Cok dua et canim iyi insanlarla karsilastrsn rabbmm seni ben hep dua ederdm. Ve simdi.dualarimi yasarken buluyorm kendimi. Ama oyle bir etki etmiski.siyrlmak coook zor. Ama yinede bizim elinizde tabi. Tamamen olmasada kismen aiyrilabilirsn. Dusun Hala bile yemek yaparm olmadi diye tuttururm. Yanmda yok annem ama yapacagni yapmis zaten :)Gerçekten çok sevindim. İyi insanlar çıkmalı benimde karşıma. Bazen düşünüyorum. Aynı bunları benimde başıma gelir mi diye üniversitede atlatır mıyım diyorum. Sadece umuyorum. Çok teşekkür ederim mesajınız için. Nasıl düzelticem bilemiyorum. Ama istediklerimi onun asla yapamazsın dediklerini teker teker yapsam. İyi olurdu. Gerçi o yinede eleştirir. Güçlü durmak istiyorum.
Ona inat güzel bir bölüm kazan oku ve onu utandır.Akıl ve mantığımı kaybetmeme ramak kaldı . Annemle yaşadığım problemlerin sonu gelmiyor. Asla ama asla dinlemiyor beni . Ayrıca aşırı derecede egosu ve sürekli benimle kendisini kıyaslayıp gereksiz eleştiri. Çok doldum. Evde olunca bilgisayarın başından kalkmıyor bilgisayar bitse telefonu. Sonrada bana sarıyor. Sürekli benimle alay etme ve asla ama asla hiçbir şeyimi beğenmeme. Örnek veriyorum bu yıl son senem üniversiteye hazırlanıyorum haliyle stres yapıyorum. Kendimi yemeğe verdim. 55 kilodan 60a çıktım. Zaten moralim bozuk bunları düşünmesi gerekiyor. Hadi diyorum olabilir. Sonuçta düşünmek zorunda değil. Ama o ne yapıyor ne zaman yemek yesek aşağılama çok kilo aldın güzel değilsin dana gibi yiyiyorsun yeme artık... Tabi gün içindede yok oran kusurlu yok burnun çirkin sen çirkinsin.. Bunu neden yapıyor bilmiyorum. Gerçekten durum çok komik gözükse de sürekli aynı şeyleri duygusuz surat ve gıcık ses tonuyla söyleyince insanda akıl mantık uçuyor. Dahası da var ne biliyim zeki değilmişim. Asla istediğim işi yapamıycakmışım. Zaten yanında durmamaya çalışıyorum. Aşağılamaya başladığında tepki vermiyorum. Ama içimde öle değil malesef..
Diyorum annem. Şu an kaybedersem ne yaparım çok özlerim pişman olurum diyip diyip. Affediyorum. Ama çok yıprandım. Bu şimdi olan bir şey değil kendimi bildim bileli böyle. Özgüvenim kalmadı. Ne yapmalıyım.
Düşündüm ama kütüphaneler 5te okuluma 6da kapanıyor. 8 ay kaldı. Sonunda bağlantımı koparamayacağım sonuçta gerçi farklı bir şehir. Yorumunuz için çok teşekkürler.çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.insan hasta olur böyle bir evde. hep diyorum herkes çocuk yapmamalı.
sana bir abla tavsiyesi,çok iyi bir yeri kazan ve kendi ayakların üstünde dur.
ben senin yerinde olsam kütüphaneye,dershaneye gider sabahtan akşama kadar oralarda olurdum.eve de yatmadan yatmaya gelirdim.muhattap bile olmazdım.
kilonu da hiç takma canım tamam mı? ahh ahh bir bilsen ben sınav senesinde nasıl kilo aldım :) seninki hiçbir şey. ye gitsin,kazan da güzel bir yeri. bak ben 4 ayda 20 kilo verdim,kilo verilir.ama bu sene çok önemli. ben de kazandım güzel bir yer,kiloyu da verdim gitti.
sen derslerine odaklan,o evden de uzaklaş.
Niye ters psikoloji hayır kazandığımda nerden bulucam o özgüveni siz böle bir sorun yaşadınız mı ? Direk her şey düzeldi mi ?Ben ortaokul ve lise dönemimde çok çekmiştim annemden, "tembelsin sen yapamazsın ama halanın kızı şurayı kazanır", "kapılardan sığmıyorsun biraz tut boğazını", "halanın kızı araba aldığında camlarını sen silersin", "kafa yok sende okuyamazsın sen" vb. bir sürü hakaret ve karşılaştırma o dönemlerde evlatlık olduğumu düşünüp gizli gizli ağlama krizleri yaşardım, dua ederdim gerçek ailemi bulayım diye,ne zaman ki üniversiteyi kazandım, o zaman düzeldi annem. Meğer beni gaza getirmek, hırslandırmak için ters psikolojiymiş yaptığı... Belki annenin niyeti de o olabilir kulak asmamaya çalıs ben cevap vermez içimde yaşardım kırgınlığımı zor oldu ama atlattım Çok Şükür hala bazen içten içe üzülürüm o dönem yaşadıklarıma... Umarım sende güzel bir yer tutturarak başarınla gereken cevabı verirsin annene.
bildim bileli böyleMenopoza girmiş olabilir mi? Her zaman böyle değildi sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?