nasıl atlatıcam bunu...:(((((((

herzamanki gibi doğrusun lale ne diyeyim...

Çok teşekkürler..
Ben üzülmenizi istemiyorum..
Aslında hiç bir genç kızın üzülmesini istemiyorum da ama birazcık dikkatli adım atın nolur..
Bu hayatta sizden daha önemli hiç kimse yok,bunu bilin ve öyle yaşayın ki karşınızdaki erkek düşsün üzerinize
..

1 ay lık flörtle evlilik mi olur?bende olsam bende kaçarım....acele etme zaman ver....belki birkaç ay sonra sen onu istemiyeceksin...

hepiniz haklısınız kızlar...
ama işte insan kabullenemeiyo.o kadar lanet bir durum işte..insan mantığına söz geçiremiyor.

sizi sevmemiş...
acı ama gerçek,seven insan sahip çıkar sevdiğine hiçbir şartta vazgeçmez....
üzülmeye değmez bence önünüze bakın...

evet de evliliğe bu acele neden anlamadım doğrusu...hem siz de daha 1 ay tanıdıgınız biriyle evlenmek istıyorsunuz ,daha tanımadan evlenmek tuhaf değil mi?

hem evlenelım demek yerıne onun sizi düşünerek evlenmekten bahsetmesini bekleseydınız daha ii olmaz mıydı?

ayrılığa getirmiş cunku sıkılmıştır daha yenı tanıştıgınız biri hanı 1 aylık biri size evlenelim die tuttursa ne düşünürsünüz ki?
ben altında bit yeniği ararım açık konuşayım....

derim ki ya daha once bişi oldu hemen evlenmek istıyor ya da evlenmek için benı seçti kek olarak falan derim....

ağır yazmadım yanlış anlamayın ama bu böyle.....

Arkadşım bence de çok aceleci davranmışsın. Hem sadece onun açısından düşünmüyorum senin açından da öyle. Bir ay gerçekten çok ama çok kısa bir süre ciddiyete dökmek için.
Bekle bakalım seni tekrar ararsa ve devam etme kararı alırsanız adımları daha soğukkanlı ve yavaş
atmakta fayda var. İçini ferah tut...

kızlar şu da var;
o bana bu aceleciliğimden tedirgin olduğunu söyleyince ve 1 yıllık zaman isteyince ben birdaha bu konuyu açmicağıma söz vermiştim ve 1 yıl konusunu da kabul etmiştim.
ve ondan sonra gercekten de evlilik lafını ağzıma almadım ve en ufak bir imada dahi bulunmadım.

adam haklıymış bence daha tanımadan nasıl evlenilir ki
zaten en az 1 sene falan geçmesi gerekir tabi bu benim düşüncem
erkek sonuçta sıkıya gelemez bitirir hemen
zaten o çok bağlanmamış sanırım bağlansa hemen ayrılık lafını etmezdi

annenizle evine gitmeniz onda büyük ve anlamsız bir baskı oluşturmuş olabilir. babanızı da götürseydiniz tam olucakmış.

annenizle evine gitmeniz onda büyük ve anlamsız bir baskı oluşturmuş olabilir. babanızı da götürseydiniz tam olucakmış.

annemle onun evine gitmekmi???
nerden çıktı ki bu..yok öyle birşey.
yazdıklarımı tamammen yanlış okumuşsunuz..
annemle ankaraya beraber gittik benim evimden ve dönüşte de annem benimle geldi dedim ben.

internetten tanışınca insan da zaten biraz acaba yanlış anlaşılır mıyım korkusu oluyor
bir de sen ısrar edince daha da ürkmüş
ama üzülme başkasını da bulursun

Son düzenleme:
annemle onun evine gitmekmi???
nerden çıktı ki bu..yok öyle birşey.
yazdıklarımı tamammen yanlış okumuşsunuz..
annemle ankaraya beraber gittik benim evimden ve dönüşte de annem benimle geldi dedim ben.

sonra 1 ay geçti ve biz annmle tekrar ankya gittik 3 günlüğüne..bu sefer onun evinde zmn gecirdik......akşam yine yoa çıkcaktık tabi annemle pazar akşamı..
bizi gelip evden aldı aştiye bıraktı..annemin elini öptü vs..bunlar hep artıyd benm için..

yanlış anlatmış da olabilirsin. her halukarda annenle tanışması iyi olmamış bence bu kadar kısa sürede. erkeklerde "analı kızlı beni avuçlarına alacaklarını sanıyorlar" adlı bir hastalık vardır.

zaten ben biçok noktada hatalı davrandığımı hep söylüyorum..
o yüzden bu pişmanlığı ve üzüntüyü yaşıyorum zaten..nasıl atlatıcam demem de bundan.

evinde kalmana sebep neydi peki ? ister istemez yakinlasma olmustur dimi.. herneyse olan olmus bundan sonra ayni hataya dusmemek gerek : )

bence olayları net yazmadığın için okuyanlar yanlış anlayıp yorum yapıyorlar,sende sürekli düzeltiyosun öle olmadı, böle olmadı ..diye ,olan olmuş fazla sıkıp üstüne gidince haliyle onunda aklında bi sürü düşünce oluşmuştur neden bu kadar ısrar gibi boşver zaman bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…