylediyse zamanında yani en çok onu sevdiğini, bugün de ona toz kondurmazdı. sen güven bence dediklerine.

Hissediyorum ilk günden beri hissediyorum. Ben onla tanıştığımda inanılmaz bir bunalımdaydı. Gözleri parlayarak izliyor beni, canım diye sarılıp sıkıştırıyor gıdıklıyor filan, ilk günden beri kalbi inanılmaz hızlı atıyor :1: Ama korkuyorum, en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum... Aklında geçmişin kırıntısı kalmasın istiyorum... Sana ondan kat kat daha fazla aşığım diyor ama bilemiyorum içim rahat olsun diye mi diyor gerçekten mi diyor...

ben de aynı sözü duymuştum. aynen şu sözü: sevgi neymiş şimdi gördüm. meğer ben hiç sevmemişim.( sen karşıma çıkana kadar demek istiyor) ve bunu diyen adam senelerce o kişiyi sevmiş ve ayrıldıktan sonra perişan olmuş. bazen bir kelime bütün hayatın olur, bazense felaketin. insan o anki duyguların etkisiyle kelimeleri böyle fütursuzca kullanabiliyor. ben sonradan anladım bana biçilen değeri..

sana tek diyebileceğim, zaman zaman zaman. bir sene sonra da iki sene sonra da aynı güzellikte gözlerinin içine bakıyorsa sorun yok demektir. ve sakın, hislerin gerçeğin önünü kapatmasın.

şimdi çok sevmemiş olsa bile bazen eski sevgililer problem olabiliyor. nedense onları da sorun gibi, unutulmamış insanlar gibi düşünebiliyoruz. hal böyleyken sevdim diye belirttiği biri konusunda evet insan hep şüphe duyabilir. inanırsın ama bi şekilde de emin olamazsın. bu ne o seviyordur demek ne sevmiyordur demek aslında, yani bunun bir kesin sonucu pek olmuyor. seni sevdiğine inanıyorsan, bunu hissettiriyorsa bugününe bak, geçmişini kurcalama adamın. benim de hayatımdaki önceki insan çok sevdiğim biriydi. asla ondan çok birini sevemem diyordum. bunu yeni ilişkimdeki insana da söylemiştim. çok değerliydi benim için, bi şeyleri ciddi düşündüğüm insandı yeri ayrıdır demiştim. ama şu an hayatımdaki kişiden bir gram fazla değeri yok. arada erkek arkadaşım da bu sözümü anımsar ve içerler üzülür hala. arada duymak ister en özel olduğunu. bence bu kadar açık yürekli olup sevdiğini söylediyse zamanında yani en çok onu sevdiğini, bugün de ona toz kondurmazdı. sen güven bence dediklerine.

nev inanmıyorum o ayrıldığın kişi evlendi mi:53:

Biraz yüreğime su serptiniz. Artık bitti o ve ben bugün fark ettim ki sen en değerlisin benim için, senle konuşmaktan oturmaktan çok daha mutluyum onunla olduğumdan diyor. Baya açıksözlü paylaşır çoğu şeyi, bir de sana yalakalık yapmam biliyorsun kötü şeyleri söylediğim gün de çok oldu sevmiyorum derdim açıkça ama sen en çok aşık olduğumsun diyor. 1 yıldır gerçekten o adama yapmadığım eziyet kalmamıştır herhalde hala benimle ama beynimi gırç gırç tırmalıyor bu fikirler nasıl kurtulurum bilemiyorum.

Aslında bunu en iyi sizin anlayacağınızı düşünüyorum.Gözlerden,mimiklerden;ama insanoğlunun çiğ süt emmiş,erkeklerin ise kusursuz birer oyuncu olduğunu düşünenlerden biri olarak,kadınsal hislerinizin doğruyu hissettireceğine inanmaktan başka çözüm yok çünkü,kalpte olanı yalnız ve yalnız Allah bilir.
Yaklaşık 1 yıllık bir beraberliğim vardı,çok tutkulu,çok sancılı ve sonu ayrılıkla biten bir beraberlik.Öyle pisliklerini yakaladım ki Allah tarafından önüme önüme serildi ki,kendimle savaşa savaşa kanaya kanaya terketmekten başka çarem kalmadı.Sonra kendi deyimiyle beni unutmak için aleacele bi evlilik yaptı.Sonuç:Daha 1 haftalık evliyken bile,karısının yanından bana mesaj atıyordu seni unutamıyorum diye.Nefret ettim bu iğrençlikten...
Uhde çok kötü,büyükler boşuna dememişler;hevesten korkma,kursakta kalan hevesten kork diye.Herkesin geçmişinde birileri vardır,ama erkek garip bi takıntıyla o anıyla yaşayabiliyor.Ama siz bu soru işaretleriyle yaşamayın,zaman size en doğru cevabı verecektir.Güvenmekten başka çareniz var mı...

Sevdiğinden şüphem yok lakin benimki en olmak kaygısı. Gelmiş geçmiş en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum. O hep bunu iddia etse de emin olmak istiyorum ama maalesef ki emin olamam, kanıtlanır bir şey değil ki bu yüreğe ve ağızdan çıkan sözlere bakıyor. Beni kaybetmekten deli gibi korkuyor, bu yüzden yalan söyler mi diye korkuyorum açıkçası ben beni kaybetmemek için. Maalesef ki yok, defalarca yemin etti. Gözlerinden mimiklerinden anladım zaten ki biliyorum ne yaptığını gizlemez ya hiç gizlemedi geçmişini bu anlamda hissettikleri açısından ama vesvese ah vesvese... Ağzından başkasına bir zamanlar bu kadar aşık olduğunu duymak bana çok dokundu sanırım, kaldıramadım...

sanırım dün ya da bugün bir başka konunuza yorum yapmıştım..

biraz pinpirikliyiz sanırım :37:

kendine güveniniz tam olsun , şu an sizin yanınızda,sizi seviyor..size aşık..kalbi sizin yanınızda atıyor..

geçmişi tırtıklasanız da bir şey çıkmıcak ordan , cidden hatırlatmış olucaksınız..

niye huzurunuzu kaçırasınız..

öncekiler dünde kalmış..unutulmuş gitmiş..geleceğe güvenle bakmalısınız..

eğer sadece ona karşı değilse bu kararsızlık/güvensizliğiniz ilişkinizi boşuna yıpratmayın..

Evet o konu benimdi şimdi hatırladım sizi
Aşık olduğundan hiç şüphem yok, aramız çok uzun zamandır kötüydü
İkimizin de geçmişe nefreti, saplantıları vardı
Ama bugün hallettik, yani o halletti ben yeni bir saplantı buldum :19:
Bunca zamandır eski eşini unutamadı mı diye takıyordum hep sallıyordu o konuyu ama bu kadından ciddi anlamda bahsetti aşık olduğunu, bilemedim, benden çok sevdi mi diye takıyorum ama 7 yıl önceki bitmiş kazık yenmiş kişiden daha az seviyor olamaz ya :95: O gelmese ben de aşık olduğum kişiyi umursardım hala. Şimdiki heyecan taze aşk taze elbet bir zamanlar birini seveceğiz, çok seveceğiz. Belki onla olmayacak kısmetim de ilerde eşime diyeceğim ben bu adamı çok sevdim diye:95:

ben de aynı sözü duymuştum. aynen şu sözü: sevgi neymiş şimdi gördüm. meğer ben hiç sevmemişim.( sen karşıma çıkana kadar demek istiyor) ve bunu diyen adam senelerce o kişiyi sevmiş ve ayrıldıktan sonra perişan olmuş. bazen bir kelime bütün hayatın olur, bazense felaketin. insan o anki duyguların etkisiyle kelimeleri böyle fütursuzca kullanabiliyor. ben sonradan anladım bana biçilen değeri..

sana tek diyebileceğim, zaman zaman zaman. bir sene sonra da iki sene sonra da aynı güzellikte gözlerinin içine bakıyorsa sorun yok demektir. ve sakın, hislerin gerçeğin önünü kapatmasın.

1 yıl oldu işte bakalım. İlla ki belli eder kendini karşınıza çıkar diyorsunuz yani? :44:

Çok geç olmasa bari çıkacaksa da çünkü öyle bir şey duyarsam yıkılırım, bu laflara bile bu kadar kırılıp yıkıldıysam :43:

Bir de beni kaybetmekten çok korkuyor, yaşça çok gencim, mutluyuz filan fazlasıyla mutlu edebiliyorum onu muhabbet etmek bile saatlerce onu bağlıyor bana bu yüzden yalan söyler diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X