Nasıl anlaşılır ki bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nev inanmıyorum o ayrıldığın kişi evlendi mi
Evet evlendi canım.O ekimde facesini kırmamla gördüğüm akıl sınırlarını aşan pisliklerinden sonra terkettim biliyorsun.2 ay sessizdi özgüce pislik hayatına devam ediyordu,ocakta tekrar dönmem için çırpınmaya başladı.Reddettim,hakaret ettim.Martta ne olur beni affet,beni senden başka mutlu edecek kimse yok diye yalvardı,yine kendi mutluluğu cümleye bakarsan,reddettim.Nisanda yine,bana dönmezsen bugün gidip birini isteyecek ailem sen olmadıktan sonra ha O ha bu dedi,git yuvanı kur dedim.Ertesi hafta yüzük taktım yazdı,dönersen çıkartır atarım dedi.Elim kızına yazık olmasın ne suçu var diye düşündüm,hayatımda biri var,git yuvanı kur kıymetini bil diye güzellikle yazdım bu kez.Mayıs ortası yarın nikahım var,dönersen gözümde hiçbişey yok yazmış,cevap vermedim.Mayıs sonu da işte,boğuluyorum ölüyorum evet de gidelim buralardan,kimsenin bizi tanımadığı yerlere gidelim yazmış ve bu adam bunu yazdığında 10 günlük bile evli değildi.Acıdan dizlerimi dövdüğüm anlar oldu ama hiçbir kadına kıyamam,hiçbir kadın bunu haketmez,sustum hep,Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Suçlu O,masum ben,sevdiğinin nikahına şahit olan yine ben oldum,Allah büyüktür ne diyim...

Net birşey söyleyemem ama hislerim çok kuvvetlidir,bu adam sizi seviyor bence;bazen gerçek sevgiyi bulduğunda tüm sevgi dediklerinin bir yanılsama olduğunu anlarsınız.Bence duygusu gerçek,ama dediğim gibi his benimki...

insan kendini bir yere kadar saklayabilir. bir sene ortalama bir zaman. işte asıl bundan sonrasına dikkat et.. hislerine hep güven. ama seni huzursuz eden şeyin ne olduğunu da sağduyuyla irdele. hislerin mi yoksa vesveselerin mi? bir de sen ondan çok gençmişsin, bilemedim şimdi:26: belki de senin gençliği, enerjini kıpır kıpırlığını seviyordur. bilemiyorum da tanımıyorum ki ikinizi de:) yani bunlar seçeneklerden bazıları. ben yine de herşeyi zamanın göstereceğine inanıyorum..

evlendiği kadına acıdım şimdi ama seni tebrik ediyorum. çok seviyordun, dönmemişsin. yoksa yeniden aynı acıları yaşayacaktın.. eden bulur elbet bir gün..

evlendiği kadına acıdım şimdi ama seni tebrik ediyorum. çok seviyordun, dönmemişsin. yoksa yeniden aynı acıları yaşayacaktın.. eden bulur elbet bir gün..
Hala da çok seviyorum inan.O kıza kıyamadığım için benden ümidi kessin diye hayatımda biri var kur yuvanı dedim.Dünyada herkes sevilmeyi hakeder de böyle bi adam etmez diye düşünüyorum,onu bu mübarek kandil günü Allaha havale ediyorum.Allah Onu da,Ona bu mayayı veren annesini de bildiği gibi yapsın.Çok çektim,aklımı yitireceğimi sandığım zamanlar oldu ama dönmedim.İnsan sevgisiz belki zor ama onursuz hiç yaşayamaz.

kavga anlarında, kırgınlık anlarında falan o fikir biraz sesli sesli yankılanabilir aklında ama kulak asma sen. öyle olsa sana söylerdi eminim. ben kendimden biliyorum. gerçekten aşılabiliyor o insanlar, bir süre bazen insan öyle birine sahip olmayı bile çok havalı bir şey sanıyor açıkcası. ama bi bakmışsın başkası gelmiş almış gönlünü

canım bana sorarsan eğer hiç bir zaman onu senden daha çok sevdi mi , sevmedi mi bunu anlayamazsın , çünkü neticede kalbini yarıp bakamazsın , aklını okuyamazsın ...

ve emin ol seni ilgilendirsen kısmı da sana ne kadar aşık olduğu , ona ne kadar aşık olup da sen ondan önde misin değil misin değil,,
ya evet kadınlar böyle ayrıntı şeyleri düşünürler ama seni seviyor mu seviyor :) hemde anlattığın kadarıyla deli gibi seviyor , e sende onu seviyorsun , senden önce ilişkisi olmuş o kadını da sevmiş, ama bak senden önce..

insan unutabilme özelliğine sahip bir varlık , o unutup seni sevmiş ve bana sorarsan geçmişi fazla kurcalama, çünkü küllenmiş bir korun tekrar alevlenmesini istemeyiz di mi , sen sen ol , onunla hayatına bak , geçmişe takılma canım ,, yardımcı olabildiysem ne mutlu..

Merhaba kızlar
O kadar doğru, güzel ve ferahlatıcı şeyler yazmışsınız ki içim aydınlandı
Bugün sevgilimle kendimize doğrular günü ilan ettik. Çünkü ben artık içimde sakladığım şeyleri ona söylemek istiyordum. Bunlar bana set gibi duvar gibi geliyordu.

İtiraf edemediğim şeyleri ettim, hep içimde bir sıkıntıydı bu geçmişte gizlediğim şeyler ve meğer boşuna kendime sıkıntı yapıyormuşum. Hiçbirini dert etmedi, tam aksine söylediğin iyi oldu içim rahatladı. Neden böyle beyaz yalanlara başvuruyorsun senin için daha çok endişelenip merak ediyorum dedi.
Beni böylesine hatalarımla kabul eden, sarıp sarmalayan bir erkek yolladın bana Allahım, şükürler olsun
Allahım bugün bir milat olmalı, milat!
Gözlerim doldu, taşıyor...

Bunca zaman aramız o kadar kötüydü ki hep aptalca oyunların, beyaz yalanların pençesinde sürünmüşüz.

Ve o konuyu da sordum madem doğrular günü söyle bakalım dedim o kadın hakkında sordum
Ben aslında onu senle tanıştığımda unutmuşum ama bugün fark ettirdin bana o psikolojiden çıktığımı, kimse sen olamaz artık benim için, kimseye senden daha aşık olamam, ilk günkü gibi heyecanla öptüm bugün seni ve bu hisse inanamıyorum, başka hiçbir kadın yaşatamaz bana bunu umrumda değil o dedi

Rabbim nazarlardan saklasın bu kez lütfen Amin
Bir de aileleri ikna ettik mi artık o benimdir ben de onun

Son düzenleme:
Tebrik ederim canıım...
Sizin adınıza çok sevindim , inşaAllah aileler de hayırlısıyla ikna olur sizde mutlu mesut yaşarsınız canım, sonunda ferahlamşsınız :)

Tebrik ederim canıım...
Sizin adınıza çok sevindim , inşaAllah aileler de hayırlısıyla ikna olur sizde mutlu mesut yaşarsınız canım, sonunda ferahlamşsınız :)

İnşallah canım İnşallah Amin
Darısı hepimizin başına
Allah sevdiğimiz adamları başımızdan eksik etmesin sizin hakkınızda da hayırlısı olsun canım nişanlınla

Son düzenleme:
Amiiin, Allah razı olsun canım
İnşaAllah her şey gönlünce olur , seni de katarız nişanlılar arasına :)

Amiiin, Allah razı olsun canım
İnşaAllah her şey gönlünce olur , seni de katarız nişanlılar arasına :)

Ah aileler bir razı gelseler hemen takıcaz yüzükleri ama hatırlatma şimdi mutluyum canım, İnşallah anlayacaklar zamanla aşkımızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…