Selam bacılar :)

çok büyük bir dert olmamakla beraber içimi kemiren bir saçmalığım var. Habire kendimi yemektense kızçelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye düşündüm. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum
Ben eşimi kıskanıyorum kızlar evlenmeden önce o beni kıskanırdı çok. Hani bende beni öyle rahatsız edecek kadar bir sey yoktu.
Ama şimdi adamın spor yapmasını bile kıskanıyorum

. Salakça oldugunu biliyorum. Ama ona bir şey demesem de kendi icimi yiyorum

yani onun başı ağrımıyor her daim evet ama ben kendimi yiyorum.. İşte ya kas yaparsa , ne bileyim is yerinden kimle konuştu etti . Bana çok aşık evlendi ben de ona öyle. Ama aklinda benden başka biri var mıdır gibi gibi kıskançlıklar bile başladı. Bu arada sosyal medya vs bile kullanmıyor. Bi de kullansa kıskançliktan kendimi keserim galiba . Burçlara inanır mısınız

yengec burcuyum. Onun da etkisi olabilir.
Yani sizce neden olur bu ? Ve aşmak istiyorum. Acaba hani evlenince bağlılık mı arttı da böyle oldum? Ya da çalışmıyorum diye özgüvenim mi düşmüştür? Evlenmeden önce çalışıyordum şu an ise memurluk için sınava hazırlanıyorum. Bu arada kilo verdim 47 kiloyum zayıfım diye kendimi de eskisi kadar beğenmiyorum. Sevgiliyken daha güzeldim.