Evet evlendi canım.O ekimde facesini kırmamla gördüğüm akıl sınırlarını aşan pisliklerinden sonra terkettim biliyorsun.2 ay sessizdi özgüce pislik hayatına devam ediyordu,ocakta tekrar dönmem için çırpınmaya başladı.Reddettim,hakaret ettim.Martta ne olur beni affet,beni senden başka mutlu edecek kimse yok diye yalvardı,yine kendi mutluluğu cümleye bakarsan,reddettim.Nisanda yine,bana dönmezsen bugün gidip birini isteyecek ailem sen olmadıktan sonra ha O ha bu dedi,git yuvanı kur dedim.Ertesi hafta yüzük taktım yazdı,dönersen çıkartır atarım dedi.Elim kızına yazık olmasın ne suçu var diye düşündüm,hayatımda biri var,git yuvanı kur kıymetini bil diye güzellikle yazdım bu kez.Mayıs ortası yarın nikahım var,dönersen gözümde hiçbişey yok yazmış,cevap vermedim.Mayıs sonu da işte,boğuluyorum ölüyorum evet de gidelim buralardan,kimsenin bizi tanımadığı yerlere gidelim yazmış ve bu adam bunu yazdığında 10 günlük bile evli değildi.Acıdan dizlerimi dövdüğüm anlar oldu ama hiçbir kadına kıyamam,hiçbir kadın bunu haketmez,sustum hep,Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Suçlu O,masum ben,sevdiğinin nikahına şahit olan yine ben oldum,Allah büyüktür ne diyim...nev inanmıyorum o ayrıldığın kişi evlendi mi
Net birşey söyleyemem ama hislerim çok kuvvetlidir,bu adam sizi seviyor bence;bazen gerçek sevgiyi bulduğunda tüm sevgi dediklerinin bir yanılsama olduğunu anlarsınız.Bence duygusu gerçek,ama dediğim gibi his benimki...Sevdiğinden şüphem yok lakin benimki en olmak kaygısı. Gelmiş geçmiş en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum. O hep bunu iddia etse de emin olmak istiyorum ama maalesef ki emin olamam, kanıtlanır bir şey değil ki bu yüreğe ve ağızdan çıkan sözlere bakıyor. Beni kaybetmekten deli gibi korkuyor, bu yüzden yalan söyler mi diye korkuyorum açıkçası ben beni kaybetmemek için. Maalesef ki yok, defalarca yemin etti. Gözlerinden mimiklerinden anladım zaten ki biliyorum ne yaptığını gizlemez ya hiç gizlemedi geçmişini bu anlamda hissettikleri açısından ama vesvese ah vesvese... Ağzından başkasına bir zamanlar bu kadar aşık olduğunu duymak bana çok dokundu sanırım, kaldıramadım...
1 yıl oldu işte bakalım. İlla ki belli eder kendini karşınıza çıkar diyorsunuz yani? :44:
Çok geç olmasa bari çıkacaksa da çünkü öyle bir şey duyarsam yıkılırım, bu laflara bile bu kadar kırılıp yıkıldıysam
Bir de beni kaybetmekten çok korkuyor, yaşça çok gencim, mutluyuz filan fazlasıyla mutlu edebiliyorum onu muhabbet etmek bile saatlerce onu bağlıyor bana bu yüzden yalan söyler diye korkuyorum.
Evet evlendi canım.O ekimde facesini kırmamla gördüğüm akıl sınırlarını aşan pisliklerinden sonra terkettim biliyorsun.2 ay sessizdi özgüce pislik hayatına devam ediyordu,ocakta tekrar dönmem için çırpınmaya başladı.Reddettim,hakaret ettim.Martta ne olur beni affet,beni senden başka mutlu edecek kimse yok diye yalvardı,yine kendi mutluluğu cümleye bakarsan,reddettim.Nisanda yine,bana dönmezsen bugün gidip birini isteyecek ailem sen olmadıktan sonra ha O ha bu dedi,git yuvanı kur dedim.Ertesi hafta yüzük taktım yazdı,dönersen çıkartır atarım dedi.Elim kızına yazık olmasın ne suçu var diye düşündüm,hayatımda biri var,git yuvanı kur kıymetini bil diye güzellikle yazdım bu kez.Mayıs ortası yarın nikahım var,dönersen gözümde hiçbişey yok yazmış,cevap vermedim.Mayıs sonu da işte,boğuluyorum ölüyorum evet de gidelim buralardan,kimsenin bizi tanımadığı yerlere gidelim yazmış ve bu adam bunu yazdığında 10 günlük bile evli değildi.Acıdan dizlerimi dövdüğüm anlar oldu ama hiçbir kadına kıyamam,hiçbir kadın bunu haketmez,sustum hep,Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Suçlu O,masum ben,sevdiğinin nikahına şahit olan yine ben oldum,Allah büyüktür ne diyim...
Hala da çok seviyorum inan.O kıza kıyamadığım için benden ümidi kessin diye hayatımda biri var kur yuvanı dedim.Dünyada herkes sevilmeyi hakeder de böyle bi adam etmez diye düşünüyorum,onu bu mübarek kandil günü Allaha havale ediyorum.Allah Onu da,Ona bu mayayı veren annesini de bildiği gibi yapsın.Çok çektim,aklımı yitireceğimi sandığım zamanlar oldu ama dönmedim.İnsan sevgisiz belki zor ama onursuz hiç yaşayamaz.evlendiği kadına acıdım şimdiama seni tebrik ediyorum. çok seviyordun, dönmemişsin. yoksa yeniden aynı acıları yaşayacaktın.. eden bulur elbet bir gün..
Biraz yüreğime su serptiniz. Artık bitti o ve ben bugün fark ettim ki sen en değerlisin benim için, senle konuşmaktan oturmaktan çok daha mutluyum onunla olduğumdan diyor. Baya açıksözlü paylaşır çoğu şeyi, bir de sana yalakalık yapmam biliyorsun kötü şeyleri söylediğim gün de çok oldu sevmiyorum derdim açıkça ama sen en çok aşık olduğumsun diyor. 1 yıldır gerçekten o adama yapmadığım eziyet kalmamıştır herhalde hala benimle ama beynimi gırç gırç tırmalıyor bu fikirler nasıl kurtulurum bilemiyorum.
Hissediyorum ilk günden beri hissediyorum. Ben onla tanıştığımda inanılmaz bir bunalımdaydı. Gözleri parlayarak izliyor beni, canım diye sarılıp sıkıştırıyor gıdıklıyor filan, ilk günden beri kalbi inanılmaz hızlı atıyorAma korkuyorum, en çok aşık olduğu kadın ben olmak istiyorum... Aklında geçmişin kırıntısı kalmasın istiyorum... Sana ondan kat kat daha fazla aşığım diyor ama bilemiyorum içim rahat olsun diye mi diyor gerçekten mi diyor...
Tebrik ederim canıım...
Sizin adınıza çok sevindim , inşaAllah aileler de hayırlısıyla ikna olur sizde mutlu mesut yaşarsınız canım, sonunda ferahlamşsınız :)
Amiiin, Allah razı olsun canım
İnşaAllah her şey gönlünce olur , seni de katarız nişanlılar arasına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?