Nasıl aşabilirim 😊

En çok hangi halinizi beğeniyorsanız o halinize geri dönün bence. Sanırım özgüven konusunda biraz sıkıntı çektiğiniz bir dönemdesiniz. Ne kadar kıskanırsanız kıskanın bu konuyu hiç dile getirmeyin. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin :)

Tamamm işte bu güzel bir taktik oldu 😁 asla dile getirmicem . Dönemiyorum ki . 4 yıldır 47yim. Bela gibi üstüme yapıştı bu kilo 😀

Tamamm işte bu güzel bir taktik oldu 😁 asla dile getirmicem . Dönemiyorum ki . 4 yıldır 47yim. Bela gibi üstüme yapıştı bu kilo 😀
YouTube da bununla ilgili videolar görüyorum. Bazıları nasıl kilo aldığını ve bu süreçte neler yediğinden bahsetmiş. Belki yardımcı olabilir🤗

Yeni evli değilim😊 4 bucuk yıllık evliyim. Benimki de oyle 1.90 boyu ben kisayım. Başta hep topuklu giyerdim sonra amaaan dedim spora döndüm.
Boylu poslu olunca hepten bi kıskançlık oluyor dediginiz gibi. Ben sizin oldugunuz konuma tahmini ne zaman gelirim acaba 😀😀 10 yıl şart mı? Ayyy bir an önce geleyim lütfenn:)
Ne yalan söyliyim benim de 5 sene kadar sürmüştü :KK70: nasıl geçti bilmiyorum ki maşallah diyim eşim de boylu boylu olunca da daha bi bakan oluyor Allahım o ne kıskanmaydı öyle topuklu giyerdim şimdi çoğunluk spor nasıl geçti bilmiyorum ki geçer zamanla ya şimdi de çok fena özgüven patlaması var onu napcaz bilmem :KK70:aldatırsa kendi bilir kendi kaybeder bakarsa da umrumda değil aşırı bi kıskanmama hali var 😁ben de bazen Allah özene bezene yaratmış deyip göz ucuyla bakıyorum belki ondandır :KK70:ama kötü niyetle değil tabii

Ne yalan söyliyim benim de 5 sene kadar sürmüştü :KK70: nasıl geçti bilmiyorum ki maşallah diyim eşim de boylu boylu olunca da daha bi bakan oluyor Allahım o ne kıskanmaydı öyle topuklu giyerdim şimdi çoğunluk spor nasıl geçti bilmiyorum ki geçer zamanla ya şimdi de çok fena özgüven patlaması var onu napcaz bilmem :KK70:aldatırsa kendi bilir kendi kaybeder bakarsa da umrumda değil aşırı bi kıskanmama hali var 😁ben de bazen Allah özene bezene yaratmış deyip göz ucuyla bakıyorum belki ondandır :KK70:ama kötü niyetle değil tabii

Neye bakıyorsunuz anlamadım😀

Back
X