Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Hayır kız kardeşlerine laf ettiğin için falan söylenmedi. Adam seni sevmediği için söylüyor. Ve iğrenç bir karakteri var.
Sevmese bile herseyin bir haddi var
Engelle tatlım ya
Bırak Allah’ından bulsun
Bir kıza böyle konuşandan kimseye hayır gelmez bırak
Benim sevgilim eski sevgilisi hakkında böyle msj atsa bana yüzüne bakmam ya

Varoşluğun dibi...
Yerinizde olsam dünyayı durdurur, 2 dk’lığına hanımefendi imajımı kenara koyar ve ağzıma geleni içinden girer dışından çıkar, ne var ne yoksa söylerr.. güzelce bir deşarj olur, sonrada cevap beklemeden engellerdim. Akabinde tekrar hanımefendi kimliğimle hayatıma devam ederdim. Hem de içimde kalmaz sonradan söyleyemediklerim...
Bazıları bundan anlıyor gerçekten..

Şükrediyorum. Ama böyle insanların kendini bi halt sanmaları zoruma gidiyor. Hak etmedim ben bunları

Şöyle düşün: bitmeseydi haketmediğin bir sürü şeyi daha yasatacagi aşikar.
Zararin neresinden dönsen kardır

Ona cevap vermedim bile vermicem de. Engelledim. Bi daha bunları söylicek durumu olmıcak onun

Bir büyüğüm ilerdeki (sevgili-eş) seçiminiz daha sonra yaşamınız ve yaşantınız olur derdi.

Bu nedir yahu ? Nasıl bir terbiyesizlik,hadsizlik. Böyle aşağılık kelimeleri yazan insandan ben herşeyi beklerim. Bence hiç üzülme sevin bu ne idüğü belirsizden kurtulmuşsun. Ayrıca bu mesajları bence ekran resmî yapıp bir yere kaydet. Allah korusun seni tehdit eder kanıt olur elinde.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Bütün küfürleri elimde silmicem de. Öyle bir şey olursa öyle yapacağım

Bu ne Allah askina kufur etmeyi yenimogrenmis liseli ergenlee gibi... Muhattap bile olmaya degmez, baslik acmaya hic degmez

Hayatınızdan bu “kalitesizlikte” her insanı çıkarıp atmadan mutlu olamazsınız.

Böyle konulara gelip kendi kocasını öven insanlardan nefret ederim öyle algılamayın, sadece anlamanız için örnek vericem, insan aşağı yukarı herkesi tahmin edebiliyor şuan benim birlikte olduğum insan asla mükemmel değil bir çok kusuru var belki, belki ilerimiz bile yok, ama en azından hangi konuma gelirsek gelelim bana bu kadar küfür edecek biri değil. Bu adamınki tam rezillik yanlış anlamayın ama kusmuk gibi bir varlık , benim ‘insan’ sınırımın içine girmiyor. Kepazelik çirkinlik yani ne kadar kötü tanım varsa dünyada.. bide utanmadan gitmiş kıza yazmış omurgasız.

Bu adamın yanında olsanız belki size elini de kaldıracaktı. Böyle bi insan baştan mükemmel olabilir mi sizce ? İllaki vardı kusurları siz üzerini örttünüz. Mesela arkadaşıyla tartıştı bu kadar seviyeyi düşürdü önemsemediniz yada herhangi birine şiddet eğilimli bir davranış gösterdi vs vs.. hata sizde birazcık da

Şimdi üzülmenin ağlamanın sırası değil. Aklınızı başınıza alın ben bu omurgasızı nasıl sevdim nerde hata yaptım deyin ve o hatayı bir daha yapmayın. Ki insanın kalitesini gösteren yegane şeylerden biri de hayatındaki insanlar’dır. Böylelerini hayatınızdan çıkarın ne arkadaş ne eş ne dost olunmaz bu kadar seviyesizleşebilen biriyle.

Tövbe estağfirullah.
Hazır kurban da geliyor bu pislik defolduğu için kurban kesin.

Ve lütfen insanları seçin. Bu insanın ağzından illa ki önceden genel bir konuda olsa da küfür duymuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…