- 2 Kasım 2014
- 77
- 8
- 13
- Konu Sahibi pasiftiryaki
-
Nasıl yapabilirim..Belki sistemi belirli bir tarihe geri yüklediğinizde çıkabilir
İşte o uzmanlık da bende yok malesef..Peki tekrar yükleme yaptıktan sonra bi değişiklik olurmu yani bi iz kalırmı bunu yaptığıma dair..Kusura bakmayın çok soruyorum..Ayrıca geçmişi kaydetme işaretlenmemiş..Geçmiş kaydoluyo normalde.Şuan için tek seferlik temizlik yapılmış.."Klasik"Başlat kısmına "sistem geri yükleme" yazın karşınıza çıkacak. Oradan belirli bir tarih aralığı seçiyosunuz devam ettriğinizde. Fakat şöyle de bir durum var, eğer zaten geçmişi kaydetme işaretlenmişse Explorer da zaten bulamazsınız. aslında yine bulunur ama bu uzmanlık gerektirir
Tek fark şu olur... mesela 3 hafta öncesine yükleme yaptın diyelim. 3 hafta içerisinde yüklediğin uygulamalar vs yok olabilir ama öncesinde yedeklersen o süreçte yapılanları biz sorun olmazİşte o uzmanlık da bende yok malesef..Peki tekrar yükleme yaptıktan sonra bi değişiklik olurmu yani bi iz kalırmı bunu yaptığıma dair..Kusura bakmayın çok soruyorum..Ayrıca geçmişi kaydetme işaretlenmemiş..Geçmiş kaydoluyo normalde.Şuan için tek seferlik temizlik yapılmış.."Klasik"
Çok teşekkür ederim..Denemeden önce (pek ümitli olmasamda) belki başka öneride bulunanlar olur.Biraz bekleyim..Tek fark şu olur... mesela 3 hafta öncesine yükleme yaptın diyelim. 3 hafta içerisinde yüklediğin uygulamalar vs yok olabilir ama öncesinde yedeklersen o süreçte yapılanları biz sorun olmaz
Rica ederim. Evet bu işten çok daha iyi anlayan birileri çıkabilirÇok teşekkür ederim..Denemeden önce (pek ümitli olmasamda) belki başka öneride bulunanlar olur.Biraz bekleyim..
Ben Explorer kullanmıyorum canım ama google tarayıcın varsa ctrl+shift+N yaparsan geçmiş silmeyle falan uğraşmazsın. Ben hep gizli modda takılıyorum. Bilgisayarında yapılanları izlemek için gizli bir yazılım yoksa kimse geçmişine ulaşamaz. Bir dene derim.Arkadaşlar herkese iyi günler..
Explorer da, internet geçmişi silinmişse,geçmişe başka bi şekilde ulaşabilmenin imkanı var mı?
Sakın yanlış anlamayın ben sizin için değil kendim için yazdım daha kolay bi yolu vardır diye..Çünkü ben çok anlamadığımdan dediğiniz şekilde yaparsam bi iz bırakırmıyım yada yüklenen proglarda falan kayıp olur diye korktum...Belki başka yolu varsa onu denerim diye dedim..Rica ederim. Evet bu işten çok daha iyi anlayan birileri çıkabilir
Teşwkkür ederim canım..Geçmişi ben silmedim.Derdim silineni geri getirebilmek..Ben Explorer kullanmıyorum canım ama google tarayıcın varsa ctrl+shift+N yaparsan geçmiş silmeyle falan uğraşmazsın. Ben hep gizli modda takılıyorum. Bilgisayarında yapılanları izlemek için gizli bir yazılım yoksa kimse geçmişine ulaşamaz. Bir dene derim.
:)))) Aksine. Ben de sizin için daha iyi olur diye syledim, çok fazla bilginiz olmadığını anladım o yüzden daha iyi bir öneri gelebilir bu işten daha iyi anlayan birinden diye söyledim :))Sakın yanlış anlamayın ben sizin için değil kendim için yazdım daha kolay bi yolu vardır diye..Çünkü ben çok anlamadığımdan dediğiniz şekilde yaparsam bi iz bırakırmıyım yada yüklenen proglarda falan kayıp olur diye korktum...Belki başka yolu varsa onu denerim diye dedim..
Haaaa. O konuda bilgim yok bak. Ben geçmişte gezindiğini tamamen yok etmeye çalışıyorsun sandım.Teşwkkür ederim canım..Geçmişi ben silmedim.Derdim sileni geri getirebilmek..
Hani klasik silinir ya o şekilde..Internet geçmişi hangi programla silinmiş önemli olan bu?
Hani klasik silinir ya o şekilde..
Neler silinmiş onu merak ediyorum..İnternet geçmişini..Siz sildiklerinizi mi geri getirmeyi istiyorsunuz yoksa neler silinmiş onu mu merak ediyorsunuz?
Bakacam ama sanırım bilen birisinden yardım almalıyım başka türlü ben bi iz bırakırım falan..Index.dat dosyası üzerinden silinen internet geçmişini görebilirsiniz. Başlatı tıklayın ve arana kutusuna Index.dat yazın. Bilgisayarınızda Index.dat dosyasını aratın.
internette böyle bir şey okudum denemedim bir bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?