bu on gun icinde kendi duygularini tartma firsatin olmustur mutlaka.. yani gercekten seviyormusun onu..yoksa sadece meslegimi seni cezbeden..bunlarin cevabi sadece sende..eger gercekten seviyorsan aradaki mesafeler sorun olmamali..bir iliskiye baslarken zaten hemen evlenelim diye baslanmaz ki..once birbirinizi iyice tanimalisiniz..dogru olan budur..uzaktan size cok hos gelen insan belkide tanidiginiz zaman asla anlasamayacaginiz biri cikacak..evlenip ayrilmakmi kolay,flort edip ayrilmakmi..bence en dogrusu herseyi zamana birakmak..
1 aydir tanistigin biriyle evlilikmi düsündün
hadi düsündün bide baskimi yaptin
ayyy bayilazaaaaaaam akannehir
seni nereye koyduğu belli, bence sakın inanma. yok eğer üzülmem, benim ihtiyacım olan şey bi ilişkim olsun da nasıl olursa olsun diyorsan başla. ki bunu demek de kolay değildir galiba.
slm kızlar..
aradan yaklaşık 10 gün geçti ve o beni aradı..
bana; birbirimizi boğmadan, evlilik diye ısrar etmeden bu ilişkiyi yaşamaya var mısın dedi..
ben de; yani birlikte güzel zaman geçirecez( ki aramızda 9 saatlik mesafe var ben ank ya ayda 1 gidiyorum maksimum), sonra da herkes kendi yoluna gidecek, benden sonu ayrılık garantili olan bi ilşkimi istiyosun dedim..hayır dedi..ama bu sefer işin en başından " biz bu ilişkinin sonunda" evlencez demem dedi. ben de: " e yine iş benim dediğime geliyo, sonunda evlilik olmucaksa her halükarda ayrılık olucak, ama 1 ay sonra ama 5 ay sonra, 1 yılsonra " dedim.. o da ; " insanlar bi ilişkiye başlarken nasıl olsa ayrılcaz, veya biz kesin evlencez diye başlamaz " dedi.." bunlar zaman içinde olgunlaşır , zaten olucaksa olur kendiliğinden" dedi..
ne yapayım şimdi kızlar söylermisiniz..:1no2:devam etmelimiyim onunla, yoksa güvenmeyimmi, sonunda yine acı çekiceksem neye yararsenağlama
evet cnm haklısın..bu 10 günde kendime hep sordum ve ağır basan şey utanarak söylüyorum ki onun mevkiisi oldu bende..tabiki insan olarak da hislerim var ama ağır basan mesleği..
ve şuan kestirip atamamak adına dediğin gibi zamana bırakıcam sanırım..
çocuk gayet mantıklı konuşmuş. iyi niyetlerle başlarsın bir ilişkiye devam eder veya etmez. birbirinizi tanımaya çalışın önemli olan bu. dediği gibi zaman gösterir ne olacağını .
ya inanın ağzım açık okuyorum.. işiniz var, kendi ayakları üzerinde duran bir bireysiniz.. ve afedersiniz cahil cühela kesiminden birisi gibi " ağır basan mesleği" diyorsunuz..akannehir
erkeğin mesleği ile değil, karakteri, kişiliği ile, ruhu ile, hayat tarzı ile evlenilir..
haklısın canım..
erkekleri anlamak gerçekten zor olabiliyor bazen..
ama şuan zamana bırakıp görmekten başka yapıcak bşy yok.
bir de şunu düşünüyorum..yani amacı sadece basit bir flört ya da kullanmak gibi çirkin bşy olsaydı benimle uğraşmaz, ankarada daha sık görüşüp zaman geçirebileceği birilerini bulurdu. sonuçta bu onun için çok da zor olmasa gerek
nasıl yani ?? kullanmak filan mı?
merhaba kücük dünya
anladıgım kadarıyla seviyorsun baglanmışsın..bence evlilik olayını at kenara dursun orda.. sevdigin insanla flortluğunu yaşa gittigi yere kadar, zaten gecirdiginiz zaman şekillendirecek ilişkinizi ..evlilik zor bir karar olmalı bence ..sevgilinin istememesine takılmadım ben, senin ısrarla istemene takıldım.. bırak hic sözünü acma evliligin ..kendini agırdan al o istesin o ısrar etsin seninle evlenmek istiyorum diye .olmazsada böyle birsey hislerin soguyana kadar flortlugunu devam ettir.yaşın kaç bilmiyorum ama bekarlıgın güzel taraflarını gör evlilik icin de hayırlısını dile ..aşk bitene kadar degil, ömür bitene kadar sürmeli evlenince ..buna degicek bir insan olmalı iyi düsünmeli heryönüyle
hayır. onun yanına ayda bir gidebileceğini yazmışsın. o senin yanına kaç kez gelebilecek? bunu neden düşünmüyorsun? senin onun yanına gidip geleceğinden emin mi bu adam? ayrı şehirlerdesiniz ve orda da sevgilisi olsa nerden bileceksin? en baştan evlilikten bahsetme diyen birine nasıl güveneceksin?
nefret ettim bu çağın adamlarından ben yaa...akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?