Nasil başarıyorsunuz? Ben yapamiyirum.yapamıyorum

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Burda tanıyanlar bilir 5 senelik evliyim. 2 cocugum var. Esimle aslinda hic problemimiz yok. Beni sever deger verir, dediklerimi yapar. Ama gel gelelimki ailesiyle hic yıldızlarımız barismiyor. Onlara cok yakin oturuyorz yani sürekli ic içeyiz. Kp aşırı sinirli, agzindan küfür eksik olmayan biri. Onunla hic anlasamiyoruz. Evlerine gittigimde yanimada cok iyi davranirlar ama odadan cikmamla baslarlar cekistirmeye. Hep dedikodu yaparlar ailecek bir araya toplanıp su soyle bu böylediye. Dünyadaki tek kusursuz aile biziz derler resmen. Kaynim var esimden bi büyük daha once onunla da aramizda tartismalar gecti. Ben sirf kp yalan soyledi diye neden yalan söylüyorsun baba demistim tabi uygun bir dille neymis ben kötü kadinmisim vs vs. Bu 5 sene boyunca cok agir ithamlarda bulundular yine de sabretmeye calistim. Esim derseniz hep beni destekler ama ailesini de asla atmiyor.Kp esime diyor ki karina cok yuz veriyorsun verme diyor fazla muhabbet etme vs vs. Daha birsuru sey var. Esimle bugun konustuk ben artik tahammul edemiyorm dedim ya uzak bir yere taşınırız ya da boşanalım dedim. O da sasurdi tabi sonra bana zaman ver dedi önümüzdeki ocak ayina kadar borclarimi hafifleteyim (kredi borcumuz var subatta bitiyor) ondan sonra soz dedi gidecez buralardan Kizlar yemin ederim sabrim kalmadi tahammül sinirlarimi aştım. Calismiyorm duzenli bir işim olsa ya da çocukların 1 dk durmaz bosanirdim katlanamiyorm artik. Soyleyin siz nasıl başarıyorsunuz sabirli olmayi? Haksizliga ugramaniza ragmen sabredip cvp vermemeyi? Sessiz durmayi nasil başarıyorsunuz? Belli bir muddet boyle davranmam gerekiyor ama nasil?

Burda tanıyanlar bilir 5 senelik evliyim. 2 cocugum var. Esimle aslinda hic problemimiz yok. Beni sever deger verir, dediklerimi yapar. Ama gel gelelimki ailesiyle hic yıldızlarımız barismiyor. Onlara cok yakin oturuyorz yani sürekli ic içeyiz. Kp aşırı sinirli, agzindan küfür eksik olmayan biri. Onunla hic anlasamiyoruz. Evlerine gittigimde yanimada cok iyi davranirlar ama odadan cikmamla baslarlar cekistirmeye. Hep dedikodu yaparlar ailecek bir araya toplanıp su soyle bu böylediye. Dünyadaki tek kusursuz aile biziz derler resmen. Kaynim var esimden bi büyük daha once onunla da aramizda tartismalar gecti. Ben sirf kp yalan soyledi diye neden yalan söylüyorsun baba demistim tabi uygun bir dille neymis ben kötü kadinmisim vs vs. Bu 5 sene boyunca cok agir ithamlarda bulundular yine de sabretmeye calistim. Esim derseniz hep beni destekler ama ailesini de asla atmiyor.Kp esime diyor ki karina cok yuz veriyorsun verme diyor fazla muhabbet etme vs vs. Daha birsuru sey var. Esimle bugun konustuk ben artik tahammul edemiyorm dedim ya uzak bir yere taşınırız ya da boşanalım dedim. O da sasurdi tabi sonra bana zaman ver dedi önümüzdeki ocak ayina kadar borclarimi hafifleteyim (kredi borcumuz var subatta bitiyor) ondan sonra soz dedi gidecez buralardan Kizlar yemin ederim sabrim kalmadi tahammül sinirlarimi aştım. Calismiyorm duzenli bir işim olsa ya da çocukların 1 dk durmaz bosanirdim katlanamiyorm artik. Soyleyin siz nasıl başarıyorsunuz sabirli olmayi? Haksizliga ugramaniza ragmen sabredip cvp vermemeyi? Sessiz durmayi nasil başarıyorsunuz? Belli bir muddet boyle davranmam gerekiyor ama nasil?
Eşinizin suçu ne bu durumda , böyle bir ailesi olmasımı.

Ben sirf kp yalan soyledi diye neden yalan söylüyorsun baba demistim tabi uygun bir dille neymis ben kötü kadinmisim vs vs. Bu 5 sene boyunca cok agir ithamlarda bulundular yine de sabretmeye calistim. Esim derseniz hep beni destekler ama ailesini de asla atmiyor.Kp esime diyor ki karina cok yuz veriyorsun verme diyor fazla muhabbet etme vs vs. D
Politik ol. Sanki sen dedin diye yalan söylemeyi terk mi edecek kp?

İsteyen istediğini desin, kendinizi ezdirmeyin. Kötü söz sahibinindir. Bir de onları olduğu gibi kabullenin. O zaman dedikleri hiç batmaz. Çünkü onların yeri orası ve bulundukları yere göre hareket ediyorlar.

Niye susman gerekiyor ki
Eşin de arkandaymış yardır gitsin hakedene
Cnm zaten ben cvp veriyorm diye boyle sevmiyorlar neymis haksizda olsak karsimizda susacaksin diyor resmen. Cvp verdim diye esimle taristilar adam deli testere cikardi esime saldirmaya basladi belki inandirici gelmez size ama cok gercek. Bana söyleyemediklerini esimden cikariyorlar.Bende kotu oluyorm tabi olan esime oluyor.

Yapma yahu yazık ozaman adama , tamam biraz bekle demiş sana boşanalımda diyebilirdi , onları destekleyebilirdi , bu yaştan sonra sen kp kv yi değiştiremezsin , az iletişim biraz sabır .
Haklisin iste o sabir tükendi bende yemin ederim o kadar doluyum ki zor tutuyorm kendimi.

İsteyen istediğini desin, kendinizi ezdirmeyin. Kötü söz sahibinindir. Bir de onları olduğu gibi kabullenin. O zaman dedikleri hiç batmaz. Çünkü onların yeri orası ve bulundukları yere göre hareket ediyorlar.
Cok haklisiniz iste bende yapım geregi cabuk parliyorm haksizliklara gelemiyorum ama daha dikkatli olmalıyım. Dediginiz gibi oyle kabullenmek lazim.

Cnm zaten ben cvp veriyorm diye boyle sevmiyorlar neymis haksizda olsak karsimizda susacaksin diyor resmen. Cvp verdim diye esimle taristilar adam deli testere cikardi esime saldirmaya basladi belki inandirici gelmez size ama cok gercek. Bana söyleyemediklerini esimden cikariyorlar.Bende kotu oluyorm tabi olan esime oluyor.
Oha
Adam oğluna testereyle mi saldırdı
O gerçekten deliymiş
Ciddiye almaya değmez
Eşinin kıymetini bil ya üzüldüm adama da

Oha
Adam oğluna testereyle mi saldırdı
O gerçekten deliymiş
Ciddiye almaya değmez
Eşinin kıymetini bil ya üzüldüm adama da
Yeminle öyle. Esim cok üzülüyor zaten. Benim kp ailesi cok belali cirkef bir aile herkes onlardan yaka silker o derece ama esim asla onlar gibi degil. Ciddiye alinmayacak gibide degil eşime kac defa bosa karini dedi seni hemen evlendireyim 1 haftada dedi dusunun yani.

Ay şükret eşin görüyor farkında ne olduğunun , yakınsın diye sık görüşmek zorundamısın peki , yani laf dolaşır sana ulaşırda arada laf taşıyanlarmı var .
Laf dolastiran yok aslında adam dışarı cikiyor misal kapiyi caliyor o kapi ilk calisinda acilmazsa o gun evde kavga kuyamet çıkar. Asjri takıntılı disiplinli hersey onun dedigi olsun istiyor acikca da bunu belirtir.

Laf dolastiran yok aslında adam dışarı cikiyor misal kapiyi caliyor o kapi ilk calisinda acilmazsa o gun evde kavga kuyamet çıkar. Asjri takıntılı disiplinli hersey onun dedigi olsun istiyor acikca da bunu belirtir.
Bu ne yav çekilecek tarafı Yok bu adamın , vallahi sen yine bildiğini oku bence sonrada ardına bakmadan kaç , ama eşine iyi davran ya deme öyle boşancam falan :)

Adamın kabahati yok ki neden fatura yı ona kestiniz bu düzenini bozmak için sebepmi insanlar neyle boğuşuyor bi bilsen hem evin ayrı yolun ayrı bırak isteyen küfür edsin tabiii sana etmediği sürece argo konuşsun küfürlü konuşsun günahıda ona edepsizliğide herşeyede müdahale etmemek lazım baba yalan söylüyorsun ne yaaa söylesin sana zararı olmadıktan sonra atsın tutsun dedikoduymuş kim yapmıyorki arkamızdan konu komşu eş arkadaş akraba herkes yapabilir hangisine engel olabiliyoruzki abartmayın lütfen kafanızı bulandırmayın eşinizede günah adam hertürlü arkanda ben eşime ailesi için değil herhangi bi sebepten bile huzurlu mutluyken boşanalım desem oooo anında boşar beni hiç sevmez o kötü kelimenin olur olmadık şeylerden anılmasından bide tehditmi ediyorsun der şükretki eşin için haklı olan taraf sensin..bazı şeylerede çok takılmamak lazım..o pis kelimeyi de sürekli tekrar edip sizi seven eşinizi huzursuz etmeyin inşallah daha çok mutlu olursunuz..herşey gönlünüzce olur

Bu kadar yıl kafana takıp kendini üzmüşsün, allah korusun insanın başına stresten herşey geliyor, en başta kendi sağlığını düşün ve artık onların ortamlarına girince onların davranış ve huylarını bildiğin için görmezlikten gel yani umursama, ne söylerlerse takma bide böyle dene. Ben kendimde bizzat yaşadım işe yarıyor. Bazı şeyleri duyma onlar herşeyi bildiklerini zannederler konuşurlar ama sen duymamazlıktan gel.

Cok zor bir durum biliyorum esle gecinemezsin bosanmak kolay olur,ama ailesinin huzursuzlugu yuzunden bosanma karari almak zordur kendimden biliyorum.Sanslisinki esin yaninda herseyin farkinda,suan esini dinle sabret borclariniz bitince tasinir gidersiniz.O zamana kadarda cok gidip gelme,mesafeni koru gorusmeyi minimuma tut,laf ederse de mesafeli olmak cok gorusmek istemiyorum de olsun bitsin.

Cok haklisiniz da oyle yalanlar soyluyor ki insanin damarina basiyor. Misal ben onlari asla evimden kovmadim kac kisiden duydum demis benim küçük gelin bizi evinden kovdu diye.

Neden bu kadar dert ediyorsun ki? Madem eşin üstüne gelmiyor kp e bunu duyduğunu söyleyip "seni Allah'a havale ettim o sorsun hesabını" de geç.
Yakın olsan da mesafeni koru.. Kb i de takma sen muhattap olmadıkça ne diyebilir ki?

Back
X