Nasil basa cikacagim?

Oruc da tuttu
Yok baslarda o da boyle bapiyoruz biz ya falan oldu da zmn gectikce saldi kendini. Ne dusundugunu ne istedigini bilmiyorum. Elimi kolumu bagladi.

Benimle evlenir mi ki ( ona bile dedim bunu bana " senin gibi bi kiz bana bakmis da ben mi istemeyecegim" dedi ama, cok degisken dedim ya icinde birsuru adam var bu adamin.

Bi de 4 ay olmuş daha. Evlilik kararı için erken. İçinden geçiriyosundur keşke bi mucize olsa da cinsellikten tamamen soğusa elimi bile tutmasa diye

Kendini dizginleyemeyecek bir yaşta değil ya bu adam ergen değil sonuçta. 26 diyorsun. 17 falan desen anlicam da. Ya hiç sevgilisi falan olmadı nasıl davranacağını bilmiyor ya da çok düşkün cinselliğe. o yaşta bir erkeğin bi kızın böyle şeylerden soğuyacağını öğrenmiş olması lazım. Çok ergen hareketler ya. Düzgünce konuş ama yanyanayken değil. Mesajla anlat derdini. aynen bize yazdıklarını yaz. Seni öpmeye korkar oldum yanına gelirken stres oluyorum çok üstüme geliyorsun, ben böyle yapamam de. sana değer veriyosa biraz dikkat eder kendine. Cinselliği sen istediğin zaman yaşicaksınız. Onun seni bi şekilde ikna ettiği zaman değil.

Bi de 4 ay olmuş daha. Evlilik kararı için erken. İçinden geçiriyosundur keşke bi mucize olsa da cinsellikten tamamen soğusa elimi bile tutmasa diye

Yaaa yeminle icimi okudun :)) keske nerdeee ben onu anladim aslinda o oyle sokakta orda burda aramiyo onun derdi ben ben ben. Adam bana ozledim askim seni diye mesaj atinca bile tuylerim ayaga kalkiyor ben masumane bisiler istemistim dedim liseli degilim ki askim artik diyor ( ya o kdr pismanim ki keske bastan mesafe koysaydim bu saatten sonra olmuyor (

erkeklerin evlenene kadar lafına inanma. yani laflarıyla hareket etme.
istediği kadar bozulsun, noluyoruz desin.
sen bir karar almışsan uymak zorunda.
çünkü bu senin kişiliğine saygı.
kendini rahatsız edecek bir şeyi başkası mutlu olacak diye yapma.
mantıken de sen mutluysan ya da rahatsızsan seni sevende öyle hisseder.
bir süre sonra biririnizin cinsel boyutta bakacağınız için asıl noktaları kaçırırsınız.
saygı sevgililiğibn en temel kuralıdır bence.

Romantik değil mi? Bu olay dışında sana güzel sözler söyleyip hediyeler almıyo mu?

Ya benden once sevgilisi olmus hemde ikiyil surmus bi iliski. Eminim onunla da bi nebze yasamistir bu adam durabilecek biri degil cidden. Cok duskun cok sehvetli ama bana oyle. Mesela ben facesinde orda burda abuk sabuk seylere takildigini veya unlulerden bi kadina fizigi guzel gibi bisiler dedigini duymadim. Varsa yoksa ben (
Cidden oyle benim uzuvlarimin hastasi gibi.
Bir de kendide pisman oluyor bazen bi da yapmicam diyor yine duramiyor (

Haklisin evet.
Bende isterdim sarilalim boyle masumca opelim ama, yok yani malesef bizden farklilarmis benim bes yildan sonra ilk iliskim bu gafil avlandim malesef (

Boğa- akrep aksı cinselliğe düşkün olur. Terazi ise uyumlu daha sanatsal romantik aşkları sever. Element uyumsuzluğu var aslında. Tabi tek gösterge bu degil ilişkilerde ama şu var boğa ne kadar düşkün olsada geleneklere filan bağlı olur. Sana bakış açısı ciddi düşünmesi vs konuları sorgulamalısın derim. Tabiki her ilişkide illaki evlilik şart degil ama sadece keyif gönül eğlendiren erkeklerde çok kötü oluyor.

Erkek,Oğlak. Kız,İkizler. Buna nasıl bi yorum yapabilirsiniz? :)

Romantik değil mi? Bu olay dışında sana güzel sözler söyleyip hediyeler almıyo mu?

Yoo romantiktir.
Guzel sozler soyler jestler yapar ama, son zamnlarda bu konunun stresi yuzunden ben cok kavgaci oldum limoni aramiz ama, o yine yapicidir. Oyle seylerden kavga cikardim ki baskasi olsa afesersin basardi kufuru ( sabirla eski ben olmami bekliyormus. Ama, iste bu konu beni geriyor soyluyorum acikliyorum artik herseye bikbik ettigim icin bu da yordu onu. Once kendimi toplamam lazim. Ben dur deyince durmak zorunda neticede. Birde bazen sey diyorum adama o kdr karsilik verdim bazen benimde hosuma gitti falan ama, bak iliski yasamadik. O da topluyor kendini hakkini yemeyeyim ama, ne zamana kadar surecek bu (

Nasil yani benimle ciddi dusunmez mi?

ya bir bğa olması iki cinsellik düşkünlüğü
kaçmama sebep olur.

Hemen hemen aynı durumlardayız. Bende bu konuya kafam takıldığı zaman hırçınlaşırım. Hiç yüzüm gülmez. İçime öküz oturur. Özelden ayrıntılı konuşup bi halledelim bunu bence.

Bende benimle gonul eglendirdigini dusunuyorum bazen (
Yani dedigin gibi cok gelenekci olup da bu konuda bana bu kadar sarmasi cok ironik geliyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…