Nasil basa cikacagim?

Hiimm hani demissiniz ya benim olacak diye cok ileri gitmezler diye bnm sinirlarimi asti ama iliski yasamadi mesela. Hani nasil diyim sizin dediginiz gibi dokunmak opmek olayi bi gibi onun. Ama, ben basta cahillik ettim biraz yani yapmaz sandim cok iliski tecrubem yok bnm icimden gelen ona givenmek ama, gelecege dair planlari ne bilmiyorum
Bir de birgun evlenmek istese beni basit gorur diye korkuyorum ben basit degil sadece cahillik ettim. İnanin cinsel gudulerle yapmadim. Usteme gelmesin istedigim bu.

Az zorlasam diye birsey yok. Siz bnm kesip atmadigimi fln mi saniyorsunuz. Ya da dort aydir bu adam iliskiye giremez miydi? Ben onunda napiyoruz biz dedigini biliyorum. Adama ilac mi vereyim istekli iste. Ayrica sevgiliniz olmadi mi hic sizin? Buyuklerimiz bile demis ates ve barut durmuyor iste. Ben dediginiz gibi bu konuda rahat olaaydim bu konuyu acmis olmazdim. Sadece rayindan cikmasindan korkuyorum litfen biraz empati yapin. Hersey bu kadar siyah veya beyaz degil. Birgun birini severde ona dokunursaniz ne dedigimi anlarsinuz. İliskiye girmedim ben onun sehvetini gordum ondan korktum. İnsanlara sehvet evlilik defterine imza atinca otomatik yuklenmiyor.

valla erkek cinsellik yaşasın yaşamasın hiç fark etmez her türlü isterler yani benim erkek arkadaşım çok yaşamasına rağmen istiyor ama çizgilerimi kesin kes belirttim o yüzden aramızda fazla problem olmuyor.

sen buraya bu konuyu açarak hata yapmışsın :)) öyle konuşanlar var ki sanki karşınızda 16 yaşında küçücük bi kız varmış gibi bir de bayanlar kusura bakmayın da insanlar birbirine hiç mi dokunmayacak aniden nikah kıyılır kıyılmaz birbirlerini istemeye başlayacaklar üzgünüm ama öyle bir dünya yok sonra burada uğraşırsınız şu kadar süredir evliyiz daha birlikte olamadık diye.Arkadaşım bence öpmek istiyorsa sadece normal ancak daha fazlasını istiyorsa etrafındaki erkeklere ve kadınlara bakarsan yapman yanlış derim ancak üstüne bastıra bastıra söylüyorum etrafındaki bayanların ve erkeklerin genel bakışına göre yapmamalısın üzgünüm ama hala bunları aşamamışız toplum olarak çok gerilerdeyiz yaparsan da kötü kız olursun dikkat et kendine :) şaka bi tarafa konuş bu şekilde sana yaklaşmasından rahatsız olduğunu söyle hatta msj çek yüzyüze söyleyemiyorsan msj da yaz ya anlayıp seni rahat bırakacak ya da anlamayıp seni tamamen rahat bırakacak yani hayatından çıkaracaksın başka yolu yok ama sen sen ol istemediğin rahatsızlık duyacağını bildiğin bi şeyler yaşama kimseyle

26 yaş kadın için de erkek için de artık cinselliğin yaşanması gereken zamanlar bence.
evlenin madem :)

Kendini kötü hissettiriyorsa kesin kararlı ol canım öpme dudağından.
Kalabalık yerlerde takılın bu onu frenler sen de rahat edersin.
Yoksa bu kadar strese girdiğin için ilişkiniz de kötü etkilenir sonu çıkmaza girer

Sagolun gercekten bende bunu anlamiyorum insanlar oyle bi konusuyor ki evlilik sarjli sanki evlenince direk cinsellik yuklenmiyor ki oncesinde mevcut ki evlenince yasaniyor. Neyse ya bilmiyorum ben iliski miliski yasamam artik kendi bilir istersede biraz da mesafeli davranicam zaten cok kavga ettik muhtemelen kopacak bi yerde.

Su anda evlenirsek annediyle ysmk zorunda kalirim cunku paramiz yok hem de dort ayda evlilik olur mu? Ben daha bugun bu sorunu asamamisim evlilikde ne catismlr cikar allah bilir.

hmm ben 4 ay olduğunu okumamışım. bu kadar kısa sürede çok hızlı olmuş yakınlaşma. biraz daha birbirinizi tanıyın, konuşarak tabi
mutluluklar dilerim..

Öncelikle şunu dicem burçlardan konuşulmuşta en yakın tanıdığım erkeklerden ikiside boğa burcu cinselliği bilemem ama çok sadık ve evine bağlılar herkesi bir tutmamak lazım...

Senin hatan bence 4 ay gibi kısa sürede hemen ilişkinizde cinseliğin bu derece içinde olması olmuş ,hepimiz öperiz sarılırz falan ama senin kasttetiğin karşındaki insanın daha da ileri gitme isteği sen çizgini baştan belli etcektin ama geç değil yani 4 ay insan daha tam anlamıyla tanıyamaz bile bence ...Eğer bu durumdan cidden rahatsızsan ki oluncak bir şey bana göre hemde kısa süre içinde bu kadar cinselliğin ön planda olması pek hayrı alamet gelmedi bana ,, rahatszlığını dile getir soğuk davran çünkü yeni bi ilişki daha evlilik söz nişan bunlarada zaman var sanırım bu çocukta pek durmaz böyle anlattığına göre ,,eğer ki baktın yani bozuk atıyo o zaman evli evine köylü köyüne diyip uzatmazsın neticede amaç ortadadır...ama sana saygısı varsa seviosa ve değer veriosa konuşmanın sonucunda kendini frenler ve vakti gelince olması konusunda ikna olur ...Böyle erkekler de çok itici oluo okudum da yani şimdi bu kısa zaman içinde sana sevgisini göstermek iyice kazanmak yerine cinsellik söz konusu olmuş üzüldüm açıkçası ...Evli olsan bu durumu yorumlamak farklı olurdu tabi seni bu kadar çok isteyen bir erkekten bahsederdik ama durum farklı ...

yanlış anlama ama eğer doğru insanı bulduysan ya da aranızda o çekim kuvveti varsa 4 ay erken bir süre değil. bazı insanlar 1 ayda dahi evleniyorlar neticede. en başında da demiştim önemli olan senin ne istediğim, onun canı çekiyor sana yanaşıyor, belirli kurallarınız olsun o çerçevede siz de ne istiyorsanız belirleyin ve onu yaşayın
böyle çiftler çoğunlukta.

Ya aslinda biz bir aydir falan boyleyiz. Ondan oncesinde konusup surekli sohbet ederdik.
Ustume gelmeyecegini soyledi artik bakalim zamanla gorecegim kendimden eminim evlilik disi yasamam bunu eminim.

O beni opunce falan bazen bende kaptiriyorum acikcasi hani sen karsilik vermiyor musun desen veriyorum ama, o cok baskin o cekiyor o durumun icine beni. Bilmiyorum ama, durduramiyorum onu (

E karşılık da veriyormuşsun ne bekliyorsun ki adamdan şekerim?
Elbette sevişme başlangıcı gibi algılayacak erkek o
Eğer o noktaya varmasını istemiyorsan masumca öpüp geri çekeceksin kendini bitecek orada o

Bir de ben öpüşen erkek sevişen erkek ciddi değildir olayını pek doğru bulmuyorum çok biliyorum öyle olup evlenen falan misal ben eşimle çıktığımız ilk günden beri öpüşüyoruz bir zararını görmedim Sana yap demiyorum tabii karşındaki nasıl biridir bilemem

Ne kadardır berabersiniz?

Ya ben ciddiyetsizdir diyemiyorum. Birde sunu biliyorum ki bircok iliski de boyle durumlar oluyor ama nedense kizlar bu konuda cok dislayicilar. Bilmiyorum erkek arkadasim evlilik adami ama bu kiz ben olur muyum bilmiyorum zaman gosterecek.

Ya ben ciddiyetsizdir diyemiyorum. Birde sunu biliyorum ki bircok iliski de boyle durumlar oluyor ama nedense kizlar bu konuda cok dislayicilar. Bilmiyorum erkek arkadasim evlilik adami ama bu kiz ben olur muyum bilmiyorum zaman gosterecek.

Kızlar dışlayıcılar derken neyi kastettin anlamadım canım? :44:

Besinci ayimiza girdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…