- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
- Konu Sahibi Benbirlaydii
İlacım olsa da başıma sürsem keşke ben de yapamıyorum arkadaşım ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözümü ne bunun acaba? Bu nefreti ortadan kaldırıp güzel güzel sinirlenmeden yaptıklarına karşılık vermek istiyrmSizi cok iyi anliyorm cok zor bir durum. Bende oyleyim onlara hic tahammulum kalmadi suratlarini bile gormek istemiyorm. En ufak hareketleri batiyor bana. Bende bazen kendime diyorum ne ara bu hallere düştüm diye.
Bunun cozumleri şunlar bence: ya ölürler ya cok uzaga tasinma olur baska sehre mumkunse ya da bosanmak. Ben cok düşündüm baska cozum yollari yok.Çözümü ne bunun acaba? Bu nefreti ortadan kaldırıp güzel güzel sinirlenmeden yaptıklarına karşılık vermek istiyrm
Ben sırf kaynanamı görmemek için gül gibi kocamı boşamayı düşündüm. Tek çözüm bu çünkü. Karşımdakiler o kadar yüzsüz ki hiçbirşey çözüm olmuyor.Bunun cozumleri şunlar bence: ya ölürler ya cok uzaga tasinma olur baska sehre mumkunse ya da bosanmak. Ben cok düşündüm baska cozum yollari yok.
Değişmeyecekte . Ya taşının bence en mantıklısı .. bu süre zarfında da kocanzla daha da ii olun gülüverin ya suratına o surat aştıkça siz eşinzle gülün daha da ayar olsun.Laf sokma falan yok. Adam yerine koymaz kale almaz beni de oğlunu da . Hep bir afra tafra naz niyaz , açık arama derdinde. Kaç kez konuştum yok değişmiyor. Suratsız yüzü gülmüyor.
Memleketimden ayrılmak isteyeceğim aklımın ucundan geçmeZdi artık istiyorum. Eşime dedim tayin iste taşınalım. Haketmiyorlar bizi ve torunlarını hasret kalsınlar bize.Değişmeyecekte . Ya taşının bence en mantıklısı .. bu süre zarfında da kocanzla daha da ii olun gülüverin ya suratına o surat aştıkça siz eşinzle gülün daha da ayar olsun.
Cok iyi anliyorm sizi cunkh bende ayni durumdayim.Ben sırf kaynanamı görmemek için gül gibi kocamı boşamayı düşündüm. Tek çözüm bu çünkü. Karşımdakiler o kadar yüzsüz ki hiçbirşey çözüm olmuyor.
Esinin sucu ne bosanmak ne alaka. Kusura bakma ama seninki simariklik esin elinden geleni yapmis anasina babasina laf soyletmeyip ustune bide firca yiyen insan dolu burda bosanma neyin nesiBurda tanıyanlar bilir 5 senelik evliyim. 2 cocugum var. Esimle aslinda hic problemimiz yok. Beni sever deger verir, dediklerimi yapar. Ama gel gelelimki ailesiyle hic yıldızlarımız barismiyor. Onlara cok yakin oturuyorz yani sürekli ic içeyiz. Kp aşırı sinirli, agzindan küfür eksik olmayan biri. Onunla hic anlasamiyoruz. Evlerine gittigimde yanimada cok iyi davranirlar ama odadan cikmamla baslarlar cekistirmeye. Hep dedikodu yaparlar ailecek bir araya toplanıp su soyle bu böylediye. Dünyadaki tek kusursuz aile biziz derler resmen. Kaynim var esimden bi büyük daha once onunla da aramizda tartismalar gecti. Ben sirf kp yalan soyledi diye neden yalan söylüyorsun baba demistim tabi uygun bir dille neymis ben kötü kadinmisim vs vs. Bu 5 sene boyunca cok agir ithamlarda bulundular yine de sabretmeye calistim. Esim derseniz hep beni destekler ama ailesini de asla atmiyor.Kp esime diyor ki karina cok yuz veriyorsun verme diyor fazla muhabbet etme vs vs. Daha birsuru sey var. Esimle bugun konustuk ben artik tahammul edemiyorm dedim ya uzak bir yere taşınırız ya da boşanalım dedim. O da sasurdi tabi sonra bana zaman ver dedi önümüzdeki ocak ayina kadar borclarimi hafifleteyim (kredi borcumuz var subatta bitiyor) ondan sonra soz dedi gidecez buralardan Kizlar yemin ederim sabrim kalmadi tahammül sinirlarimi aştım. Calismiyorm duzenli bir işim olsa ya da çocukların 1 dk durmaz bosanirdim katlanamiyorm artik. Soyleyin siz nasıl başarıyorsunuz sabirli olmayi? Haksizliga ugramaniza ragmen sabredip cvp vermemeyi? Sessiz durmayi nasil başarıyorsunuz? Belli bir muddet boyle davranmam gerekiyor ama nasil?
Burda tanıyanlar bilir 5 senelik evliyim. 2 cocugum var. Esimle aslinda hic problemimiz yok. Beni sever deger verir, dediklerimi yapar. Ama gel gelelimki ailesiyle hic yıldızlarımız barismiyor. Onlara cok yakin oturuyorz yani sürekli ic içeyiz. Kp aşırı sinirli, agzindan küfür eksik olmayan biri. Onunla hic anlasamiyoruz. Evlerine gittigimde yanimada cok iyi davranirlar ama odadan cikmamla baslarlar cekistirmeye. Hep dedikodu yaparlar ailecek bir araya toplanıp su soyle bu böylediye. Dünyadaki tek kusursuz aile biziz derler resmen. Kaynim var esimden bi büyük daha once onunla da aramizda tartismalar gecti. Ben sirf kp yalan soyledi diye neden yalan söylüyorsun baba demistim tabi uygun bir dille neymis ben kötü kadinmisim vs vs. Bu 5 sene boyunca cok agir ithamlarda bulundular yine de sabretmeye calistim. Esim derseniz hep beni destekler ama ailesini de asla atmiyor.Kp esime diyor ki karina cok yuz veriyorsun verme diyor fazla muhabbet etme vs vs. Daha birsuru sey var. Esimle bugun konustuk ben artik tahammul edemiyorm dedim ya uzak bir yere taşınırız ya da boşanalım dedim. O da sasurdi tabi sonra bana zaman ver dedi önümüzdeki ocak ayina kadar borclarimi hafifleteyim (kredi borcumuz var subatta bitiyor) ondan sonra soz dedi gidecez buralardan Kizlar yemin ederim sabrim kalmadi tahammül sinirlarimi aştım. Calismiyorm duzenli bir işim olsa ya da çocukların 1 dk durmaz bosanirdim katlanamiyorm artik. Soyleyin siz nasıl başarıyorsunuz sabirli olmayi? Haksizliga ugramaniza ragmen sabredip cvp vermemeyi? Sessiz durmayi nasil başarıyorsunuz? Belli bir muddet boyle davranmam gerekiyor ama nasil?
Iste oyle olmuyor. Biz baska yere uzaga tasinsak bile pesimizi birakmazlar. O kadar cirkef bir aile ki...Ornek verecek olursam benim evime geldiklerinde ben herseyi birakiyorm kenara saygı gösteriyorum çocuklarıma karisiyorlar saçma şeyler öğretmeye calisiyorlar bilerek benim damarima basiyor e bende kendimi tutamiyorm yine tartisma oluyor. Gidip millete diyor ki kucuk gelin bizi evinden kovdu cok saygısız vs vs. Daha birsürü şey. Esime diyo uzaga giderseniz seni evlatliktan red ederim. Esimde haliyle cok üzülüyor bu bizim aramizda peoblem tartisma oluyor huzur namina birsey kalmiyor.Yahu eşinizden yana sıkıntınız yoksa ailesi ile görüşmeyi kesin. Eşiniz anlayışlı birisi gibi, söyleyin bir daha o eve gitmeyeceğinizi. Ne senin ne de ailenizle ilgili onlarla bir şey konuşmamasını , önemli olanın sizin mutluluğunuz olduğunu belirtin. bunu neden yapamıyorsunuz?
Sanirim tek suçu bu
Yapamiyor iste iki arada kalıyor . Oyle cirkef insanlar kk bunlar anlatmakla asla bitmez. Uzaga taşınsak hergun huzurumuzu bozacaklar is bosanmaya bile gelir. Bundan cok eminim.Kredi borcu var anladım tamam da sizi onlardan uzak tutmakla ne ilgisi var bunun ?
Istese gayette güzel yapar bunu.
Inan bana baska secenek kalmiyor. Misal en basitinden ornek vereyim ben ailemin yanina gitmistim 1 haftaligina dun döndüm bugun bizdeler simdi. Benim kucuk oğlan agladi az once hemen kp diger odadan kufurler yağdırıyor cocuga bakmasini bilmiyor, su vermiyor, alti kirli değiştirmiyor vs vs.. Esim simdi sirf ben cvp vermiyim diye çocuğu aldi kucaginda gezdiriyor düşünun artik. Esimle de boşanmak en son ihtimal. Ama onların bu davranislari bizi de birbirimizden sogutuyor yipratiyor. Tartışma oluyor hergünYazık eşin bence bunu haketmiyor. Senin onun yanında olman lazım. İşim olsa boşanırdım demen çok acımasızca.
Inan bana baska secenek kalmiyor. Misal en basitinden ornek vereyim ben ailemin yanina gitmistim 1 haftaligina dun döndüm bugun bizdeler simdi. Benim kucuk oğlan agladi az once hemen kp diger odadan kufurler yağdırıyor cocuga bakmasini bilmiyor, su vermiyor, alti kirli değiştirmiyor vs vs.. Esim simdi sirf ben cvp vermiyim diye çocuğu aldi kucaginda gezdiriyor düşünun artik. Esimle de boşanmak en son ihtimal. Ama onların bu davranislari bizi de birbirimizden sogutuyor yipratiyor. Tartışma oluyor hergün
Sadece bir defa karisma dedi onda da kavga kiyamet cikti. Esime bicakla saldirmaya kalkti komsular geldi , bide komsulara ne dese inanırsınız, oglum karisi icin bana bicakla saldiriyor! Eşim bisey demeye çekiniyor aslinda cekinmiyor ama olayin buyumesini istemiyo çünkü babasinin nasil berbat biri oldugunu biliyor. Acikca soyluyor kp diyo ki ben ne dersem diyim kimse bana cvp veremez diySen karışma baba diyemiyor mu ?
Kendiyle ilgili bir mesele olduğunda yine böyle sönük mü davranıyor ?
Kendiyle ilgili meseleri de asla ona anlatmaz eşim.Sen karışma baba diyemiyor mu ?
Kendiyle ilgili bir mesele olduğunda yine böyle sönük mü davranıyor ?
Bu ne biçim bir insanlık. Mesafe koysan olmaz mı, eşin görüşsün ama sen görüşme. Sana saygı duymayan insanlarla bir arada olmak zorunda değilsin.Inan bana baska secenek kalmiyor. Misal en basitinden ornek vereyim ben ailemin yanina gitmistim 1 haftaligina dun döndüm bugun bizdeler simdi. Benim kucuk oğlan agladi az once hemen kp diger odadan kufurler yağdırıyor cocuga bakmasini bilmiyor, su vermiyor, alti kirli değiştirmiyor vs vs.. Esim simdi sirf ben cvp vermiyim diye çocuğu aldi kucaginda gezdiriyor düşünun artik. Esimle de boşanmak en son ihtimal. Ama onların bu davranislari bizi de birbirimizden sogutuyor yipratiyor. Tartışma oluyor hergün
Sadece bana degil esime karsi da boyle. Herkese karsi boyle. Mesela diger iki eltime de ayni seyu yapiyor. Onlar da diyo ki olsun soylesin biz boyle kabullendik onu diyorlar ama ben hazmedemiyorum.Bu ne biçim bir insanlık. Mesafe koysan olmaz mı, eşin görüşsün ama sen görüşme. Sana saygı duymayan insanlarla bir arada olmak zorunda değilsin.