Nasıl başa çıkıyorsunuz? Uyuyamıyorum..

İş bulamama/ iş yerinde sorunlar, aile, sevgili/eş vs... Herkesin bi sürü derdi var. Bende de herkes kadar var tabi... Ben bunlarla bi şekilde başa çıkmaya çalışıyorum da.. Ya uyku çok büyük sorun.. Artık geceleri uyumak istiyorum.. Bünyem çöktü, düzenli uyuyamadığım için bi sürü sağlık sorunum oldu.

Uykusuz kalıp gece sızmayı denedim olmadı. Bitki çayları denedim olmadı. Çok uykum gelse de dalamıyorum uykuya.. Mesela yarın erken kalkmam gerek, ışıkları kapatıp yatağa giriyorum ama yok!! Gözlerim kapalı saatlerce bekliyorum. Uyku ilacıyla da gün içinde uyanık kalmak çok zor... Siz de sıkıntılarınızı gece birikmiş halde tekrar yaşıyor musunuz? Nasıl uyuyorsunuz ya da meditasyon fln deneyen var mı? Becerebilen varsa bana bi yol gösterin.
36 yasındayım
35 yasa kadar yataga yattıgımı hatırlamaz doya doya uyurdum
Son bir yıldır deli gbi uykım olsa da öyle yatakta durup duruyorum
Bitki caylarını ben de denedim
İlaç da kullanmakmistemıyorum cozumum yok kendime bile
Çözümü bence rahat gamsız bi insan olmayı basarmak.

ben zihnini boş bırak tekniğini uyguluyorum bikaç gecedir işe yarıyor.

tekniği ben buldum gözümü kapayınca hani imgeler belirir bir şey düşünürsün ya o konuda kendimi yormadan düşünüyorum böylece beynim atlaya atlaya imgeler görüyor en sonunda rüyaya geçiyorum böyle. saçma ama işe yarıyor.

çocukken de zorla uyuturlardı gündüz hareketsiz durma taktiği yapardım. bi yerin kaşınsa bile hareket etmezdim mecburen uyurdum bi süre sonra.

ben zihnini boş bırak tekniğini uyguluyorum bikaç gecedir işe yarıyor.

tekniği ben buldum gözümü kapayınca hani imgeler belirir bir şey düşünürsün ya o konuda kendimi yormadan düşünüyorum böylece beynim atlaya atlaya imgeler görüyor en sonunda rüyaya geçiyorum böyle. saçma ama işe yarıyor.

çocukken de zorla uyuturlardı gündüz hareketsiz durma taktiği yapardım. bi yerin kaşınsa bile hareket etmezdim mecburen uyurdum bi süre sonra.

Hareketsiz durunca ve tam uykuya dalmak üzereyken, ani bi düşme hissi ve kas çekilmesiyle sıçrama fln olmuyor mu hiç, bende çok oluyor mesela.. Sonra yine uyku yalan :)

Hareketsiz durunca ve tam uykuya dalmak üzereyken, ani bi düşme hissi ve kas çekilmesiyle sıçrama fln olmuyor mu hiç, bende çok oluyor mesela.. Sonra yine uyku yalan :)

nadiren oluyor. kaslarınızı gevşetip yatın yoga vs.

en güzeli gün içinde yorulup gece ılık duş alıp temiz çarşaf çamaşır kombinasyonu

mis gibi oluyor

hatta iyi geceler zzz :)

Bende tek sınavdan kalmıştım ve senem uzamıstı bunuda çok sıkıntı yapmıştım ondan sonra bir süre böyle uyuyamadım sabaha kadar sonra annem araştırdı melisa çayını içirdi baktım gerçekten de artık uyumaya başlamışım. Kesinlikle ilk önerim melisa otu al demle ama hazır paket degil yada karısık degil yalnızca otunu güvenilir bi aktardan al gerçekten faydasını görürsün. Yalnız ilaç kullanıyorsan onu bit danış

Rahat uyumak rahat insanların işidir. Bende de var bu sorun maalesef.
Hatta şu an ılık süt içtim uykum gelsin diye bir yandan da kk ne bakayım dedim konu tam benlikmiş.
Gergin bir yapım var güncel olaylar iyice geriyor ve bugünlerde uykusuzluk had safhada.
Yarın sarı kantaron hapı alacağım. Böyle sürekli uykusuzluk alışkanlık olduğu zamanlarda alıyorum iyi geliyor.
Çayı da var ama uğraşamıyorum. Kapsülü yatmadan önce içiyorum.
İyi bir antidepresandır, hatta hafif ve orta şiddetteki depresyonlara da iyi geliyor.
Kimyasal antidepresanlar gibi ertesi gün sersemlik hissi yaşatmıyor.
Aktarlarda da var ama pek güvenemiyorum, eczaneden alıyorum.

Arkadaşım bende tam 3 ay oldu uyuyamıyorum. denemediğim kalmadı, kedi otu kökü sapı, melisa, papatya, rezene, anason, şerbetçiotu, elmasirkesi, DR.a gittim, 3. İlacı değiştirdi. Yok, hala uyuyamıyorum. Yatmadan önce kitap fayda etmedi, dua okuyorum bu gece...
İnşallah uyuyabiliriz arkadaşım, uykusuzluk fena birşey, bütün gün rüya aleminde geziyorum gibi, yatsam uyku yok. Allah yardımcımız olsun...

Rahat uyumak rahat insanların işidir. Bende de var bu sorun maalesef.
Hatta şu an ılık süt içtim uykum gelsin diye bir yandan da kk ne bakayım dedim konu tam benlikmiş.
Gergin bir yapım var güncel olaylar iyice geriyor ve bugünlerde uykusuzluk had safhada.
Yarın sarı kantaron hapı alacağım. Böyle sürekli uykusuzluk alışkanlık olduğu zamanlarda alıyorum iyi geliyor.
Çayı da var ama uğraşamıyorum. Kapsülü yatmadan önce içiyorum.
İyi bir antidepresandır, hatta hafif ve orta şiddetteki depresyonlara da iyi geliyor.
Kimyasal antidepresanlar gibi ertesi gün sersemlik hissi yaşatmıyor.
Aktarlarda da var ama pek güvenemiyorum, eczaneden alıyorum.
Yarım saat önce içtim kedi otu hapını, bakalım neler yapıcak.. sanki bi kaslarım gevşedi gibi :D

Lavanta yağını bi iki damla yastığınıza damlattığınızda rahat bir uyku uyuyabilirsiniz deniyor. Çayı da çok rahatlatıcı bunu ben denedim çok memnun kaldım. Belki siz de denemişsinizdir gerçi :)

Bir de benim bi arkadaşım uykusuzluk çekiyordu, internette bir dua bulmuştuk onu okuyarak uykuya dalmıştı. Peygamber efendimizin hadislerinden alınmış bir duaydı, uykusuzlukla ilgili. Bir bakın isterseniz :)

Lavanta yağını bi iki damla yastığınıza damlattığınızda rahat bir uyku uyuyabilirsiniz deniyor. Çayı da çok rahatlatıcı bunu ben denedim çok memnun kaldım. Belki siz de denemişsinizdir gerçi :)

Bir de benim bi arkadaşım uykusuzluk çekiyordu, internette bir dua bulmuştuk onu okuyarak uykuya dalmıştı. Peygamber efendimizin hadislerinden alınmış bir duaydı, uykusuzlukla ilgili. Bir bakın isterseniz :)
çayı denedim, cildime iyi geldi ama uykuyla ilgisi olmadı :D yağı da şimdi deniyorum, evim aktar gibi artık..

Ü
Aaaaa aynı şey yaaaaa, aha gidiyorum dalıyorum derken birden şıçrama kasılma ateş basması kalp çarpıntısı gibi şeyler oluyor , sonra dön babam dön, çok zor ya böyle yaşamak , hep duamdır dinlenmiş huzurlubbirngeve geçireyim, gecelerimi dinlenme vesilesi kul Allahım diyorum, başım zonkluyor damarları atıyor başımın her sabah, niye böyle ya, haftasonu gelmesi bişey değiştirmiyor , yine uykusuz yine yorgun yine sarı surat geziyorum

3 senedir beceremedim kullandığım antidepresanlar sadece gündüz uyuttu gece kabuslar pesimi bırakmadı gündüz ayrı sorun yasiyodum derdim eşimin ailesi ile ilgili ama dedigim gibi gündüz onlarla canlı kanlı uğraşırken beynimi kemirirken sinirden catlarken gece işe en güzel yalnız kalma dinlenme zamaniydi ama ben onu bile yapamiyodum kabusum oldular ruyamada girmeye başladılar sürekli konuşup el kol hareketi yapiyomus kaç defa uykudan ağlayarak uyandigimi bilirim hala daha öyleyimdir yani sonuç bütün gün bitkin halsiz gergin sinirli dolasiyorum ama alıştım gibi artık takmiyorum en azından bunu
Ne biçim insanlar onlar ya ,ben de aynı durumdan dolayı çok sıkıntı yaşadım

Şu an yaşamıyorum diyemem ama iletişim görüşmeler azaldı , ama her koşulda elim adım atan kişinin ben olmasını bekliyor , kv ile her gece rüyalarımda tartışırdım, yüzüne söyleyemediklerim rüyama girerdi ki zaten hiç bişey söyleyemedim yüzüne , affetmiyorum şu an yaşadığım en büyük şey , beş yıl bitecek evliliğimde çocuk yok, bi düşük yaptım , belli fiziksel bi sorun da Yok, kendimi Sıkmaktan olmadığını düşünüyorum, öfkem var içimi yakıp kavuran , sen ne alemdesin ??

Bende tek sınavdan kalmıştım ve senem uzamıstı bunuda çok sıkıntı yapmıştım ondan sonra bir süre böyle uyuyamadım sabaha kadar sonra annem araştırdı melisa çayını içirdi baktım gerçekten de artık uyumaya başlamışım. Kesinlikle ilk önerim melisa otu al demle ama hazır paket degil yada karısık degil yalnızca otunu güvenilir bi aktardan al gerçekten faydasını görürsün. Yalnız ilaç kullanıyorsan onu bit danış
Bana vız geliyor otlar.Kimyasalın alasını alıyorum ondan belki.
Melisayı denedim fayda etmedi.Kedi otunu ve hapını deneyecem.Melatonin hapı aldım uyku hormonu; fayda etmedi hiç. içim dışım hap oldu.Daha fiziksel bir hastalığım çıkmadı bir de çıkınca nolacak bakalım.

Son düzenleme:
Bana vız geliyor otlar.Kimyasalın alasını alıyorum ondan belki
Kimyasalın alasını ben de aldım zamanında.. Günde toplamda 12 ilaç fln aldığım olmuştu. Zombiye dönüşüyordum. Sanırım vücut bağışıklık kazanıyor bi yerden sonra.. Ama bünye mahvoluyor ya onlarla da.. O dönem tüylenme, kilo alma, adet sorunları, ülser vs. dağıldım resmen. Üzerinden baya zaman geçti hala tam olarak toparlanabilmiş değilim.

Back
X