Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Cok haklısınız. Ona bi daha hayatımda yer vermicem. Bi daha yazabilme ihtimali bile olmıcak

Tövbe estağfirullah.
Hazır kurban da geliyor bu pislik defolduğu için kurban kesin.

Ve lütfen insanları seçin. Bu insanın ağzından illa ki önceden genel bir konuda olsa da küfür duymuşsunuzdur.

Bu ilk değil bana yaptığı daha önce de cok küfrettti ama bu en ağırıydı

allahım midem bulandı okurken kurtulduguna şükür namazı kıl hatta sevin aklından da telinden de sil bu insan müsveddesi lagım ağızlıyı. sen makammısın kimsin sen be sana ne ne istiyorsa öyle giyerrrr sinirimi nasıl hoplattı insan müsveddesi

Bu tarz şeyleri bu şekilde telafuz eden birisini burda konu etmeniz bile gereksiz - Vaktinizi böyle gereksiz insanlara harcamayın. Üzülmeyin. Temiz bir çizgi çekin ve hayatınızdan tamamıyla çıkarın. Seviye diye bir şey kalmamış - aklı başında bir insanın asla ağzına almayacağı kelimeler bunlar!!! Biraz kendinize gelin ve üzümeyi bırakın.

Bu ne ya ? Nasıl bi damarına basılmış hissetmis olabilir ki ? Şimdi birsey dicemde neyse ban yemek istemiyorum. Terbiyesiz !... şükür namazı kılmalısın..

Engelleyin engelini de kaldırmayın zira bir süre sonra geri dönebilir siz de yumuşayıp kabul edebilirsiniz

Bu adamla evli olmadığını çıkarıyorum, doğru mu?
Kızım Allah aşkına uzak dur bu adamdan. Sen şükret evlenmeden kurtulmuşsun.
Ayrıca, beni aldattığı diyorsun. Ya madem aldattı ne vardı da geri döndün bu adama.
İşte kendine saygısı olmayana böyle yaparlar. Biraz akıllanın !!!!!
Bundan sonra da bu adama dönersen zaten sana acımaktan başka yapacağımız bir şey olmaz.

Seni bundan sonra rahatsız ederse direk savcılığa gideceğini felan söyle de kurtul şu adamdan...

Evlisiniz sandım. Sevgilinizse tekmeyi vurmak daha kolay. Niye kendinizi bu kadar üzüyorsunuz ki?! Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki böyle biriyle birliktesiniz.

O kıza attığı mesaj size nasıl ulaştı?

Bu lafları sayabilen adam dinden kapalılıktan bahsedemez bile kötü laf sahibinindir siz kurtulmuş olduğunuza dua edin iç yüzünü göstermiş seviye yerlerde sürünüyor,İçinde Allah korkusu olan bir adam kalkıp böyle seviyesiz sözler söylemez

Bana bir daha yazamaz adi. Bana yazma cesaretinde bulunamıcak!!!

Amann Allahim Aman allahim.ben boyle adamlarin yanindan dahi gecmeye korkar sehir degistriirim sen msjlarini silmiyorsun. Benim size diyecek lafim yok.ben boyle adami ne aileme yakistiririm ne kendime.ve inanim benim suan parmaklarim titriyor kufur konusunda adam level atlamis.bu adam size iftirada atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…