Nasıl başarıyorsunuz?

Olumlu düşünmek çok önemli.. birşeyden ne kadar çok korkarsan o başına gelir. o yüzden olabildiğince pozitif olmaya çalış. farkı göreceksin

Gerçekten öyle oluyor. Denicem umarım başarılı olurum.

: mutluluğun formülü.

Bende öyleyim bu ara. Düşün düşün deliriyor insan.
Bırakıcam artık düşünmeyi

4 ay öncesine kadar en ufak şeyi takıntı yapardım onun strese girerdim ağla ağla uyuyamazdim nisanlinla ayrıldım 2 ay kendimde değildim ama 4 ay önce Rabbim bana birsey öğretti bu hayatta en önemli şey sağlık şimdi tek stres yaptığım konu kardeşim onun iyi olması o iyilessin sağlıktan başka hicbirseyi kendime yük yapmayacam asla.

Uçuk virüsü ne, dudakta çıkan şey mi?
Üzüntü ile alakası var mı?

Uçuk virüsü ne, dudakta çıkan şey mi?
Üzüntü ile alakası var mı?

Dudakta gözde veya genital bölgede çıkan bulaşıcı bir virüs.
Çıkmasını tetikleyen şeyler; stres, adet dönemi, bağışıklığın sisteminin zayıflaması..

Bende geç öğrendim bunu çok doğru en önemli şey sağlık kesinlikle...

Amaaaan üzüldüm de ne oldu madalya mi taktilar diyip geçiyorum çoğu zaman.. yapım takmaya gamli olmaya dert edip kendimi yemeye çok musait oğlak burcuyum zaten:) genç yaşta öldür seda kendini aferin daha çok uzul diye kendimi tehdit ediyorum :) annelik iyi geliyor bana bu konuda amaaan kızım iyi ya dünya yansın diyebiliyorum.. benim stresim eşimi çocuğumu uzuyordu o yüzden torpuluyorum sürekli.. yarıni gorecegimiz şüpheli iken başkaları için kendimizi yipratmak saçma ama yapı meselesi degismek zor ama imkansız değil..

Ben bdv okuyorum bakıyorum insanların ne kadar büyük sorunları var diyorum şükrediyorum halime. Hem de kendimi yalnız hissetmiyorum

takmamak mümkün mü yaa... insanlar başkasının derdi için takma diyebiliyorlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…