- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Erkekler genel olarak pek bi meraklılar. Ama boğa ve akrepler eşlerini sanki cinsellik odaklı seçiyorlar.
Çekim gibi bişey.. Dokunmak öpmek olmazsa olmaz, kendilerini ait hissediyorlar.
Ama kurallarınızdan başta bahsetseydiniz kesinlikle uyarlardı.
Ciddi düşündüklerinde zaten benim olacak mantığıyla fazla yakınlaşmıyorlar.
Siz başta rahat davranmışsınız o da bunun tadına varmış kaba tabirle. Zaptetmeniz hayli zor..
Yorum yapmak da öyle. Bence içinizden geldiği gibi davranın.
Benimle ciddi düşünmüyor vs. takılmayın. Hoşlanıyorsanız akışına bırakın. Eminim o da takılmıyordur.:)
Öptüğünüz zaman farketmediniz mi adamın şevke geldiğini? o zaman mesafeyi koyacaktınız belli ki gerçekten rahat olduğunuzu az zorlasam olacak gibi düşünüyor. Bu saatten sonra tavrınızı koyacaksınız kesin bir dille yok diyeceksiniz ancak o zaman anlarsınız niyetini...
Nefsi zayıftır belkide canım yani kendine hakim olamıyordur bu tür konularda ama sen istemeden sana birsey yapamaz ona göre sert davran sende sonucta sadıkca baskasına gitmez
26 yaş kadın için de erkek için de artık cinselliğin yaşanması gereken zamanlar bence.
evlenin madem :)
sen buraya bu konuyu açarak hata yapmışsın :)) öyle konuşanlar var ki sanki karşınızda 16 yaşında küçücük bi kız varmış gibi bir de bayanlar kusura bakmayın da insanlar birbirine hiç mi dokunmayacak aniden nikah kıyılır kıyılmaz birbirlerini istemeye başlayacaklar üzgünüm ama öyle bir dünya yok sonra burada uğraşırsınız şu kadar süredir evliyiz daha birlikte olamadık diye.Arkadaşım bence öpmek istiyorsa sadece normal ancak daha fazlasını istiyorsa etrafındaki erkeklere ve kadınlara bakarsan yapman yanlış derim ancak üstüne bastıra bastıra söylüyorum etrafındaki bayanların ve erkeklerin genel bakışına göre yapmamalısın üzgünüm ama hala bunları aşamamışız toplum olarak çok gerilerdeyiz yaparsan da kötü kız olursun dikkat et kendine :) şaka bi tarafa konuş bu şekilde sana yaklaşmasından rahatsız olduğunu söyle hatta msj çek yüzyüze söyleyemiyorsan msj da yaz ya anlayıp seni rahat bırakacak ya da anlamayıp seni tamamen rahat bırakacak yani hayatından çıkaracaksın başka yolu yok ama sen sen ol istemediğin rahatsızlık duyacağını bildiğin bi şeyler yaşama kimseyle
Kendini kötü hissettiriyorsa kesin kararlı ol canım öpme dudağından.
Kalabalık yerlerde takılın bu onu frenler sen de rahat edersin.
Yoksa bu kadar strese girdiğin için ilişkiniz de kötü etkilenir sonu çıkmaza girer
26 yaş kadın için de erkek için de artık cinselliğin yaşanması gereken zamanlar bence.
evlenin madem :)
Su anda evlenirsek annediyle ysmk zorunda kalirim cunku paramiz yok hem de dort ayda evlilik olur mu? Ben daha bugun bu sorunu asamamisim evlilikde ne catismlr cikar allah bilir.
yanlış anlama ama eğer doğru insanı bulduysan ya da aranızda o çekim kuvveti varsa 4 ay erken bir süre değil. bazı insanlar 1 ayda dahi evleniyorlar neticede. en başında da demiştim önemli olan senin ne istediğim, onun canı çekiyor sana yanaşıyor, belirli kurallarınız olsun o çerçevede siz de ne istiyorsanız belirleyin ve onu yaşayın
böyle çiftler çoğunlukta.
O beni opunce falan bazen bende kaptiriyorum acikcasihani sen karsilik vermiyor musun desen veriyorum ama, o cok baskin o cekiyor o durumun icine beni. Bilmiyorum ama, durduramiyorum onu (
E karşılık da veriyormuşsun ne bekliyorsun ki adamdan şekerim?
Elbette sevişme başlangıcı gibi algılayacak erkek o
Eğer o noktaya varmasını istemiyorsan masumca öpüp geri çekeceksin kendini bitecek orada o
Bir de ben öpüşen erkek sevişen erkek ciddi değildir olayını pek doğru bulmuyorum çok biliyorum öyle olup evlenen falan misal ben eşimle çıktığımız ilk günden beri öpüşüyoruz bir zararını görmedimSana yap demiyorum tabii karşındaki nasıl biridir bilemem
Ne kadardır berabersiniz?
Ya ben ciddiyetsizdir diyemiyorum. Birde sunu biliyorum ki bircok iliski de boyle durumlar oluyor ama nedense kizlar bu konuda cok dislayicilar. Bilmiyorum erkek arkadasim evlilik adami ama bu kiz ben olur muyum bilmiyorum zaman gosterecek.
E karşılık da veriyormuşsun ne bekliyorsun ki adamdan şekerim?
Elbette sevişme başlangıcı gibi algılayacak erkek o
Eğer o noktaya varmasını istemiyorsan masumca öpüp geri çekeceksin kendini bitecek orada o
Bir de ben öpüşen erkek sevişen erkek ciddi değildir olayını pek doğru bulmuyorum çok biliyorum öyle olup evlenen falan misal ben eşimle çıktığımız ilk günden beri öpüşüyoruz bir zararını görmedimSana yap demiyorum tabii karşındaki nasıl biridir bilemem
Ne kadardır berabersiniz?
Kızlar dışlayıcılar derken neyi kastettin anlamadım canım? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?