nasıl atlatıcam bunu...:(((((((

buraya yazarken insan bazı şeyleri yanllış aktarabiliyor haliyle veya çok fazla ayrıntıya giremeyebiliyor..

slm kızlar..
aradan yaklaşık 10 gün geçti ve o beni aradı..
bana; birbirimizi boğmadan, evlilik diye ısrar etmeden bu ilişkiyi yaşamaya var mısın dedi..
ben de; yani birlikte güzel zaman geçirecez( ki aramızda 9 saatlik mesafe var ben ank ya ayda 1 gidiyorum maksimum), sonra da herkes kendi yoluna gidecek, benden sonu ayrılık garantili olan bi ilşkimi istiyosun dedim..hayır dedi..ama bu sefer işin en başından " biz bu ilişkinin sonunda" evlencez demem dedi. ben de: " e yine iş benim dediğime geliyo, sonunda evlilik olmucaksa her halükarda ayrılık olucak, ama 1 ay sonra ama 5 ay sonra, 1 yılsonra " dedim.. o da ; " insanlar bi ilişkiye başlarken nasıl olsa ayrılcaz, veya biz kesin evlencez diye başlamaz " dedi.." bunlar zaman içinde olgunlaşır , zaten olucaksa olur kendiliğinden" dedi..
ne yapayım şimdi kızlar söylermisiniz..:1no2:devam etmelimiyim onunla, yoksa güvenmeyimmi, sonunda yine acı çekiceksem neye yararsenağlama

1 aydir tanistigin biriyle evlilikmi düsündün
hadi düsündün bide baskimi yaptin
ayyy bayilazaaaaaaam akannehir

yaa ne acisi güzelim yaaa 1 aydir tanidigin birinden ayrildin diye acimi cekiyosun???
bu kadar kolay baglanmaman gerekir
bir ayy, birine baglanmak icin yeterli bi süremi

bu on gun icinde kendi duygularini tartma firsatin olmustur mutlaka.. yani gercekten seviyormusun onu..yoksa sadece meslegimi seni cezbeden..bunlarin cevabi sadece sende..eger gercekten seviyorsan aradaki mesafeler sorun olmamali..bir iliskiye baslarken zaten hemen evlenelim diye baslanmaz ki..once birbirinizi iyice tanimalisiniz..dogru olan budur..uzaktan size cok hos gelen insan belkide tanidiginiz zaman asla anlasamayacaginiz biri cikacak..evlenip ayrilmakmi kolay,flort edip ayrilmakmi..bence en dogrusu herseyi zamana birakmak..

evet cnm haklısın..bu 10 günde kendime hep sordum ve ağır basan şey utanarak söylüyorum ki onun mevkiisi oldu bende..tabiki insan olarak da hislerim var ama ağır basan mesleği..
ve şuan kestirip atamamak adına dediğin gibi zamana bırakıcam sanırım..

1 aydir tanistigin biriyle evlilikmi düsündün
hadi düsündün bide baskimi yaptin
ayyy bayilazaaaaaaam akannehir

bayılma durrr:)
ben de hep arkadaşlarıma filan çok kızardım uyarırdım ama kendi başıma geldi...gaflet işte olabiliyomuş demekkiikafamçokkarıştı

seni nereye koyduğu belli, bence sakın inanma. yok eğer üzülmem, benim ihtiyacım olan şey bi ilişkim olsun da nasıl olursa olsun diyorsan başla. ki bunu demek de kolay değildir galiba.

çocuk gayet mantıklı konuşmuş. iyi niyetlerle başlarsın bir ilişkiye devam eder veya etmez. birbirinizi tanımaya çalışın önemli olan bu. dediği gibi zaman gösterir ne olacağını .

ya inanın ağzım açık okuyorum.. işiniz var, kendi ayakları üzerinde duran bir bireysiniz.. ve afedersiniz cahil cühela kesiminden birisi gibi " ağır basan mesleği" diyorsunuz..akannehir

erkeğin mesleği ile değil, karakteri, kişiliği ile, ruhu ile, hayat tarzı ile evlenilir..

çocuk gayet mantıklı konuşmuş. iyi niyetlerle başlarsın bir ilişkiye devam eder veya etmez. birbirinizi tanımaya çalışın önemli olan bu. dediği gibi zaman gösterir ne olacağını .

haklısın canım..
erkekleri anlamak gerçekten zor olabiliyor bazen..
ama şuan zamana bırakıp görmekten başka yapıcak bşy yok.
bir de şunu düşünüyorum..yani amacı sadece basit bir flört ya da kullanmak gibi çirkin bşy olsaydı benimle uğraşmaz, ankarada daha sık görüşüp zaman geçirebileceği birilerini bulurdu. sonuçta bu onun için çok da zor olmasa gerek

yaptığım yani daha doğrusu hissettiğim şeyin etik olmadığının hatta sağlıklı bir düşünce olmadığının farkındayım..şaşıyorum kendime bu insanla tanıştığımdan beri zaten..ama bazen insan gerçekten söz geçiremiyor mantığına..ben sadece telkin ediyorum kendimi böyle düşünmemek için napabilirim..
sonuçta insan sadece düşüncelerine hükmedebiliyor, duygularına değil malesef:1no2:

ben de öyle düşünüyorum,zaten kötü niyet hissettiğin an bırakırsın gider. ama onsuz da duramıyorsun anladığım kadarıyla,şans vermeye değer. belki düzgün bir insandır,hiç belli olmaz. tam tersi de olabilir,gözünü açık tut. objektif ol,duygularına kapılmamaya çaılş. iyi olur inşallah senin için,mutluluklar diliyorum..

tüm eleştirilere de açığım..
zaten bunalı duymak benim için gerçekten önemli..o yüzden bu konuyu buraya açtım zaten..dışardan bakan tarafsız bi gözün değerlendirmeleri, yapılan bir yanlışı en açık şekilde söylemesi etkili olucaktır.

merhaba kücük dünya
anladıgım kadarıyla seviyorsun baglanmışsın..bence evlilik olayını at kenara dursun orda.. sevdigin insanla flortluğunu yaşa gittigi yere kadar, zaten gecirdiginiz zaman şekillendirecek ilişkinizi ..evlilik zor bir karar olmalı bence ..sevgilinin istememesine takılmadım ben, senin ısrarla istemene takıldım.. bırak hic sözünü acma evliligin ..kendini agırdan al o istesin o ısrar etsin seninle evlenmek istiyorum diye .olmazsada böyle birsey hislerin soguyana kadar flortlugunu devam ettir.yaşın kaç bilmiyorum ama bekarlıgın güzel taraflarını gör evlilik icin de hayırlısını dile ..aşk bitene kadar degil, ömür bitene kadar sürmeli evlenince ..buna degicek bir insan olmalı iyi düsünmeli heryönüyle

nasıl yani ?? kullanmak filan mı?

hayır. onun yanına ayda bir gidebileceğini yazmışsın. o senin yanına kaç kez gelebilecek? bunu neden düşünmüyorsun? senin onun yanına gidip geleceğinden emin mi bu adam? ayrı şehirlerdesiniz ve orda da sevgilisi olsa nerden bileceksin? en baştan evlilikten bahsetme diyen birine nasıl güveneceksin?

nefret ettim bu çağın adamlarından ben yaa...akannehir

yaşım 24 canım:)
ondan tamamen soğumak istiyorum..haliyle bana yaşattığı üzüntülerden sonra ilk zamanlardaki gibi değilim ama tamamen duyarsızlaşıp mantıkla hareket etmek istiyorum.

sadakat konusunda bşy diyemem canım..ou sorgulayacak aşamada bi ilşki değil çünkü şuan..
o buraya gelmek istedi ama olmaz çünkübeni herkes tanıyo burada küçük yer..bunu ona söyledim o mezvuu kapandı..ben zaten 1 yıldır dısardayım..ailem ankarad olduğu için de onunla tanışmadan öncede her aya düzenli gidiyorum ankaraya..bundan sonrada öyle olur..
zaten orada başka birini bulacaksa o insan üzerinde kafa yorup düşünmeme hiç gerek kalmaz.

Ne kadar dogru konusmus erkek arkadasiniz , bir iliskiye basladiginda kendini kasmak ve aninda bir hedef belirlemek cok yanlis, insan tanidikca yasadikca anlar o insan bana uygunmu degilmi diye... bir insan sirf hakim avukat veya doktor diye es olarak secilmemeli ...ve insan beraber oldukca duygular yogunlasir. Umarim sizde bunu zamanla anlarsiniz ve is isten gecmis olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…