Evet evlendi canım.O ekimde facesini kırmamla gördüğüm akıl sınırlarını aşan pisliklerinden sonra terkettim biliyorsun.2 ay sessizdi özgüce pislik hayatına devam ediyordu,ocakta tekrar dönmem için çırpınmaya başladı.Reddettim,hakaret ettim.Martta ne olur beni affet,beni senden başka mutlu edecek kimse yok diye yalvardı,yine kendi mutluluğu cümleye bakarsan,reddettim.Nisanda yine,bana dönmezsen bugün gidip birini isteyecek ailem sen olmadıktan sonra ha O ha bu dedi,git yuvanı kur dedim.Ertesi hafta yüzük taktım yazdı,dönersen çıkartır atarım dedi.Elim kızına yazık olmasın ne suçu var diye düşündüm,hayatımda biri var,git yuvanı kur kıymetini bil diye güzellikle yazdım bu kez.Mayıs ortası yarın nikahım var,dönersen gözümde hiçbişey yok yazmış,cevap vermedim.Mayıs sonu da işte,boğuluyorum ölüyorum evet de gidelim buralardan,kimsenin bizi tanımadığı yerlere gidelim yazmış ve bu adam bunu yazdığında 10 günlük bile evli değildi.Acıdan dizlerimi dövdüğüm anlar oldu ama hiçbir kadına kıyamam,hiçbir kadın bunu haketmez,sustum hep,Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Suçlu O,masum ben,sevdiğinin nikahına şahit olan yine ben oldum,Allah büyüktür ne diyim...